Aurinkosuoja ikkunaan. Aurinkosuojakalvo

Aurinkosuojauksella energiatehokkuutta ja asumismukavuutta

Aurinkosuoja ikkunaan

Tehokkaan aurinkosuojauksen lisäksi Sunseal Screen ja Sunseal Black Out -kaihtimet toimivat ikkunoiden lisäeristeinä vähentäen lämpöenergian karkaamista eli parantaen ikkunoiden U-arvoa. Heijastus Prestige kalvolla on jopa alempi kuin lasilla ja korkeimmillaankin vain 1% enemmän kuin tavallisella lasilla. Tiesitkö että aurinkosuojia kaihtimia, verhoja yms. Voimme tuottaa kaikenlaisia suojakalvoja ja vinyyliä. Voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa. Varjon tai markiisin alla on miellyttävää lukea kirjaa tai vain nauttia kesästä. Suojaa lastasi auringolta myös autossa.

Next

Aurinkosuoja

Aurinkosuoja ikkunaan

Ketjun pituus riippuu kaihtimen korkeudesta. Mekanismi 40 on yleisin moottorikäyttöisissä verhoilla, ja kun verhon leveys 200-250 cm. Aurinkosuojauksessa suurin teho saavutetaan, jos säteilyn pääsy ikkunalle saadaan estettyä kokonaan. Aurinkosuojaus on energiaa säästävä ratkaisu kuumuuden poistamiseen, mutta saa säästöjä aikaan valaistuksessa sekä lämmityksessä lisäten ikkunoiden eristyskykyä. Aurinkosuoja voidaan siis asentaa talon ulkopuolelle, sisäpuolelle tai ikkunan lasien väliin. Huomioithan kaihtimen, ja varsinkin sen käyttöketjun sijoittamista harkitessasi lapsiturvallisuus.

Next

Aurinkosuojaus

Aurinkosuoja ikkunaan

Sauli Kuparinen Energianeuvoja, Huomaamaton kalvo Kalvo antaa erinomaisen auringonsuojan muuttaen lasin visuaalisia ominaisuuksia vain minimaalisesti. Kalvo on kaksikerroksinen, eloksoitu auringonsuojakalvo, joissa on monikerroksinen metallisointi. Aurinkosuoja parantaa aina ikkunarakenteen g-arvoa. Valitsitpa minkä tahansa toimitusmuodon, haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen ostokokemuksen. Ulkopuoliset aurinkosuojaratkaisut Ulkopuoliset aurinkosuojat varjostavat erittäin tehokkaasti ja pysäyttävät lämpösäteilyn jo hyvissä ajoin rakennuksen ulkopuolella.

Next

Aurinkosuojat

Aurinkosuoja ikkunaan

Kaihtimen käyttöketjuna käytetään muovista kuulaketjua. Aurinkosuojat estävät tehokkaasti auringon säteilystä aiheutuvan lämmön. Prestige kalvolla on myös kattava 10-15 vuoden takuu. Olemassa olevia tutkimustuloksia hyödyntävällä simulointiohjelmalla voidaan laskea erilaisten aurinkosuojaratkaisujen vaikutuksia rakennuksen jäähdytykseen, lämmitykseen ja valaistukseen. Häikäisyn ja heijastusten esto Valoisassa tilassa tietokonetyö tai näytön katseleminen voi olla turhauttavaa. Tässä lasin ulkopintaan asennettavassa kalvossa on huomaamaton sävy sekä hyvät lämmöntorjunta ominaisuudet.

Next

dreamforce.twibbon.com

Aurinkosuoja ikkunaan

SunShadow on verkkomainen, tiheä ja hyvä kangas myöskin kohtalaiseksi näkösuojaksi. Lämmönnousu aurinkoisina päivinä on auringosta tulevaa infrapunalämpösäteilyä. Jäähdytyksen lisäksi aurinkosuojat voivat tuoda säästöjä myös valaistus- ja lämmityskuluissa. Aurinkosuojauksella saadaan aikaan energiasäästöjä ympäri vuoden Lataa esite ja lue aurinkosuojauksen merkityksestä kiinteistöjen energiatehokkuuteen. Kun 3M Prestige ikkunakalvoille sai vielä valtuutetun asennusliikkeen asentamana 10 vuoden takuun, ja takana oli iso yritys 3M , se loi uskoa hankkia nämä. Esimerkiksi ikkunan välissä oleva sälekaihdin muodostaa talvella kiinni olleessaan ylimääräisen lisäeristeen ja estää osaltaan lämmön poistumista ikkunan kautta.

Next

AURINKOSUOJAVERHOT » TUOTTEET » SERITEK OÜ

Aurinkosuoja ikkunaan

Kalvolla on 60 % valonläpäisy sekä yli 50 % lämmöntorjunta. Ulkoseinien muodot ja räystäiden korkeudet sekä pituudet suhteessa ikkunoihin ovat myös tehokkaita passiivisia keinoja kesäaikaisen ylilämmön hillitsemisessä. Ikkunamarkiisi Perinteinen ja tehokas aurinkosuoja kaikkiin ikkunoihin. Siirrettävän rullaverhon avulla voidaan myös säästää: jos koko parvekkeen lasitusta ei haluta peittää verhoilla, voidaan valmistaa yksi liikuteltava rullaverho, joka on siirreltävissä auringon paisteen mukaan. Tuotteemme ovat pääsääntöisesti valmistettu Suomessa, siten pyrimme omalta osaltamme edistämään suomalaisen tuotannon säilymistä Suomessa. Aurinkosuojaus on aina ensisijaisesti hyödynnettävä passiivinen keino, ennen energiaa kuluttavien ratkaisujen rakentamista ja käyttöä. Kalvot voidaan asentaa myös lämpölasielementtien ulkopintaan.

Next

Ikkunakalvo Ikkunakalvot Kalvo ikkunaan

Aurinkosuoja ikkunaan

Aurinkosuoja Aurinkosuoja estää tehokkaasti auringon aiheuttaman kuumuuden. Se parantaa tyypillisen yksinkertaisen ikkunalasin eristysarvoa lähelle kaksinkertaisen lasin arvoa. Sunseal-tuotteissa yhdistyvät sisäpuolisten ja ulkopuolisten aurinkosuojien parhaat puolet. Lamellikaihtimessa voi olla eri sävyjä useita, tai vaikkapa joka kolmas kangassoiro korostusvärillä. Pitkällä kokemuksella alalta osaamme suunnitella tarpeisiinne parhaiten sopivat vaihtoehdot, joilla myös säästätte jäähdytyksen, lämmityksen sekä valaistuksen energiakuluissa. Kun lämpötila ylittää 23 astetta, tuotannon tason on havaittu laskevan jopa 5 prosenttia asteelta! Voit valita kaihtimeen eri sävyjä ja eri kankaita — Sävytä kaihdin esimerkiksi yrityksesi väreissä.

Next