Auksjonen. Økern Bilauksjon AS

Økern Bilauksjon AS

Auksjonen

Tilstand motorrom:3- Bagasjerom:Fint Tilstand bagasjerom:2 Diverse:Bilen har nytt eksosanlegg iflg. Denne bilen er registrert som en 1972 modell, mens chassisnummeret sier at den er fra 1971. Bilen har opprinnelig vært rød. Motor er opplakkert, mulig overhalt iflg. Gulvteppene er tatt ut for lufting. Skade på plast i bakkant av midtarmlene.

Next

Økern Bilauksjon AS

Auksjonen

Klaraviks partner for betalinger er PayEx. Tilstand eksteriør:2 Interiør:Sitteputene i baksetet er løftet opp for utlufting. Registrering av budgivere fra kl 10, man må ha budgivernummer for å kunne by på auksjonen. Han har brukt tjenesten i et drøyt års tid, både som selvstendig næringsdrivende og privatperson. . Bilen har nye felger og nye dekk.

Next

Auksjon

Auksjonen

Bilens originale hjulkapsler følger også med bilen. Kjørelengde skal være korrekt og det skal også være matching numbers. Prøvekjørt:Bilen er ikke startet da den mangler batteri. Bilen skal ikke være vinterkjørt, men på grunn av omstendighetene ble det satt piggdekk på originalfelgene i høst mulig bilen måtte flyttes i vinter. Eric er en av tusenvis fornøyde Auksjonen-brukere. Har ikke vært vasket på lenge. Motorrommet har en del overflaterust, bl.

Next

Klaravik auksjoner

Auksjonen

Sikkerhetsbelter er fjernet, boltene står igjen i taket. I følge eier er det nytt eksosanlegg på bilen. Det er hvitt belegg på ratt, girkule og håndtak på dashbord. Når du handler på Klaravik online auksjon, vil du motta en faktura fra PayEx når auksjonen er avsluttet. Her må det slipes platerent før lakkering.

Next

Auksjoner

Auksjonen

Bilen har integrert telefon i armlene foran. Rusthull omtrent på størrelse med et kronestykke i fremkant på hjulbue på høyre side bak. Tilstand lakk:4+ Eksteriør:List på venstre bakskjerm mangler. PayEx håndterer mer enn 350 millioner betalinger pr. Lakkskade på venstre fordør og forskjerm Tilstand lakk:4- Eksteriør:Sett bort fra nevnte rustskade så ser karosseriet meget pent ut.

Next

dreamforce.twibbon.com Arkiver

Auksjonen

Miles-stand: 38042 miles Lakk:Ripe på venstre dør. På denne siden vil vi komme med nyheter, gode kundehistorier og tips og triks fra Auksjonen. PayEx er en førende leverandør av betalingstjenester og fakturering i Sverige, Norge, Danmark og Finnland, og har mer enn 500 ansatte. Tilstand lakk:5 Eksteriør:Karosseriet ser helt og fint ut. Tilstand eksteriør:Sett bort fra rustskade: 2 Interiør:Meget fint.

Next

dreamforce.twibbon.com Arkiver

Auksjonen

Tilstand motorrom:Etter rengjøring bør dette være tilstand 2 Bagasjerom:Fint Tilstand bagasjerom:2 Diverse:Seperasjon i laminering nederst i bakruteglass. Den startet lett, men er ikke prøvekjørt. Minimum 10% av kjøpesum må gjøres opp på stedet, resten før utlevering av bil. Eric Aasand Alfredsen både selger og kjøper ting på auksjonen. Vi tar gjerne i mot tilbakemeldinger fra våre kunder på hva vi kan bli bedre på og hva dere savner — send gjerne en e-post til. Auksjonen starter kl 12, visning av kjøretøyene fra kl 9. Tilstand interiør:Sett bort fra gulvteppe: 2 Motorrom:Har ikke vært vasket på lenge.

Next

Auksjon

Auksjonen

. . . . .

Next