Alt om håndarbejde messe. Alt om Håndarbejde messen, Rødovrehallen, Rødovre Parkvej 425, 2610 Rødovre, Rødovre (2020)

Dansk Husflid: 2012

Alt om håndarbejde messe

I tre kreative og inspirerende dage kan du opleve og afprøve de nyeste trends og produkter inden for håndarbejde og deltage i spændende workshops og foredrag. Med tre haller er der, udover en masse messestande, plads til indgang og garderobe i Hal C, caféområde i Hal B samt foredrag- og workshopområde i Hal A. Lillebæltshallerne ligger under 4 km væk fra E20, så det er let at komme til Alt Om Håndarbejde-messen i Middelfart - uanset om du er lokal eller kommer langvejs fra. Her kan du også se planen over messestandene, så du kan lægge en slagplan for dit besøg. Et super lækkert blødt garn, som matcher designet helt perfekt. .

Next

Håndarbejde skal der til: Alt om håndarbejde

Alt om håndarbejde messe

Det er en stor glede for Norges Husflidslag og Hjerleid å invitere til Nordisk Treseminar på Dovre 27. Vi havde en rigtig god messe, og vi nød at snakke med alle jer, der kom forbi vores stand. På messen kunne du finde garn, stof, smykker, perler, keramik, tøj, lidt til den søde tand, strik, hækling, syning og meget meget mere. Vi sørger hele tiden for at udvide vores sortiment og få nye og spændende metervarer og tilbehør hjem. Filosofien bag designet er at skabe tidsløse og til tider rå smykker.

Next

Dansk Husflid: 2012

Alt om håndarbejde messe

Har du fået køb din messebillet. Der er mange smarte genveje, hvis man gerne vil sy flotte quilts, men er lidt usikker på om man kan få alle sømme til at passe sammen. Alt om Håndarbejde messe i Middelfart den 13. Det blir servert tradisjonsmat fra lokale leverandører, og festmiddagen lørdag byr på kulturell underholdning på høyt nivå. Alt Om Håndarbejde havde arrangeret gratis foredrag og kurser, hvor de tilmeldte havde mulighed for at lære om bl.

Next

Alt om Håndarbejde messen, Rødovrehallen, Rødovre Parkvej 425, 2610 Rødovre, Rødovre (2020)

Alt om håndarbejde messe

Jeg synes det var en rigtig fin messe, med et flot bredt udbud af mange forskellige og spændende vare! Smykkerne fremstilles på eget værksted, af de fineste materialer. Kom og vær med og fyld tasken med gode messetilbud. Køb din billet i dag og spar 20 %. Pas godt på jer selv og hinanden. Alt om Håndarbejde messe i middelfart den 13. Vores dedikerede køkkenpersonale er vant til at løbe stærkt til store arrangementer! Men også i det hele taget at støtte op om at der er mange husflidstilbud for børn.

Next

Alt om Håndarbejde messen udsættes

Alt om håndarbejde messe

Vi refunderer automatisk billetten til din konto. En udgivelse der måske skal gentages med nye opskrifter flere gange årligt. Det var et sandt mekka for kreative sjæle. Kig forbi og se dem alle opsyet. Obs: Tilbuddet gælder kun til i dag lørdag den 15. Det sker fredag, lørdag og søndag kl.

Next

Håndarbejde skal der til: Alt om håndarbejde

Alt om håndarbejde messe

Der var også mulighed for at lære noget nyt! Køb din billet allerede nu og spring køen over. Alt om Håndarbejde messen Rødovre den 31. Alt om Håndarbejde messe i Rødovre d. Her finder du priser og praktiske informationer omkring messerne i Middelfart og Rødovre. Innholdsrikt og spennende seminar i Norge for alle som er interessere i tre og tradisjonshåndverk.

Next

Alt om Håndarbejde messen udsættes

Alt om håndarbejde messe

Vi har mange spændende modeller med bl. Derudover har ledsagere til handicappede gratis adgang til messen ved fremvisning af ledsagerkort. De forskellige udstillere har taget det bedste med inden for deres felt, så du har mulighed for at finde inspiration, gode tilbud samt en masse fantastiske materialer og tilbehør til din hobby. Køb her: Obs: Efter dit gratis magasin overgår du til fortløbende medlemskab på dit valgte magasin. Kurven med gode tilbud tages også med på messe — håber vi ses.

Next