Clara toft simonsen. Helmigs steddatter om sin barndom: Jeg elsker mine forældre

Ser du ligheden? Clara Toft Simonsen har fået tips fra sin kendte moster

Clara toft simonsen

Jeg tænkte, at mange ville føle, at jeg fik det hele foræret, fordi jeg var Thomas Helmigs søn,« fortalte han i juni til. Som yngre har jeg ofte været i tvivl om, hvorvidt folk ville snakke med mig, fordi de syntes, jeg var sød, eller fordi jeg har haft de forældre, jeg har,« siger Ulrikke Toft Simonsen i interviewet. Selv om Clara ikke er biologisk relateret til Thomas Helmig, så er talentet for det musikalske medfødt. Renée Toft Simonsen med sin eksmand, fiskeimportør Kristian Sandvad. Før da - i 1980'erne - var han gift med sanger-kollegaen Søs Fenger. Eller peger og kigger,« siger hun. Foto: Jens Nørgaard Larsen Renée Toft Simonsen og Thomas Helmig på Northside Festival sidste år.

Next

Clara Toft Simonsen fra Kolind vinder pris ved Danish Music Awards

Clara toft simonsen

Jeg vil gerne stå på egne ben. Og have sig selv med i det,« siger hun og tilføjer: »Jeg synes, at Thomas er rigtig god at snakke med. Det er ok at rejse sig og gå, hvis det ikke fungerer. Den 18-årige sanger havde da også overvejet at gå i sin kendte mosters fodspor på catwalken. Den eneste, der ikke synger, er hendes lillebror.

Next

Sangerinden Clara om forholdet til onkel Thomas Helmig: ’Han er rigtig god at snakke med”

Clara toft simonsen

I August 2018 udgav hun sit debutalbum August Eighteen med bl. Clara er Renee Toft Simonsens niece. Clara Toft Simonsen kommer fra Kolind og er niece til tidligere topmodel og forfatter Renée Toft Simonsen. Der gik koncerten ikke helt som planlagt. Jeg ville elske det,« griner hun. Foto: Jens Nørgaard Larsen »Jeg følte, at det ville være svært for mig at blive musiker, fordi jeg ville have svært ved at træde ud af min fars skygge.

Next

Ser du ligheden? Clara Toft Simonsen har fået tips fra sin kendte moster

Clara toft simonsen

Et opslag delt af Ida-marie Helmig idamariehelmig den 16. »Der er rigtig mange, der tror, at jeg blev opdaget på grund af Thomas. Fakta Clara Toft Simonsen fylder 18 år 24. Hun har brugt meget tid på den aarhusianske musikscene ved blandt andet koncerter på Musikskolen Frontsession i Mejlgade, på Train og ved Aarhus Volume på Godsbanen. Det har altid været i mig, slutter Clara Toft Simonsen. Hun har nu brugt to år på at blive dygtigere og skarp på sin stil.

Next

Sangerinden Clara om forholdet til onkel Thomas Helmig: ’Han er rigtig god at snakke med”

Clara toft simonsen

Hun er kun 19 år gammel, men Clara Toft Simonsen er allerede ved at slå sit navn godt fast i den danske musikbranche. Og goddag til en ny periode, hvor jeg har valgt en retning og popmusikken. To år tidligere havde de fået deres eneste fælles barn, sønne Hugo. Der går altid noget galt i modsætning til i studiet, hvor man kan blive ved, til det er perfekt. I 2000 blev Renée Toft Simonsen og Thomas Helmig gift. Hvorfor ikke bare embrace det,« lyder det fra Ulrikke Toft Simonsen. Det sker efter et år, hvor karrieren virkelig har taget fart for den unge sangerinde med de kendte efternavne.

Next

Clara

Clara toft simonsen

Hun har gang i en international modelkarriere hos Unique Models og er lige nu at finde i reklamer - sammen med sin mor - for Bilka og Føtex. Det er rart at have nogen, man kan ringe til«. Clara Toft Simonsen fik som 15-årig en udviklingskontrakt med Sony Music. Der er så mange, der har sagt: 'Ej, har det ikke været fedt at vokse op med Renée og Thomas? I 2013 blev parret skilt, men de fandt kort efter ud af, at de ikke kunne undvære hinanden, og i dag er de igen et par. »Opmærksomheden har ikke altid været positiv, synes jeg. Dermed er Thomas Helmig også hendes onkel. Og i en alder af bare 13 år, fik hun forsangerjobbet.

Next