Atb sommerruter 2019. SAS: 12 nye sommerruter

SAS: 12 nye sommerruter

Atb sommerruter 2019

Nye ruter fra København København-Pisa: Afgang torsdag og lørdag, første gang den 18. Marseille, Firenze og Catania er nogle af de nye destinationer, som danskerne og skandinaverne kan booke fra København fra foråret og sommeren næste år. I år bliver udvalget endnu større. Flere rejsemuligheder I år er det de spanske destinationer Malaga, Alicante og Mallorca, samt kroatiske Split, franske Nice og italienske Sardinien, der får flere afgange. Rute 30 Solholmen - Mordalsvågen: Fjord1 ønsker å begrense smittefaren på sambandet. Rute 33 Molde - Vestnes: Fjord1 ønsker å begrense smittefaren på sambandet. Innen defineres sommeren gjerne som den perioden da for det aktuelle stedet er over 10 °C.

Next

Ruteoversikt

Atb sommerruter 2019

Svar blot på de tre spørgsmål vi stiller dig ved tilmelding. Rute 13 Ørsneset - Magerholm: For å redusere risikoen for Coronasmitte, så oppfordrer vi alle våre passasjerer som kommer med bil eller buss, om å bli sittende i bilen eller bussen under overfarten. Rute 1150 Hareid - Sulesund: For å redusere risikoen for Coronasmitte, så oppfordrer vi alle våre passasjerer som kommer med bil eller buss, om å bli sittende i bilen eller bussen under overfarten. På avganger med farlig last må passasjerene sitte i salong. Forlat kun kjøretøy hvis det er helt nødvendig. Videre oppfordrer vi samtlige passasjerer som kommer med bil eller buss, om å bli værende i kjøretøyet under overfarten. Gran Canaria er en feriefavorit blandt danskerne i vintermånederne, og det er nemt at forstå hvorfor.

Next

Nyheder

Atb sommerruter 2019

Det ved man hos Norwegian, der tirsdag har annonceret, at de i sommerprogrammet indsætter flere flyvninger på en række populære soldestinationer. Takk for at dere viser hensyn. For å bli medlem er det et krav at du reiser ofte og at du svarer på de tre spørsmålene vi stiller deg ved innmelding. Det har Billund Lufthavn ikke endnu på trods af, at Billund Lufthavn er en af Skandinaviens mest internationale lufthavne. Danmark bliver den store vinder i ruteplanlægning og får flere nye ruter end både Norge og Sverige. Bestillingene gjør du enklest i skjemaet over, og det kan være penger å spare på å sette sammen en pakke med fly, hotell og eventuell leiebil når du bestiller.

Next

dreamforce.twibbon.com: Sommerrutene 2019

Atb sommerruter 2019

Dette varsler vi i så fall på forhånd. Illustrasjonsfoto Årets sommer er den varmeste og flotteste vi har hatt på mange tiår. For den del av befolkningen som arbeider med naturens avkastning er derfor sommeren årstiden for slit og arbeid, mens den for resten av befolkningen er det årstiden for ferie og fritid. Rute 1180 Florabassenget: Fra og med i dag kan du betale for reisa di med lokalbåt i Sogn og Fjordane med mobilappen Vipps. Rute 1020 Leirvåg - Sløvåg: For å redusere risikoen for Coronasmitte, så oppfordrer vi alle våre passasjerer som kommer med bil eller buss, om å bli sittende i bilen eller bussen under overfarten. Rute 48 Halsa - Kanestraum: Fjord1 ønsker å begrense smittefaren av korona viruset på sambandet. Husk at du kan bli medlem av våre lukkede Facebook-gruppe for alle som reiser mer enn gjennomsnittet.

Next

Sommer

Atb sommerruter 2019

Sjekk ut lista nedenfor, vi oppdaterer den så fort nye ruter lanseres, og vi fyller inn med oppstartdatoer på eksisterende ruter, når disse er klare. Rute 1111 Anda - Lote: Fjord1 ønsker å begrense smittefaren på sambandet. Fleks-tilbudet er bestillingsruter som må bestilles noe tid i forveien om man ønsker å benytte det. Per definisjon vil derfor byer i sør-Norge f. Præcis som selskabet gjorde sidste år, da danskerne for alvor begyndte at rette blikket mod hvor sommerrejserne skal gå hen.

Next

Rutetabeller og linjekart

Atb sommerruter 2019

. Rute 870 Brekstad - Valset: Fjord1 ønsker å begrense smittefaren av korona viruset på sambandet. Det er i skrivende stund ikke sluppet mange nyheter. De som har autopass fergeavtale vil få gjeldende rabatter, de som ikke har autopass fergeavtale vil bli etterfakturert. Sommeren er den delen av når står høyt på himmelen og den gjennomsnittlige dagtemperaturen er høyest.

Next

SAS åbner nye sommerruter fra Danmark

Atb sommerruter 2019

Rute 54 Edøya - Sandvika: Avgangen 00:15 fra Sandvika alle dager vil inntil videre bli innstilt på grunn av pågående kaiarbeid. Flyselskapene har lagt ut billetter for store deler av neste sommers ruteprogram. Norwegian fortsætte udvidelsen i Billund Lufthavn, og du kan derfor flyve direkte til Las Palmas på Gran Canaria fra den 30. Antallet af afgange mellem Stockholm og Luxembourg øges også, og det bliver en fast helårsrute. Rute 1115 Rysjedalsvika - Rutledal - Krakhella: Fjord1 ønsker å begrense smittefaren på sambandet. Fra Aarhus er der to nye spændende ruter på programmet, Rom i Italien og Faro i Portugal.

Next

Linje 50E Bergen

Atb sommerruter 2019

Det er Bari i Italien, Tivat i Montenegro og Zadar i Kroatien, der alle tre er ferieperler ved Adriaterhavet, som byder på fantastisk vand og maleriske, historiske omgivelser. Samtidig styrkes indenrigstrafikken i Danmark med en højere frekvens af flyvninger fra København til Aarhus og Aalborg. Flere nyheder fra den danske hovedstad er nye ruter til Rhodos i Grækenland og Haugesund i Norge. Ruteendringer: Rutetilbudet i Trøndelag ble nedjustert 23. Får vi en tilsvarende sommer neste år? Rute 50 Seivika - Tømmervåg: Fjord1 ønsker å begrense smittefaren av koronaviruset på sambandet. De nye ruter bliver: Aarhus: flyver 1 gang om ugen til Rom fra Aarhus Airport fra 13.

Next