Bernhard bangs alle 33. Bernhard Bang

Solopgang og solnedgang på Bernhard Bangs Alle 33, 2000 Frederiksberg

Bernhard bangs alle 33

Kældere er generelt mere udsatte i forhold til radonforurening, men hvis ventileret kan en kælder være en god beskyttelse af resten af bygningen ifht radonindsivning. Prisen på solceller falder løbende samtidig med at deres effektivitet stiger. Husk at du kan finde yderligere geologisk information fra de omkringliggende boringer se nedenfor. Hvis du vil vide mere om jordforurening omkring Bernhard Bangs Alle 33, 2000 Frederiksberg bør du kontakte den ansvarlige myndighed hos Der er middelhøj luftforurening på Bernhard Bangs Alle 33, 2000 Frederiksberg. Du vil så blive kontaktet af Landinspektørfirmaet Ejendomsret Aps. Kontakt venligst Lars Groth på 3068 3190 eller Vi ser frem til samarbejdet.

Next

Bernhard Bang

Bernhard bangs alle 33

Data er indsamlet og behandlet af kommunerne i hovedstadsområdet, Odense, Aalborg og Aarhus kommune samt Vejdirektoratet og Banedanmark. He died on 22 June 1932 in and is buried at. {{date}} på Bernhard Bangs Alle 33, 2000 Frederiksberg Solopgang: kl. Lokalplanen er grundstenen i det danske plansystem. Boliginvestering, der 1 med offentlige tilskud giver 2 et bedre indeklima, 3 højere boligværdi, 4 økonomiske besparelser på varmeregningen og 5 en klimamæssig gevinst er i vores optik win-win-win-win-win. Jordarten under Bernhard Bangs Alle 33, 2000 Frederiksberg er Moræneler. Stormflodsoversvømmelser er næsten årlige tilbagevendende fænomener i udsatte områder Datakilder: Geodatastyrelsen og Klimatilpasning.

Next

Tidligere salg på: Bernhard Bangs Alle 2 2 42

Bernhard bangs alle 33

Jordforureningsdata indsamles, opdateres og adminstreres af regionerne. Er haven østvendt vil der kun være sol om morgenen. Ved nybyg, tilbygning, ombygning og renovering, skal der typisk oprettes en byggesag hos kommunen. Lokalplanen er den konkrete og detaljerede plan for et bestemt område i en kommune. Ejendommen på Bernhard Bangs Alle 33 i Frederiksberg er opført i 1988 og indeholder 0 værelser og fordelt på 60 m 2.

Next

Bernhard Bangs Alle 33, 2000 Frederiksberg

Bernhard bangs alle 33

Offentlig høring Borgere og myndigheder skal altid høres, når der er en lokalplan på vej. Du kan også søge på adresse eller matrikelnummer, hvorefter der automatisk zoomes ind på den pågældende ejendom. He discovered in 1897, which came to be known as Bang's bacillus. Grundvand i perioden 1991-2010 I perioden 1991-2010 er den gennemsnitlige grundvandsdybde i området vurderet at være 1. Området Der er dog indenfor en radius på ca.

Next

Bernhard Bangs Alle 33, Frederiksberg

Bernhard bangs alle 33

Syd -og vestvendte haver er derfor et klart plus i Danmark. Varmeforbrug Bygningen på Bernhard Bangs Alle 33, 2000 Frederiksberg er relativ dyr at opvarme. Yderligere information om byggesagerne på Bernhard Bangs Alle 33, 2000 Frederiksberg kan fåes ved, at kontakte Frederiksberg Kommune. Kreds, Lindevang, med et indeks på 183 i forhold til landsgennemsnittet. Du har også mulighed for helt at fjerne priserne. Geologi Det geologiske underlag på Bernhard Bangs Alle 33, 2000 Frederiksberg er Moræneler , der frigiver Radon og dermed øger risiko for Radon i boligen.

Next

Original 1960 Fischer & Ravn traction elevators @ Bernhard Bangs Alle 2

Bernhard bangs alle 33

Bernhard Bangs Alle 31 1994 Afløb 1 sal m. Kreds, Lindevang, der afgav deres stemme. Du kan læs mere om byggesager og finde kontaktoplysninger og informationen om byggesager hos Frederiksberg Kommune. Det svarer til, at den forventede levetid for befolkningen som helhed er reduceret med omkring 6-9 måneder. Ved Boligkøb er det vigtigt at gennemgå og forstå alle servitutter der er tilknyttet en bolig.

Next