Badeland kristiansund. Dyreparken (Kristiansand)

Kontakt oss

Badeland kristiansund

Det vi virkelig liker her er den 77 meter! Juleferie - Atlanterhavsbadet Til hva skjer? Vi har både brett som man kan ligge på og vanlige surfbrett til å stå på. Large indoor and outdoor swimming pool complex with lots of slides and pools. Bassenget har en dybde på 1,35 meter og bassenget holder 31 grader. Atlanterhavsbadet er stengt for publikum på mandag 19. Vinterferie i Atlanterhavsbadet - Atlanterhavsbadet Til hva skjer? Her er stupetårn og sklier og en rekke forskjellige basseng fordelt på badelandets 10 000 kvadratmeter store badeareal, og det skal vanskelig gjøres å få et kjedelig øyeblikk. Hotellvalg: Toten Badeland, Raufoss Dønningen er anleggets hovedbasseng og er et av Norges største bølgebasseng med bølger hver halvtime.

Next

Atlanterhavsbadet, Dalaveien 16, Kristiansund (2020)

Badeland kristiansund

Plaskebasseng, for de minste, bølgebassenget og strømkanal, for de litt eldre. Ankerskogen, Hamar På andre siden av Mjøsa, i Hamar i Hedmark, finner du nydelige Ankerskogen, som i tillegg til det velfasiliterte badelandet inviterer til avslappende forhold i velværeavdelingen og badestampene ute blant skogens beroligende sus. Det er et hotell med et badeland, men du trenger ikke å bo på hotellet for å være på badelandet. Unge her Stein Egil Faksvåg som kjørte, melder om fantastisk supre forhold, så her er det bare å komme seg ut å prøve skiene. Vannkanten, Bergen Dette badelandet ligger 10 min ut med bil fra sentrum, i Loddefjord. The largest slide has a height drop of 14 meters. Du får Norges lengste vannsklie på 120 meter, superbowl, boble-bad, relax-avdeling, mat og drikke på «stranden».

Next

Atlanterhavsbadet, Dalaveien 16, Kristiansund (2020)

Badeland kristiansund

I tillegg består badelandet av klatrebasseng, tre vannsklier og ikke minst; Sørlandet eneste innendørs surfebølgen, AquaSurf. Finn informasjon om , kjøp eller finn et som passer. Oksøy er som er mini-badeland med diverse badeleker leker for de minste. Hurtigsklien er en av de mest populære og største attraksjonene i badelandet. Mer informasjon om priser og åpningstider finner du på Badelandets nettsider Vått og tørt i Badelandet I tillegg til alle bassengene, skliene og lekeområdene er det et bredt utvalg av serveringsteder for badegjestene. Badeland i Midt-Norge Pirbadet, Trondheim Trønderhovedstaden Trondheim er et paradis for familieferier, med en rekke spennende severdigheter som favner om alle aldersgrupper. Inkluderer ikke håndkle, morgenkåpe og slippers.

Next

Bade og gøy hele året!

Badeland kristiansund

Aktiviteter og tilbud Med både , og et stort idrettsbasseng har Aquarama og tilbud for både barn og voksne. Vigelandsfossen, hurtigsklien: Hurtigsklien, Vigelandsfossen, er en ca. Atlanterhavsbadet er stengt for publikum på mandag 19. Hvis du besøker Namsos for første gang, kan du også benytte anledningen til å bli bedre kjent med Åge og gjengen på opplevelsessenteret Rock City. Strømkanal Strømkanalen er både gøyal og spennende for fler aldersgrupper.

Next

Aquarama Bad

Badeland kristiansund

Oasen, Namsos Blant badelandene i Trøndelagsfylkene og på Nordmøre er Namsosbadet Oasen det nordligste — så vel som Nord-Europas største anlegg i fjell. Her er det deilig å slappe av etter mye fart og spenning i badelandet. Det er imidlertid mange gode grunner til å trosse det tynne islaget på bakken i Agderfylkene og ta turen ut. Har dere planer om å få installert en ny håndholdt dusj i damegarderoben? Hotellvalg: I hjertet av Lyngdal med 10 gjesterom. Varmtvannsbasseng med massasjebenker, motstrømsdyser, massasjedyser, fontene. Kriteriene har vært at badelandene kan tilby noe for alle aldre, er tilgjengelig for mange og har overnattingsmuligheter i nærheten. Bowlen: Vannsklien er 70 meter lang, og har en «sentrifuge» i midten.

Next

Badeland i Norge: 17 av de beste du bør oppleve

Badeland kristiansund

Grottebadet, Harstad Du finner grottebadet inne i fjellet midt i Harstad sentrum — kjent som Nord-Norges morsomste badeland. Lustrabadet, Gaupne I det pent utsmykkede Lustrabadet i Gaupne i Luster kommune kan du hvile musklene til utsikten over Lustrafjordens omkringliggende fjell. Badelandet har et bredt utvalg av sklier, bassenger og lekeområder. Bølgebassenget har en bølgehøyde på 1,2 meter. Det selges enkeltbilletter til hver av parkene. Benytt deg av muligheten til å utforske Sogn mens du er her, enten med ski på beina, i historiske bygninger eller med blikket på fjorden.

Next

Badelandet i Dyreparken

Badeland kristiansund

Drammensbadet Drammensbadet er et forholdsvis nytt badeland med fasiliteter for hele familien. Vannkanten, Bergen Forbrukerrådets favoritt, badelandet Vannkanten, ligger i kjøpesenteret Vestkantens lokaler i Loddefjord i Bergen — Norges største kjøpesenter som kombinerer shopping og opplevelser. Hotellvalg: Hotellet er en del av badelandet og ligger få kvartaler unna sentrum. Badeland i Nord-Norge Grottebadet, Harstad Det unike badelandet Grottebadet i Harstad er sprengt inn i fjellet, og byr på en rekke spennende fasiliteter blant de unike grottene og fossefallene. Farsdag i Atlanterhavsbadet Dato: 10. Tar du bilen fatt eller bestiller togbilletter ut av Oslo, har du imidlertid et mangfold av morsomme badeland å velge mellom.

Next

Badelandet i Dyreparken

Badeland kristiansund

Her kan du se de 15 viktigste grunnene for hvorfor Dyreparken er Norges største opplevelsesdestinasjon. Et mini-badeland for de aller minste. Det kommunalt driftede anlegget er et av Norges største folkehelseanlegg, og byr på tradisjonelle fasiliteter som sklier og stupeanlegg så vel som pilates og zumba i vannet. De har plass for hunder ved hovedinngangen Beliggenhet: Kristiansand Dyrepark ligger 12 kilometer øst for Kristiansand sentrum, like ved E 18. Med den sentrale beliggenheten i samme bygning som Bodø Spektrum kan du dessuten kombinere badelandsbesøket med litt byvandring i koselige Bodø.

Next