Bergans jakke dame. Best pris på Bergans Bygdin (Dame)

Bergans tøj og udendørs produkter

Bergans jakke dame

Buksen har elastisk afslutning og knaplukke, hvilket holder den på plads ved anklen. Jakken er perfekt som overgangsjakke i forårs- og efterårsmånederne, når der skal cykles til og fra arbejde og skole. Rondane 400 er isoleret med Hollow fiber. Mesh-vifte på nederste del av lommeåpningen for bedre sikkerhet av innhold i lommen. Bukserne vil altså ikke modarbejde dig, når du kæmper dig op ad stejle fjeldsider, eller sidder på hug i skovbunden. Til vask bør bruges en sæbe, der er beregnet til vandtæt åndende beklædning — f.

Next

Bergans

Bergans jakke dame

Fleecen er perfekt som et varm mellemlag under skaljakken på kolde skidage, til som ekstra varm trøje på kolde hverdage eller til toppen af tursækken, så du har den lige ved hånden til pauserne. I maj 2006 kørte eventyreren Tormod Granheim på ski ned ad nordsiden af Mount Everest. Reaktionen fra kunderne lader ikke vente på sig, og Bergans fortsætter med at vokse som virksomhed. Folk har overlevd elementene her i årtusener ved hjelp nedarvet kunnskap og generasjoners erfaring. Vi har tidvis streng kulde, mye snø, sterk vind og regn. Bukserne er skåret i gode pasform, der kendetegner alle Bergans produkter til kvinder og fremstillet i 4-vejs strækbart materiale, der følger perfekt med, når du kæmper dig op ad stejle fjeldsider, eller sidder på hug i skovbunden. Udover at Dermisax membran er 100% vandtæt er åndbarheden også ekstra god i sammenligning med billigere regnbukser.

Next

BERGANS FINNSNES FLEECEJAKKE DAME

Bergans jakke dame

Resultatet er en enestående passform laget for fjellklatrere, av fjellklatrere. Soveposen passer til personlængde på op til 195 cm, så den er et godt valg til de fleste. Dette innebærer at valgene som våre designere har tatt under utviklingen av produktet, er basert på studier av aktive klatrere og omfattende materialtesting. Hoftebæltet er lavet i 3D-thermoformet skum, så det sidder perfekt og giver en ekstra god aflastning og vægtoverførsel fra ryggen til de store lårmuskler. Fik vi nævnt, at den er lavet af ren merinould? Fra aske til et af verdens bedste brandsFirserne blev en meget turbulent tid for Bergans.

Next

BERGANS FINNSNES FLEECEJAKKE DAME

Bergans jakke dame

Birkebeiner har et komfortabelt hoftebælte, der støtter og aflaster godt. Find både store og små Bergans rygsække til alle behov og vær sikker på at komme afsted med en vandrerygsæk i topklasse. I 2000 forstærkes Bergans-organisationen med nogle af markedets dygtigste specialister inden for produktudvikling og design af hardware og tekstil. I bunden er der adgang til rygsækkens hovedrum, hvor der er god plads til soveposen i det særskilte bundrum. Ved rygsækkens åbning er der snelås, der lukker rygsækken godt og sikkert. Bukserne har stiklommer og en flad lårlomme, og så er de forsynet med bælteløkker så du kan få dem til at sidde helt perfekt vha.

Next

Bergans

Bergans jakke dame

Det giver alle den bedste oplevelse. Du får hele vejen igennem høj kvalitet og gennemtænkt funktionalitet, der egner sig til alle former for outdoor-aktiviteter. Bukserne har stiklommer, baglommer og en flad lårlomme, og så er de forsynet med bælteløkker i tilfældet af, at du skulle smide en smule kampvægt undervejs. Er du mere til en klassisk fleecetrøje, er der også hjælp at hente hos Bergans. Ta kontakt Vi svarer raskt på eller på telefon mellom kl. Ryg, skulderremme samt hoftebælte er lavet i perforeret skum, der giver en god ventilation og bærekomfort.

Next

Køb Bergans kvalitetsjakker, trøjer og tasker

Bergans jakke dame

De er en betydelig leverandør til store og små ekspedisjoner rundt om i verden. Skoletaskerne sidder godt på ryggen og sørger for, at de mindste kommer godt afsted til skole uden at skulle døje med en generende rygsæk og rygsmerter. Du kan derfor med fordel bruge den både til tur hvor Cecilie Wool Long Sleeve både kan fungere som et ekstra varmt lag inderst eller som vandretrøje. Da de fylder og vejer minimalt, gør dette dem til et førstevalg til dig, der vil rejse nemt og bekvemt. Utne er forsynet med 2 gode stiklommer og to rummelige lårlommer, så du har god plads til alt det du gerne vil have lige ved hånden.

Next