Arla grekisk yoghurt. Bästa vaniljyoghurten

Grekisk yoghurt näringsvärde

Arla grekisk yoghurt

Den här yoghurten finns hos de flesta kedjor. Kan inte frysas, men fungerar bra t ex i frysta parfaiter och glass. Den är något yngre än sin turkiska kusin, men minst lika populär! En uppsjö av rätter och gärna som ett smalare alternativ i matlagning! Gjord på mjölk från Sverige näringsvärde yoghurtkultur från Grekland och med en fetthalt på sex procent. . Först då är den redo att tappas på burk eller i tetra. Proteinet ger inte bara yoghurten sin specifika konsistens utan är också anledningen till att Lindahls Grekisk yoghurt passar så bra till tzatziki och andra röror. Grekisk yoghurt Den Grekiska yoghurten på 10 % är gjord på grekisk syrningskultur och har en gräddig och tjock karaktär.

Next

Bästa vaniljyoghurten

Arla grekisk yoghurt

Urvalet av yoghurt har blivit bredare, där alla sorter har sin speciella karaktär och funktion. There is an Arla Yoggi ® to cater for every taste and every whim. Begreppet yoghurt kommer ursprungligen från Turkiet och har mångtusenåriga traditioner. Gjord på naturliga råvaror och naturligt smaksatt av fantastiskt goda frukter, fyller Arlas yoghurt en perfekt och nyttig funktion på frukostbordet och mellanmålet. Här är yoghurtguiden som ger dig svaren. Här hittar du även flera olika recept med yoghurt. Perfekt att ha i dressingar och kalla, smaksatta såser, t ex raita.

Next

Handla Grekisk yoghurt 10% 1000g Arla Köket online från din lokala ICA

Arla grekisk yoghurt

Grekisk yoghurt Ingrediensförteckning: Högpastöriserad mjölk och grädde, mjölkprotein, yoghurtkultur. Men vad är egentligen skillnaden mellan våra yoghurtprodukter? Med åren har vi introducerat en rad mejeriprodukter som berikat matlagningen. Arla Köket® grekisk yoghurt 10% En modern, hälsosam yoghurt med fast konsistens som passar till kalla rätter, desserter och bakning. Användbart krämig Turkisk yoghurt 10% är ett gott alternativ till fetare produkter som gräddfil och majonnäs. Fetthalten i våra yoghurtprodukter varierar, likaså smaken och konsistensen.

Next

Arla Yoggi

Arla grekisk yoghurt

Vill du kostnadsfritt få hem ett eget exemplar av vår yoghurtbroschyr? Högpastöriserad mjölk, mjölkprotein, yoghurtkultur, vitamin D. Här började man att syra mjölken med mjölksyrebakterier för att skapa en längre hållbarhet i det varma klimatet. Den passar perfekt att äta som den är till frukt och bär, eller med honung och nötter som en enkel dessert. Klicka här för att prenumerera: Följ mig på Facebook: Följ mig på Instagram: Filmning: Alfred Klippning: Konstantin Smirnov Frogtown. Proteinrik, fettfri, avrunnen yoghurt tillverkad av grekisk mjölk och levande yoghurtkultur.

Next

Arla Köket® yoghurtdessert hallon, vit choklad

Arla grekisk yoghurt

Finns vi inte på hyllan kan butiken enkelt beställa hem genom sitt eget ordersystem — fråga butikspersonalen så hjälper de dig! Yoghurten är mild och gräddig i smaken och en naturlig källa till kalcium, fosfor och vitamin B1, B2 och B12. I länderna runt östra Medelhavet är yoghurten lika självklar till små mezerätter som mjölken är till den svenska husmanskosten. Utmärkt naturell till smakrika rätter. Arla Köket® grekisk yoghurt 10 % g från Arla - Här hittar du info om näringsvärden, ingredienser, hållbarhet, förvaring och återvinning. Ät den som den är eller tillsammans med müsli, flingor, frukt och bär.

Next

Bästa vaniljyoghurten

Arla grekisk yoghurt

Det finns massor med varianter av vaniljyoghurt och här kommer ett stort test av dessa. Lite pyssel, men ingen panik alltså. Svalkande tillbehör till exempelvis orientaliska och indiska rätter. Yoghurt är krämig och len i konsistensen och har fyllig gräddig yoghurtsmak. Yoghurten har sitt ursprung i Mellanöstern. Yoghurten är också en utmärkt bas i kalla röror och såser, gärna i kombination med någon syrlig smaksättning, till exempel lime eller citron.

Next

Arla Ko® Mild grekisk yoghurt 6% 1000 g

Arla grekisk yoghurt

Kan inte frysas, men fungerar bra t ex i frysta parfaiter och glass. Kolla din internet hastighet - grekisk yoghurt näringsvärde. Frisk, något syrligare än den turkiska yoghurten och med en lite fastare konsistens. Vissa passar bättre till frukost och dryck, andra till matlagning eller bakning. Men det är en mycket bra skattning. Det började med Turkisk Yoghurt.

Next

Handla Grekisk yoghurt 10% 1000g Arla Köket online från din lokala ICA

Arla grekisk yoghurt

Näringsvärde Mängd Enhet energi ,0 kilojoule energi 50,0 kilokalorier fett 1,7 gram varav mättat fett 1,1 gram kolhydrat 4,2 gram varav sockerarter 4,2 gram protein 3,8 gram motsvarande salt 0,1 gram kalcium ,0 milligram fosfor ,0 milligram. Gjord på naturliga råvaror och naturligt smaksatt av fantastiskt goda frukter, fyller Arlas yoghurt en perfekt och nyttig funktion på frukostbordet och mellanmålet. Underbar till frukost och mellanmål, som den är eller med bär och frukt. Briljera i köket med kunskap om skillnaderna mellan våra yoghurtsorter! Vill du ha ett saftigt och hållbart bröd när du bakar kan du ersätta smör och vätska helt eller delvis med Turkisk yoghurt 10%. Öppnad vara konsumeras inom 3 -5 dagar. Grekisk Yoghurt innehåller 5g protein, 6g kolhydrater, 10g fett per g. Byt ut rakt av och njut av den friska smaken.

Next