Big brother äänestys. Hän on IS:n lukijoiden Big Brother

Hän on IS:n lukijoiden Big Brother

Big brother äänestys

Luvassa on entistä pidempi kausi, ja Isonveljen valvovan silmän alla vietetään nyt 12 viikkoa. Keskustelu kääntyy jo finaali-viikkoon ja kaksikko pohtii miten talosta lähdetään sitten ihan viimeisenä päivänä. Äänestysnumerot ovat 0700-878 01 ja 0700-878 18 välillä. Helmeri kysyy Anulta mitkä tämän tunnelmat ovat illan häätöäänestyksen suhteen. Nelonen Kottosen lisäksi juontajina nähdään Alma Hätönen ja Kimmo Vehviläinen. Alma Hätönen ja Kimmo Vehviläinen säikäyttivät kaksikon saapumalla hakemaan heidät studioyleisön ja Elina Kottosen eteen.

Next

Anu odottaa innoissaan häätöäänestystä: “Nyt on 50/50 toi äänestys, nii en tiiä”

Big brother äänestys

Kristian herätti avausjaksossa katsojien huomion erityisesti tyhjällä katseellaan, jota sosiaalisessa mediassa verrattiin Kummelin Tonnin seteli -sketsiin. Kooste päivän tapahtumista nähdään maanantaista lauantaihin Jimillä klo 21:30. Big Brother -äänestykset ovat päättyneet Kiitos kaikille osallistujille! Äänestykseen osallistumiseen sovelletaan ehtoja, jotka ovat luettavissa Subin verkkosivustolla osoitteessa sub. Hän nappasi 19 prosenttia annetuista äänistä. Eevis antoi kuitenkin kaksi pistettä Anulle, koska tällä on pieniä lapsia. Isoveli valvoo ympäri vuorokauden taas vuosien tauon jälkeen.

Next

Hän on IS:n lukijoiden Big Brother

Big brother äänestys

Big Brother Suomi nähdään jälleen syksyllä 2020, ja asukashaku on kevään ajan käynnissä osoitteessa nelonen. Helmeri ei vaikuta järkyttyneeltä vaan kertoo arvanneensa, mitä Elina Kottonen kolmikolle kertoo. Lemmikki on päässyt viettämään todellista koiran elämää Helmerin palattua Big Brother -talosta. Tilanteen etenemistä seurataan niin Nelonen Median kuin tuotantoyhtiö Endemol Shine Finlandin toimesta jatkuvasti ja uusimpia viranomaisohjeita noudatetaan tuotannon kaikissa vaiheissa. Lopulta voittajaksi julistetaan Kristian 57 prosentin ääniosuudella.

Next

Big Brother 2014

Big brother äänestys

Helmeri saapuu Elina Kottosen haastateltavaksi hihkuen. Sen jälkeen on ostosten teon aika. Numerot näkyvät lähetyksessä kunkin asukkaan kohdalla ruudussa, sub. Taloon kaivataan asukkaita mahdollisimman monista erilaisista lähtökohdista, erilaisista ammateista, eri puolilta Suomea ja eri ikäryhmistä. Kai se tällaista seurustelutyyppistä on, kummallakin on hyvä fiilis ja mennään päivä kerrallaan. Äänestämällä osallistuja ilmoittaa perehtyneensä niihin ja hyväksyy ehdot itseään sitoviksi. Big Brother Suomi -kisaajia nähdään tulevalla Haluatko miljonääriksi? Yhden tekstiviestin hinta on 4.

Next

Etusivu

Big brother äänestys

Big Brother Suomea juontavat Kimmo Vehviläinen, Elina Kottonen ja Alma Hätönen. Kevään aikana tapahtuva rekryprosessi tapahtuukin pääosin netissä. Meemisankariksi välittömästi noussut Kristian nappasi yllättäen äänestyksessä ykköspaikan. Kärkikolmikon ulkopuolella annetut äänet jakautuivat melko tasaisesti 11 muun Big Brother -talon asukkaan kesken. Turboäänestyksessä voit antaa suosikillesi joko viisi 5kpl ääntä tai kymmenen 10kpl ääntä yhdellä soitolla tai viisi 5kpl ääntä yhdellä tekstiviestillä. Kaikkien reality-ohjelmien äiti ja isoveli Big Brother palaa tulevana syksynä kiinnostavampana kuin koskaan! Toivomme hakemuksia ihmisiltä, joilla on omat, vahvatkin mielipiteet.

Next

Big Brother 2014

Big brother äänestys

Big Brother -talossa Helmerin ja Anun välillä nähtiin ihastumista ja kaksikko viihtyi talossa paljon keskenään. Myös sängystä stressaaminen ekana päivänä oli ärsyttänyt. Näin antamasi ääni on rekisteröity ja vaikuttaa asukkaan jatkoon: hän joko pysyy talossa tai lähtee talosta. Häätöäänestyksessä olevien asukkaiden äänestysnumerot Asukas 1: Teija 0700 878 01 Asukas 11: Iida 0700 878 11 Turboäänestys Jos haluat antaa suosikkiasukkallesi suuremman äänimäärän kuin yhden, voit käyttää Turboäänestystä. Helmeri paljastaa vain sen verran, että aikoo pyytää Anua treffeille. Mutta pikku hiljaa se lähti etenemään ja tässä ollaan.

Next

Etusivu

Big brother äänestys

Kansainvälisessä opiskelijatyöryhmässä on suunnittelijoita kymmenestä eri maasta. Mitä talossa sitten tarkalleen ottaen tapahtuu? Mutta he eivät suinkaan olleet ainoita, jotka saivat ääniä asuintovereiltaan. Tuleva Big Brother -kausi on viime syksyllä nähtyä pidempi, sillä tällä kertaa talon tapahtumia seurataan 12 viikon ajan. . Katso lisää ja hae mukaan osoitteessa nelonen. Kaksikko katsoo insertit hauskimmista hetkistään ennen kuin voittaja julistetaan. Tehtävillä koetellaan kestävyyttä, nokkeluutta, hermoja ja yhteistyökykyä.

Next

Big Brother Suomi: Näin kisa etenee

Big brother äänestys

Kuva: Terhi Ylimäinen Kakkospaikalle äänestyksessä kipusi 32 vuotias temppupotkulautailija Helmeri. Se, kuka lopulta joutuu jättämään leikin kesken, selviää sunnuntaisin. Yhden tekstiviestin hinta on 0. Helmeri paljastaa, että on tapaillut Anua ohjelman jälkeen, ja että suhde on edennyt seurustelutasolle. Kaikki tulivat läheisiksi tuolla talossa, on ollut kiva nähdä heitä myös ulkomaailmassa. Kansainvälisessä opiskelijatyöryhmässä on suunnittelijoita kymmenestä eri maasta. Ohjelma alkaa syksyllä, jolloin myös pahimman koronaviruskriisin toivotaan taittuneen.

Next