Cissi wallin åtal förtal. Cissi wallin gravid igen

Feministiska profilerna om åtalet mot Cissi Wallin

Cissi wallin åtal förtal

Om du skriver att någon är en brottsling för att varna folk, så är det inte förtal även om det drabbar den anklagade negativt. En åklagare har, efter en lång och kostsam utredning för skattemedel, nu valt att väcka åtal mot mig. I alla fall under den nuvarande chefens regi. Fastän vi är rädda och känner oss misstrodda av många En podd helt fri från mansplaining och killgissning! Cissi Wallin om första rättegångsdagen Hör Cissi Wallin själv berätta om sin upplevelse av dagen i rätten. .

Next

CISSI WALLIN

Cissi wallin åtal förtal

Vi har så låg uppklarningsprocent och låga straff med låga skadestånd som betalas ut. Lasse Kroner och Martin Timell blev namngivna och anklagade för att ha gjort olika saker som verkar ha haft en negativ effekt på deras karriärer? Eller att det är festligt eller spännande. Hon utmålas som alltifrån manshatande till galen okej,det steget är kanske inte så stort känner jag själv. Suneson yrkade att Wallin skulle dömas till villkorlig dom och dagsböter. Cissi Wallins försvar går ut på att publiceringen varit försvarlig med tanke på Fredrik Virtanens maktposition i samhället som namnkunnig skribent på Aftonbladet. Do's and dont's, planeringspanik och att somna ifrån bröllopsnatts-ligget.

Next

Feministiska profilerna om åtalet mot Cissi Wallin

Cissi wallin åtal förtal

Jag tänker att det här dessutom kan avskräcka ännu fler från att anmäla. Wallin blev delgiven misstanke om förtal 28 mars i år. Staten kan vara vårt medel, men aldrig vår allierade. På torsdagen började rättegången mot kolumnisten Cissi Wallin som står åtalad för grovt förtal av Fredrik Virtanen. Hjärtat hängivet en annan person. Men precis när hon skulle börja nya jobbet gick hennes pappa bort.

Next

Astas: Ord står mot ord

Cissi wallin åtal förtal

Varför ska man utsättas för det? Och då ska vi dessutom ha jävligt klart för oss att ett betydande antal, fler än de som anmäls, aldrig någonsin kommer till polisens kännedom. Hur skulle det kännas och se ut om det skulle bli en rättsprocess. Varför har vi inte fått höra hennes version i Metoo-debatten? Män tafsar, trakasserar sexuellt, våldtar och slår sina kvinnor besinningslöst. Förra året sade hon att en journalist på Aftonbladet hade drogat och våldtagit henne år 2006. Men jag förstår oxå, och delar så innerligt väl, åsikten om att nog är nog. Kroppstempererat saltvatten är avslappnande för näsans slemhinnor och kan därför hjälpa vid nästäppa.

Next

CISSI WALLIN

Cissi wallin åtal förtal

Cissi Wallin anmälde Fredrik Virtanen 2012 — men förundersökningen lades ner i brist på bevis. Hela Metoo-upproret handlade ju om att våga bryta med tystnadskultur och de här mennens maktmissbruk. Vänner som ifrågasätter hur full hon var under våldtäkten. År 2012 polisanmälde Cissi Wallin Fredrik Virtanen för våldtäkt men förundersökningen lades ned. De är ute i kylan för alltid vilket är en hemsk tanke. Lady Dahmer är ju samma slags idiotfeminist som svenska medier svämmar över av. Faktiskt gör dig smartare, uppviglar din kampvilja och lyfter kvinnor med koll Inlägg om Cissi Wallin skrivna av genrep.

Next

Astas: Ord står mot ord

Cissi wallin åtal förtal

Det är liksom bara att svälja förtreten och gratulera. Här berättar hon om pop och politik. En podd helt fri från mansplaining och killgissning! Inte ovanligt att vara runt 40år. Jag tror de flesta, även media som 2017 trodde på henne och återpublicerade de här lögnerna, och även hennes näthatarsvans, har förstått att uppgifterna inte stämde. På måndagen hörs bland annat Cissi Wallins expojkvän och en utredare på 2secure, en säkerhetsfirma som utförde en internutredning på Aftonbladet. Han är en sådan person som utan tvekan skulle kunna genomföra detta, utan tillstymmelse av dåligt samvete.

Next