Actic helsingborg. Öppettider till Actic Helsingborg

Öppettider till Actic Helsingborg

Actic helsingborg

Vi vill helt enkelt vara en kompis som man vill hänga med! Vi kan i dagsläget inte säga när simhallen är redo för öppning men jobbar för att detta ska bli så snart som möjligt. Målet är att du ska hitta tillbaka till dig själv och din kropp igen. Går ej att kombinera med andra rabatter. Som medlem händer det att man har frågor till oss och då vill vi rekommendera att du tar en titt på vårt kund- och supportforum. Här finns möjligheten att upptäcka nya träningsformer, utveckla din träning med en utbildad personlig tränare och motionssimma. Många av Actics gym erbjuder också tillgång till simhall som ingår i träningskortet.

Next

Actic, Södergatan 60, Helsingborg (2020)

Actic helsingborg

Kraftfulla åtgärder för att säkra Actics framtid Actic har tvingats vidta kraftfulla åtgärder, bland annat permittering och uppsägning av personal, för att säkerställa företagets framtida verksamhet. De pass som helt bygger på kontakt, exempelvis boxning, har helt ersatts av andra pass. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Du som har haft ditt medlemskap fryst kommer automatiskt få en förlängning av frysningsperioden tills simhallen öppnar igen. Vi är lättade över att vi ser att nästa steg kommer tas i renovering och att vi nu kan titta framåt mot en öppning.

Next

Öppettider till Actic i Helsingborg, Södergatan 60

Actic helsingborg

Vi på Actic drömmer om att få så många som möjligt att älska träning — för vi tror att om vi alla har en mer aktiv livsstil, så får vi i slutändan ett friskare samhälle. Simhallen är tyvärr stängd för underhåll och renovering tillsvidare. Här kan du ställa frågor, rapportera problem och hjälpa oss med förslag och idéer. Välkommen att börja träna i Helsingborg med oss! Vill du lära dig mer om träning, testa nya träningsformer och samtidigt få kunskapen du behöver för att hitta vanor som håller? Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text. Ni kommer vara max åtta personer i gruppen som leds av mig, Johanna som är utbildad Personlig tränare med internationell licens. Nu har äntligen renoveringen av simhallen gått in i nästa fas. Priset för dessa 6 veckorna är endast 2040:- och glöm inte att du numera kan använda dina friskvårdspengar även till Personlig träning! Actics gym i Helsingborg är fullt utrustat med en stor friviktsavdelning och en konditionspark, 25 meters-bassäng, barnbassäng samt ett brett utbud av gruppträningsklasser.

Next

Gym Helsingborg

Actic helsingborg

Ansträngningen för bolaget är stor men vi fortsätter att följa myndigheternas rekommendationer och håller i dagsläget fortsatt öppet på så många anläggningar som möjligt. Vi kommer träna både uthållighet och styrka och jag finns där hela tiden för att hjälpa dig på bästa sätt. Vi följer de försiktighetsåtgärder som löpande rekommenderas och vi vill försäkra dig om att vi gör allt för att du ska känna dig trygg när du tränar hos oss! För mer info kontakta receptionen. Simhallen är stängd tills vidare för underhåll och renovering. Om du värvar en eller flera träningskompisar får du en fri månad på ditt medlemskap! Här följer den senaste informationen som även har skickats ut i mejl till alla medlemmar. Som medlem kan du lita på våra råd och vår kompetens, alla Actics träningsanläggningar erbjuder utbildade instruktörer som finns där för att hjälpa dig! Timmarna kan du nyttja under ett år framåt.

Next

Gym Helsingborg

Actic helsingborg

Uppfyll ditt nyårslöfte redan nu och boka din plats för bästa starten på 2020! När du värvar en vän får både du och vännen 1 fri månad och 5000 poäng! Numera är vi inte bara marknadens ledande oberoende förmedlare av personalförmåner. Folkhälsomyndigheten gick 2020-03-25 ut med information specifikt om träning och även om träning på gym. Logga in och boka ditt pass idag! Kickstart sträcker sig över sju veckor vid sex tillfällen i grupp och avslutas med ett sjunde individuellt tillfälle. From idag och tom 29 februari kör vi igång en ny runda av vår populära Gruppträningsbingo! Vi har dessvärre fått skjuta upp öppningen av simhallen pga problem med leveranser av kakelplattor pga Corona-krisen. Varje tillfälle är en timme och inleds alltid med 15 minuter föreläsning inom olika träningsmetoder.

Next

Corona

Actic helsingborg

Mitt träningsmål är att klara att göra chins! One, CardioFight och Dynamic Flex. Efter nyår drar arbetet igång med att lägga nytt tätskikt och kakelplattor. Om du inte redan har den, ladda ned den idag! Passa på att få tips om rätt teknik i övningar som ger dig bättre resultat. To do that, select the language you would like to translate into in the list below. Är du ute i sista minuten med dina julklappar? Vad händer med renoveringen av simhallen? Information Avvikande öppettider Simhallen håller stängt för renovering och underhåll tillsvidare. Ta hand om varandra och fortsätt röra på er! Nautilus grundades 1981, men bestämde sig för att ändra sin verksamhet. Finns platser kvar, bokas som Happening i appen! Vi erbjuder verktyg och vägledning som stärker arbetsgivarvarumärket genom hela medarbetarupplevelsen.

Next

Actic Helsingborg

Actic helsingborg

Maxa sinnena i denna nattklubbsinspirerad yta där du och ditt team peppas av en teamcoach. Vår medarbetarportal, liksom Benify som företag, utvecklas ständigt i takt med att allt fler arbetsgivare ansluter sig. Efter 12 månader övergår priset till ordinarie. Ikväll presenterar Ida och Sanna tillsammans den nya releasen av Power Kl 18. Simhallsbadet är en av Sveriges äldsta simhallar i drift och invigdes 1941. Passa på idag då vi ger 10% rabatt på pt-abonnemang. Actic har fler än hundra anläggningar från Ystad till Kiruna med gym, simning och gruppträning.

Next

Världens mest skräddarsydda medarbetarportal

Actic helsingborg

Vi bjuder på smoothie och frukt efter passet! Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Status just nu är typ från att ha klarat väldigt lite till en chins med rött gummiband. Har du frågor gällande renoveringen eller ditt medlemskap så kontakta oss gärna i receptionen. Nedan hittar du några direktlänkar: Har du frågor rörande ditt medlemskap och betalningar ber vi er att kontakta oss på. Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android.

Next