Bundgaard sko børn. Gummistøvler & hjemmesko

Gummistøvler & hjemmesko

Bundgaard sko børn

Vi forhandler både fodtøj til drenge og piger. Bundgaard har i høj grad fokus på at udvikle sko til børn, og derfor er god pasform og komfort nøgleord i udviklingen af deres børnesko. . Hér er det selvfølgelig afgørende, at fodtøjet er det helt rigtige — ellers er der ikke meget sjovt ved den leg. Børnesko og Babysko der passer til piger og drenge Hos Cool-sko har vi børnesko i et bredt udvalg af styles, typer og farver.

Next

Bundgaard sko til børn

Bundgaard sko børn

Sko til aktive børn Igennem generationer har Bundgaard siden 1904 designet sko til aktive og nysgerrige børn. Det er vigtigt, at passe på dit barns fødder. Traktor sålen er en skridsikker og robust profilsål. Bundgaard gummistøvler — designet til al slags leg Gummistøvler fra Bundgaard er lavet med fokus på sunde fødder og børns overordnede velbefindende. Alle skoene er i et klassisk og stilfuldt design, hvor det kun er kvalitetsrige materialer, der er anvendt. Tre spørgsmål fra MilkyWalk til Bundgaard - besvaret af Stine- Sælger hos Bundgaard Fortæl en ting om Bundgaard, som kun de færreste ved? Bundgaard er et dansk skomærke, som har eksisteret siden 1904. Der er naturformet, smal og moderat pasform.

Next

Bundgaard gummistøvler

Bundgaard sko børn

Hovedparten af Bundgaards og bliver produceret i Portugal, mens deres gummistøvler bliver produceret i Østen. Deudover forhandler vi også Bundgaards sandaler og sko om sommeren samt vinterstøvler og hjemmesko om vinteren. Bundgaard børnesko tilbyder et godt sortiment til alle typer fødder. Det er en stor fordel for barnet hvis voksepladsen ikke overdrives, dog bør man altid minimum købe 1 cm ekstra, da fødderne vokser hurtigt. Vi forhandler mange kvalitetsbrands og danske mærker. Hvis barnet kun sidder ned og ikke øver sig i at stå og gå, er overtrækssko den bedste løsning.

Next

Børnesko

Bundgaard sko børn

Bundgaard tilbyder sko med både naturform, moderat og smal pasform, så dit barn kan få en sko, der vil passe perfekt på den lille fod. Bundgaard har et bredt udvalg af sko og støvler til børn. Bundgaard sko — udviklingen af den gode sko Bundgaard har gennem mange år på markedet selv udviklet en sål, som er robust og skridsikker. Se størrelses vejledning her Årtier med kvalitet i fokus Bundgaard sko blev etableret i Esbjerg tilbage i 1904, og er blandt familier, kunder og branchens folk kendt for deres lækre sko, der kan bruges i al slags vejr — hele året rundt. Giver man sig hen til det, vil man på et tidspunkt finde ud af, at det faktisk er meget sjovt — og uanset hvad, vil ungerne elske dig for, at du leger med! Nu behøver du ikke at lede længere, for med fodtøj fra Bundgaard sko bliver dette heldigvis muligt. Dit barn vil elske at være på farten med disse sko — det garanterer vi. Lækkert fodtøj fra Bundgaard sko Smarte sko, støvler og sandaler i regnbuens farver til både piger og drenge i alle aldre.

Next

Bundgaard børnesko

Bundgaard sko børn

Kaninsålen er udviklet til forår og sommer kollektionerne. Gummiet indeholder nemlig æteriske olier, som stille og roligt fordamper, og derfor bør man med tiden pleje gummistøvlerne. Børn med hypermobile led, bør også have sko med god støtte i hælkappen. Der er fokus på at lave det bedste fodtøj til kunden; fodtøj der bliver brugt og leget i dagligt - og i både sne, slud og solskin. Ungerne skal i gummistøvlerne, og så er det bare ud og hoppe i vandpytter! Footway har et rigtig stort udvalg af mærket, så du kan nemt og hurtigt matche dit tøj med sko fra Bundgaard - hvad enten det er til fest, fødselsdag eller på en helt almindelig skoledag. Bundgaard værdsætter det traditionelle håndværk, anvender kun materialer af høj kvalitet og fokuserer på, at udvikle sko, der har den optimale pasform og komfort.

Next

Bundgaard sko til børn og deres voksende fødder ✿ Titteboo

Bundgaard sko børn

Vi har et stort udvalg af det populære mærke hos Footway, så der skulle gerne være noget for enhver smag - og for enhver fod. Alle målene er indvendige mål og så skal du bare ligge 1-1,5 cm til. Smarte sko til børn Uanset om du leder efter børnesko og babysko til en bestemt lejlighed så er du landet det helt rigtige sted. Desuden er de fleste Bundgaard børnesko justerbare med enten snørre eller velcro for maksimal tilpasning til den enkelte fod. Hovedkontoret ligger i Nordhavn hvor de hvert år lancerer 2 kollektioner bestående af håndlavet læderfodtøj af høj kvalitet samt gummistølver til børn i alderet 0-16 år Bundgaard - Pasform og såler Bundgaards børnesko har en klassisk traktor-sål so m de selv har udviklet. Bundgaard - Dansk design Bundgaard sko er designet i Danmark og størstedelen af alle børnesko fra Bundgaard er produceret i Portugal. De fleste mærker laver helt konsekvent stærke hælkapper i deres begyndersko.

Next

Bundgaard børnesko

Bundgaard sko børn

Bundgaard Vinterstøvle Ivar har følgende egenskaber: Klassisk, God pasform, Ensfarvet, Velcrolukning, Vandafvisende materiale. Pasform, kvalitet og design er i fokus hos Bundgaard, og det vil du uden tvivl kunne mærke på skoene herfra. Bare fødder og skridsikre hjemmesko er tilstrækkelige 'hjælpemidler' når barnet skal lære at gå og først når barnet kan gå stabilt, er det nødvendigt at købe udendørssko. Derudover er de fleste af indlægssålerne til disse sko udtagelige, hvilket er en super egenskab i børnesko. Der er ikke andet for, når det siler ned udenfor. Pasformen i en Bundgaard sko Bundgaard designer og udvikler børnesko til alle fødder.

Next

Kæmpe OUTLET med børnesko

Bundgaard sko børn

Bundgaard er et af de ældste danske børneskomærker og har en lang tradition for at lave sunde børnesko, som samtidig ser smarte ud på fødderne. Sko skal være smarte sko men samtidig skal de også være gode at gå i og gode for de små fødder. Ligesom alle andre naturlige råvarer skal naturgummi plejes og vedligeholdes. Du finder alt slags fodtøj fra Bundgaard sko her hos Footway. Gummistøvlerne fås også med et praktisk varmt uldmix-foer, som er perfekte til de våde og kolde dage. De er et fantastisk praktisk supplement i vintergarderoben.

Next