Alvar aalto tarjoiluvaunu. Artek Aalto tarjoiluvaunu 900, valkoinen

Artek Aalto tarjoiluvaunu 900, valkoinen

Alvar aalto tarjoiluvaunu

. Tarjoiluvaunu 901 on mainio ja helposti liikuteltava lisäpöytä olohuoneeseen, ja se sopii luonnollisesti teen, kahvin ja muiden virvokkeiden tarjoiluun. Tarkat toimituskulut näet valittuasi tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavat. Juuri luonnonmateriaalien käyttö ja väsymätön uusien teknisten ratkaisujen etsiminen ovat tehneet Artekista yrityksen, jonka arvot ovat yhä nykyäänkin ajankohtaisia. Tällöin kivijalkaliikkeessä asioiva asiakas on etuoikeutettu ostamaan tuotteen ja näin ollen joudumme perumaan verkkokauppaan tulleen tilauksen. Aallon L-jalkaiset huonekalut ovat saavuttaneet merkittävän aseman sekä suomalaisissa kodeissa että kansainvälisesti.

Next

Artek

Alvar aalto tarjoiluvaunu

Vastaavasti tuote saatetaan myydä varastoltamme samaan aikaan kuin tilaus tehdään verkkokaupassa. Vuosien kuluessa tarjoiluvaunusta on tuotettu monia eri variaatioita. Epäonnistuneita kirjautumisyrityksiä on liian monta, ota ystävällisesti yhteyttä. Kartellilta puolestaan löytyy todella persoonallista designia oleva Battista tarjoiluvaunu, jonka saa taiteltua myös kasaan, jolloin säilytys on erityisen helppoa ja kätevää. Mitat: P 135 x L 85 x K 74 cmHinta uutena n.

Next

Artek

Alvar aalto tarjoiluvaunu

Tarjoiluvaunulla voi luoda hetken, jolloin voi kokea rentoutuvansa ihan tavallisen ja ehkä kiireisenkin päivän keskellä tai päätteeksi. Käytössä olevat toimitustavat riippuvat ostoskorin sisällöstä ja yhteispainosta. Myymäläämme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla: Sähköposti: info martinaitta. Tuotteet ovat varastoituna yhteistyökumppanimme, Digizer Oy:n varastoon. Koivupuista tarjoiluvaunua on helppoa siirtää kahden suuren pyörän ansiosta. Onko sinulla ehkä useampi sähköpostiosoite? Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle.

Next

Artek 901 tarjoiluvaunu valkoinen/koivu

Alvar aalto tarjoiluvaunu

Meiltä saa tarvittaessa lisätietoa tuotteesta ennen tilauksen suorittamista. Mikäli noudat tuotteen liikkeestämme, emme luonnollisesti peri toimituskuluja. Mikäli tuote on rikkoutunut kuljetuksessa, ottakaa välittömästi yhteyttä meihin, postiin tai muuhun kuljetuksesta vastaavaan toimijaan. Tarjoiluvaunu 901 on mainio ja helposti liikuteltava lisäpöytä olohuoneeseen, ja se sopii luonnollisesti teen, kahvin ja muiden virvokkeiden tarjoiluun. Todennäköisyys tällaiseen tilanteeseen on erittäin pieni, mutta mahdollinen.

Next

Upeimmat tarjoiluvaunut: 10 kaunista vaihtoehtoa

Alvar aalto tarjoiluvaunu

L-jalan taivutustekniikka mahdollisti tuolin tai pöydän jalkojen kiinnittämisen suoraan pöytälevyyn tavalla, joka tukevoitti kalusteen ilman erilisiä lisäosia. Hän teki läpimurtonsa 1930-luvun huonekaluillaan, jotka ovat yhä tänäkin päivänä merkittävässä asemassa niin suomalaisissa kodeissa kuin kansainvälisessä muotoiluviennissä. Poikkeuksen muodostaa mahdollisesti maanantaille ja tiistaille osuvat pyhäpäivät. Artekin tarjoiluvaunu 900 on Alvar Aallon suunnittelema designklassikko, jonka inspiraation lähteinä ovat toimineet brittiläinen teekulttuuri sekä japanilaiset puutyöt ja arkkitehtuuri. Voit valita kassalla käytössä olevista toimitustavoista sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon jonka yhteydessä tarkka toimituskulu on esitetty. Kokonaan puuta oleva tarjoilupöytä ei myöskään ole hassumpi vaihtoehto. Artekin voimahahmot Alvar ja Aino Aalto loivat moderniin sisustukseen oman lämpimän ja ihmisläheisen tyylin, jossa luonto oli suuri inspiroija.

Next

Artek tarjoiluvaunu 901

Alvar aalto tarjoiluvaunu

Tuotteet tulee palauttaa 14 päivän kuluessa palautusilmoituksesta alkuperäiskunnossa ja huolellisesti pakattuna. Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä Puhelin: 020 718 1830 Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarjoiluvaunu esiteltiin ensimmäistä kertaa vuonna 1936 Milanon triennaalissa osana modernia suomalaista sisustusta. Eräs Aallon nerokkaimmista keksinnöistä on ns. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Alvar Aalto suunnitteli tarjoiluvaunun vuonna 1937.

Next