Cewec garn. CeWeC opskrifter

CeWeC opskrifter

Cewec garn

Det er vores garanti til dig om at du får et godt garn. Med et indhold på 24% yak, er det noget af det mest luksuriøse garn, man kan forestille sig. Du finder vores sortiment herunder. Du kan også strikke en Lousiana Sweater efter opskrift fra PetiteKnit. Hos Filato får du nemlig ikke bare garn med posten. Vi tager kun garn ind hos Filato, som vi ved du vil blive glad for.

Next

Cewec Anisia

Cewec garn

Vi teststrikker altid selv i det og ser hvordan det opfører sig i den virkelige verden. Herunder Cataluna, Renew Wool og Cotton Wood der er et økologisk og super lækkert bomuldsgarn. Bestiller du en større mængde i den samme farve kan vi ikke garantere, at alle nøgler vil være i den samme indfarvning. Papyrus findes i 25 smukke afdæmpede farver, som kan matches i dine yndlingstrøjer på kryds og tværs. Fx kan du bruge det som garn til tørklæder, huer og vanter. S har vi brugt 6 nøgler og fået en dejlig sweater ud af det. Det er lækkert som strikkegarn til pind 7 mm og som hæklegarn.

Next

Papyrus, CeWeC

Cewec garn

Med hele 190 m på 25 gram strækker Tibet utrolig langt. Man kan næsten blive i tvivl, om man har har et nøgle garn i hånden, så blødt og lækkert er CeWeC Tibet. Du får den rigtige rådgivning når du ringer eller skriver. Det er et uldgarn, der byder på rigtig mange muligheder. Vi har derfor et stort udvalg af Cewec garn. Derved sparer du op til 66% af markedsprisen.

Next

Cewec Garn

Cewec garn

Uld garnet er fra Cewec og de har udviklet flere opskrifter til lige netop dette garn. Med Cewec går du aldrig galt i byen når du handler garn. Kvaliteten er suveræn, men sammenholdt med de mange lækre opskrifter og ikke mindst bøger og ugeblade der hele tiden bringer opskrifter i garn fra Cewec, så vil du altid være inspireret. . Som vævegarn kan du bruge det til islæt.

Next

Cewec Ofelia (50g)

Cewec garn

Vi vil så vidt muligt sørge for, at du får den samme indfarvning indenfor de farvevarianter du bestiller. Der er 25 g luksusgarn i hvert nøgle, og det er perfekt til selv den mest følsomme hud. Ofelia bouclé garnet er udgået fra Cewec og har kostet op til 59 kr. Vi er rigtige mennesker med forstand og passion for garn. Cewec garn online Cewec er en af de forhandlere af garn, som vi arbejder rigtig meget sammen med, vi er vilde med deres garn og designs. Cewec garn forhandler Filato er officiel forhandler af Cewec garn og vi er det med stolthed.

Next

CeWeC opskrifter

Cewec garn

Vi har opkøbt hele restlageret fra Cewec og du kan derfor nu få det hos os til kun 20 kr. Som forhandler af Cewec garn kan du også være sikker på at vi hjælper med opskrifter, ligesom vi gerne bestiller garn hjem til dig fra deres fulde sortiment selvom vi ikke har det på lager hos os endnu. Cewec Garn er et luksus mærke til overkommelige priser. CeWeC Papyrus er den skønneste blanding af uld og silke. Endvidere har vi indsat det samme billede for fv 21 og fv 33 da vi ikke kan se forskel på dem.

Next

CeWeC opskrifter

Cewec garn

Der kan forekomme forskellige indfarvninger i de enkelte farvevarianter. Vi fører forskellige mærker fra Cewec. Med en strikkefasthed på 19-21 masker på 10 cm er CeWeC Papyrus også et blødt og uldfrit alternativ til de mange populære strikkede trøjer i uld og børstet mohair. Du skal ikke bare nøjes med de små garnprojekter, for det er også velegnet til sweatere, veste, cardiganer, ponchoer og meget andet. Det kan du gøre ved at gøre en pind ned i forhold til det angivne i opskriften. Disse opskrifter har vi fået lov til at forhandle.

Next

Cewec Garn

Cewec garn

Den er fantastisk til babytøj og sommertøj, da den er fuldstændig kradsefri. Vi fører bla andet disse variander i vores webshop: Baby marino garn, Anisia garn, Cataluna garn, Cottonwood garn, Fiesta garn, Jazz garn, Linea garn, Marino soft garn, Miranda garn, Ofelia garn, Salida garn, Savona garn, Silverdream garn, Silver soft garn, Verona garn, Tibet, Bloom, Himalaya og meget mere. Vi elsker at rådgive dig om du kommer i vores fysiske butik i Præstø eller om du besøger os på nettet. . . . .

Next