Arabia sininen. Arabia Sininen keittiö Large Jar, Vintage

Kupit ja lautaset

Arabia sininen

In 1960's Arabia introduced this beautifully designed pattern called 'Valencia' in stoneware with hand painted decoration underglaze in tones of midnight blue. Muumi-astioiden perusastiastona käytetään muotoilija Kaj Franckin suunnittelemaa, ajattoman käytännöllistä Teema-sarjaa. Arabian maitokannu sopii koristeeksi keittiöön tai vaikkapa kukkamaljakoksi — sinä päätät! You can also use it for interior decoration. Hänen niukkaan muotokieleensä yhdistyvät elävät pintarakenteet ja runsaat koristeet. Arabian keraamisen mukin tilavuus on 3 dl, ja se sopii niin teen, mehun kuin kuuman kaakaonkin tarjoiluun. Taiteelliseksi johtajaksi vuonna 1932 nimitetty loi Arabian taideosaston ja aloitti modernin astiamuotoilun. Exporting countries' special needs of the increased range of more than 50 container object.

Next

Arabia (yritys)

Arabia sininen

Yli 1 500 työntekijän Arabia oli jonkin aikaa Euroopan suurin posliinitehdas. Arabia landscape decoration originally came as early as 1882 Rörstrand through. Vuonna 1916 yhtiö siirtyi suomalaisomistukseen, ja toimitusjohtajaksi tuli Herlitzin poika , joka oli tehtävässä vuoteen 1947 ja laajensi yritystä Pohjoismaiden suurimmaksi. Maitopullot ja kannuihin myytävä irtomaito jäivät vähitellen pois ruokakulttuuristamme. A small part of Valencia tableware was continuous production since it's intriduction until end of the year 2002. Päätä itse — haluatko räikeän retrokannun, maalaisromanttisen kannun, koristeellisen kannun tai yksinkertaisen kannun, kauniilla ja klassisilla linjoilla. Landscapes of different times , however, to distinguish between the very stamp of the factory.

Next

Arabian lautaset

Arabia sininen

Postituskin onnistuu ostajan maksaessa postituskulut. Lautaset, asetit: - 9 kpl halkaisija n. Ishimoto on saanut muun muassa Valtion taideteollisuuspalkinnon, Kaj Franck -palkinnon sekä Suomi muotoilee -kunniamainintoja vuosina 1983, 1989 ja 1993. Muumimuki Sininen oli tuotannossa vuosina 1990-1996, ja se tunnetaan myös nimellä Maalaavat muumit. Hänen keraamiikka- ja tekstiiliteoksiaan on ollut useissa yksityis- ja yhteisnäyttelyissä.

Next

Arabian kannut

Arabia sininen

Arabian lautaset Arabian vanhat lautaset — syö illallisesi laadukkaalta ja suomalaiselta lautaselta! Pari vuotta myöhemmin yrityksen ensimmäiseksi taiteilijaksi kutsuttiin Röstrandilta , joka työskenteli Arabialla kuolemaansa vuonna 1935 saakka. Kertakäyttökulttuuri on menettänyt merkitystään ja ihmiset arvostavat nykyään laadukkaita, kestäviä ja kauniita astioita, joiden muotokieli on loppuun asti hiottu. Kokoelma sai innoituksensa Ishimoton uniikkitöistä, joita hän toteutti työskennellessään Arabialla Taideosastoyhdistyksen jäsenenä. Ishimoto inspiroituu teoksissaan ympäröivästä luonnosta ja sen ilmiöistä. Et tietenkään halua luopua kalliista perintöastiastostasi vaikka siitä maksettaisikin suuria summia, sillä muistat vieläkin ne hetket, kun joit ensimmäisiä kertoja kahvia juuri näistä kupeista lapsuudessasi äitisi kanssa. Ei halkeamia, ei lohkeamia, ei värjäytymiä. This striking pattern was the masterpiece of it's designer, artist Ulla Procopé 1921-1968 , who worked for Arabia from 1948 to 1968.

Next

Arabian maitokannut

Arabia sininen

Herlitz nimitettiin toimitusjohtajaksi vuonna 1893. Arabian vanhat lautaset ovat täynnä upeita, harkittuja yksityiskohtia ja oivalluksia. Tutustu upeaan valikoimaamme, joka on täynnä suomalaisen muotoilun ajattomia ja laadukkaita klassikoita! One of the decorations used in the Domino white series. Arabia siirtyi omistukseen vuonna 1990, ja siitä tuli yksi Hackmanin tavaramerkeistä. Meiltä löydät niin vanhat ruokalautaset, leipälautaset, kuin seinälautasetkin.

Next

Arabia Lumme seinälautanen, sininen

Arabia sininen

Rörstrand decoration was put into production in the 1860s. Kulho on täysin ehjä ja hyväkuntoinen, mutta kuitenkin käytössä ollut. Yhteensä tehtaalla oli kuusi tunneliuunia, joista vanhimmat on purettu. Tove Slotten kuvittamissa astioissa seikkailevat Tove Janssonin alkuperäispiirroksista poimitut hyväntuuliset hahmot. Year : 1936-1975 Model : Reinhard Richter As model was aimed at the export market to compete with the English tableware. Ishimoto on myös tehnyt lavastuksia ja puvustuksia oopperoihin.

Next

Arabian kannut

Arabia sininen

Nykyään suuri osa ruokatuotteista annostellaan tai kaadetaan kertakäyttöpakkauksista lautaselle tai mukiin. In the beginning 'Valencia' series included e. Sininen keittiö blue kitchen features blue flower decorations with blue lines. Koko astiaston ostaja saa 15% alennuksen. Dinner was around fifty different types of embellishments - copper prints, decals, decorative stamping and tracks. Among the first was a landscape decoration, which was introduced in England in the 1700s.

Next

Arabia Sininen keittiö Large Jar, Vintage

Arabia sininen

Arabian maitokannut Arabian vanhat maitokannut — koristeeksi keittiöön tai vaikka jokapäiväiseen käyttöön! Hinnat erikseen ostettuina näkyvät alla. Verkkokauppamme monipuolinen valikoima koostuu eri aikakausien upeista ja laadukkaista Arabian maitokannuista. Arabian ensimmäiset Muumi-astiat ilmestyivät jo 1950-luvulla, mutta niiden laajempi tuotanto alkoi vuonna 1990. Decorations like this have traditionally been used in kitchenware. Rörstrandilta tullut toimi Arabian teknisenä johtajana vuodesta 1881 lähtien, ja osakeyhtiö Arabia Aktiefabrik perustettiin vuonna 1885. Arabian tehtaan käyttökeramiikkaa -tietokanta, Designmuseo. Useat merkittävät muotoilijat, kuten ja , ovat suunnitelleet Arabialle tuotteita, ja Arabia on voittanut lukuisia muotoilualan palkintoja.

Next