Aktia verkkopankki. Vakuutus kaikkiin elämäntilanteisiin Aktiasta

Nordean verkkopankki

Aktia verkkopankki

Voit kirjautua S-mobiiliin myös toisen pankin verkkopankkitunnuksilla. Aktiasta tuli osakeyhtiö vuonna 1993. Olemme luoneet vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toiselle jo kahdensadan vuoden ajan. Halutessasi tunnistautuminen onnistuu toki edelleen perinteisen tunnuslukutaulukon avulla pelkästään tai S-mobiililla tunnistamisen rinnalla. Clients' assets under management amount to approximately nine billion euro. Jatka alla olevien ohjeiden mukaan pankkipalvelujen S-Pankki-osio käyttöönottoon.

Next

Yritysasiakkaat

Aktia verkkopankki

Aktia Asset Management is part of Aktia Group, which has offered banking services in Finland for close to 200 years. Toimitusjohtajan katsaus Vuonna 2019 katseet Aktiassa suunnattiin tiukasti tulevaisuuteen. Sormenjälkesi ei tallennu pankin järjestelmiin, vaan ainoastaan puhelimeesi salattuna. Yli 800 000 asiakastamme käyttää jo Tunnuslukusovellusta - lataa sinäkin! Pidimme samalla kustannukset tiukasti kurissa ja tuottojen kehityksen hyvällä tasolla — etenkin varainhoidon vahva kasvu antoi jälleen aihetta tyytyväisyyteen. Syötä matkapuhelinnumerosi, johon saat tekstiviestillä vahvistuskoodin, jolla vahvistat S-mobiilin tunnistamisen käyttöönoton.

Next

Tietoa Aktiasta

Aktia verkkopankki

Aktivoi S-mobiilin unohtunut tunnusluku uudelleen Oletko ottanut S-mobiilin tunnistamisen käyttöön, mutta et muista asettamaasi tunnuslukua? Olemme paras kumppani ihmisille, yrityksille ja yhteisöille, jotka arvostavat sydämen sivistystä ja vastuullista vaurastumista. Vuonna 2008 konsernissa toteutettiin uudelleenjärjestely, jonka myötä toiminta sovitettiin vastaamaan paremmin laajentunutta tuote- ja palveluvalikoimaa. Lisävahvistus tekstiviestillä Aktia ottaa käyttöön tekstiviestitse lähetettävän lisävahvistuskoodin verkkopankin sisäänkirjautumisessa ja joissain verkkopankissa tehdyissä maksuissa. Näet kortti-, laina- ja vakuutustietosi ja voit tehdä niihin muutoksia. Sijoituksesi näytetään havainnollisella tavalla, näet mm. Aktia Rahastoyhtiö perustettiin vuonna 1987, ja se kuuluu Suomen vanhimpien rahastoyhtiöiden joukkoon. Siellä voit hoitaa useimmat päivittäiset pankkiasiasi helposti ja nopeasti.

Next

Aktian vuosi

Aktia verkkopankki

Asioidessasi tunnuslukutaulukolla kirjautuminen tai maksu vahvistetaan tarvittaessa lähettävän vahvistuskoodin avulla. Aktia päivitti pääomamarkkinapäivänsä yhteydessä 10. Kesällä 2013 konsernin juridista rakennetta pelkistettiin, kun Aktia Oyj sulautui Aktia Pankki Oyj:hin, josta tuli konsernin pörssinoteerattu emoyhtiö. S-mobiili on maksuton S-ryhmän kaupan ja S-Pankin palvelut sekä LähiTapiolan vakuutukset yhdistävä mobiilisovellus. Halutessasi voit myös edelleen jatkaa paperisen tunnuslukutaulukon käyttöä tavalliseen tapaan. Jos sinulla ei ole S-Pankin verkkopankkitunnuksia, voit hakea niitä lähimmässä.

Next

Tietoa Aktiasta

Aktia verkkopankki

Avaa Nordea Tunnusluvut -sovellus mobiililaitteessasi. Tunnuslukutaulukkoa ei kannata hävittää Tarvitset perinteistä tunnuslukutaulukkoa yhä ottaessasi S-mobiililla tunnistamisen käyttöön uudessa laitteessa tai mikäli unohdat sähköisen tunnistamisen tunnuslukusi. Pyydämme teitä seuraamaan yhtiökokouksen osallistumiseen liittyviä tarkempia tietoja ja ohjeita Aktia Pankki Oyj:n verkkosivuilla. Verkkopankissa voit tarkistaa tiliesi saldot, maksaa laskuja, e-laskuja ja ulkomaanmaksuja. Tämän jälkeen kirjaudu haluamaasi palveluun, jolloin S-mobiiliin tulee tunnistuspyyntö. Kirjaudu takaisin S-mobiiliin ja ota tunnistaminen käyttöön uudelleen valitsemalla oikean yläkulman valikosta Ota käyttöön tunnistautuminen S-mobiilissa. Pankin järjestelmiin tieto tunnusluvusta tallennetaan ainoastaan salattuna.

Next

Aktia Rahastoyhtiö Oy

Aktia verkkopankki

S-mobiililla tunnistaminen on turvallinen ja maksuton palvelu. Aktian verkkopankissa saat hyvän yleiskuvan taloudellisesta tilanteestasi ja hoidat päivittäiset pankkiasiasi helposti kun se sinulle sopii parhaiten. Anna käyttäjätunnus ja tunnusluku tälle sivulle. Nyt voit uusia S-mobiilin tunnusluvun maksutta toisen pankin tunnuksilla tai mobiilivarmenteella S-mobiilissa. Aktian omistavat suomalaiset Aktia- ja säästöpankkisäätiöt, yhteisöt, yritykset ja yksityishenkilöt. Myös asiakkaat antoivat tunnustusta hyvin tehdystä työstä.

Next

Kirjaudu helposti verkkopalveluihin

Aktia verkkopankki

Pyydämme teitä huomioimaan, että koronavirustilanteen vuoksi muutokset ovat mahdollisia. Yritysvastuu on olennainen osa Aktian toimintaa niin lyhyellä kuin pitkälläkin tähtäimellä. Unohtunutta tunnuslukua ei myöskään voi palauttaa, vaan tunnusluvun unohtuessa tunnistaminen S-mobiililla on otettava käyttöön uudelleen. Aktia Rahastoyhtiö Oy Aktia Rahastoyhtiö Oy on Aktia Pankki Oyj:n kokonaan omistama tytäryhtiö, jonka ensisijainen tehtävä on hallinnoida sijoitusrahastoja sekä erikoissijoitusrahastoja. Rahastoyhtiöllä on Aktia Pankin lisäksi useita muita jakelukanavia pääosin Suomessa. Toimi näin, jos puhelimesi tai tunnuslukusi joutuu vääriin käsiin Jos puhelimesi tai tunnuslukusi joutuu vääriin käsiin, voit sulkea S-mobiililla tunnistamisen itse verkkopankissa tai S-mobiilissa. Aktian yritysvastuun kehittäminen oli yksi vuoden 2019 tärkeistä tavoitteista.

Next

Kirjaudu helposti verkkopalveluihin

Aktia verkkopankki

Aktia Rahastoyhtiö harjoittaa Finanssialan Keskusliiton suosituksen mukaista omistajapolitiikkaa. Yritysasiakkaat Ajankohtaista tietoa yritysasiakkaiden asiakaspalvelusta Tarkista ajankohtaiset tiedot asiakaspalvelun tilanteesta sekä tarvittavat ohjeet itsepalvelukanavien käyttöön sekä ohjeet koronaviruksen aiheuttamiin poikkeustilanteisiin. Meidän osaltamme se tarkoitti taloudellisten tavoitteiden ja strategian päivittämistä sekä sen myötä vahvaa uudistumista ja toimintojen uudelleen organisointia. Aktia Asset Management provides asset management services to institutional clients on a long-term basis. Aktian tavoitteena on olla vakavarainen, luotettava ja ekologisesti vastuullinen kumppani taloudelliseen hyvinvointiin sekä toimialan halutuin työpaikka. Aktia harjoittaa vastuullista yritystoimintaa sekä tarjoaa rahoitus-, sijoitus-, varainhoito- ja vakuutuspalveluja kannattavasti, luotettavasti ja tehokkaasti omistajien ja yhteiskunnan etua unohtamatta.

Next