Colosseum tannlege drammen. Tannlege Majorstua

Tannlegevakten Drammen

Colosseum tannlege drammen

Det betyr at tannhelsetilbudet fra Colosseum Tannlege blir begrenset i en periode fremover, men våre klinikker er åpne og behandler akutte behov. Ta kontakt med din lokale klinikk på telefon for bestilling av time ved akutt behov. At pasienter med akutte behov får den nødvendige hjelpen. Dette gjelder blant annet smerter og infeksjoner. Jeg har vært uheldig med tidligere tannleger, og det var derfor godt å få henne som fast tannlege for noen år siden.

Next

Tannleger til klinikker i Drammen og i Vestby for COLOSSEUMKLINIKKEN AS

Colosseum tannlege drammen

Du trenger ikke å være urolig for medisiner og materiell tannlegene benytter. Akutte behov er definert som smerter og infeksjoner, altså ikke-kosmetiske behandlinger. Ble pasient hos Ramberg for noen år siden og er veldig fornøyd. Selv om du pusser tennene og bruker tanntråd regelmessig, behøver du profesjonell omsorg for å holde tennene friske og pene. Dersom du er usikker eller har akutt behandlingsbehov, anbefaler vi at du tar kontakt med din lokale tannklinikk. Ved tilkalling av tannlege må du også betale for tannlegens reise.

Next

Tannlege Majorstua

Colosseum tannlege drammen

Informasjon til foreldre og ungdom om regulering og akutt kjeveortopedi Mange unge har regulering, og kan oppleve utfordringer med reguleringen som kan skape irritasjon og ubehag. Vårt team består av lisensierte allmentannleger, implantatspesialister, kjevekirurger og tannteknikere. Har du rett til trygderefusjon på tannbehandlingen, skal vi sørge for at du får det. Klinikkene tilbyr blant annet vanlig tannbehandling, tannregulering, usynlig tannregulering for voksne, tannbleking, estetiske tannbehandlinger, behandling av tannlegeskrekk og tannkjøttsykdommer og rekonstruksjon av skadde eller manglende tenner. I tråd med anmodning fra Tannlegeforeningen vil Colosseum Tannlege fortsette å behandle pasienter med akutte behov. Velkommen til din tannlege i Drammen Tannlegesenteret Hvite Smil er en moderne tannklinikk midt i Drammen sentrum med dyktige og erfarne medarbeidere. Colosseum Tannlege Vestby er en veletablert, mindre tannklinikk.

Next

Colosseumklinikken AS Avd Drammen

Colosseum tannlege drammen

Vi kommer derfor med følgende tips og råd, hvis noe skulle skje med reguleringen i denne perioden. Colosseum Tannlege har over 30 tannklinikker som alle tilbyr det beste innen tannhelse. Ved bruk av voks er det viktig at det er så tørt som mulig der dere plasserer voksen. Vennligst ta kontakt på telefon om du har spørsmål vedrørende dette eller ved akutt behandlingsbehov. Tannlegevakten Drammen tilbyr akkutt tannlegetime for Drammen, Svelvik, Hurum, Lier, Nedre Eiker, Øvre Eiker og Røyken mfl.

Next

Tannlege på Gulskogen i Drammen

Colosseum tannlege drammen

Prisen inkluderer rotfylling av en død avital tann med 1 rotkanal som rotfylles på to besøk, bedøvelse, hygienetillegg og alle nødvendige kostnader knyttet til behandlingen. Har du fått spørsmål etter behandlingen? For oss i Colosseum Tannlege er det spesielt to ting som er viktig i forbindelse med Koronasituasjonen: 1. Vi legger stor vekt på planarbeidet og innsikt om publikum. Etter rotfyllingen må tannen ha en permanent fylling eller krone. Lidenskap for tannhelsetjenester og den beste pasientopplevelsen er i hjertet av hvordan vi opererer. Alle våre ansatte snakker flytende engelsk og klinikkene har norsktalende tannlegeassistenter. Vi ringer nå til alle med time i nærmeste framtid for å avgjøre om det er behov for at du kommer til behandling, med tanke på smittevern i forbindelse med koronautbrudd.

Next

Prisliste

Colosseum tannlege drammen

De er faglig oppdaterte og deres engasjement gjør det mulig å gi våre pasienter den beste behandlingen i markedet. Vi vet at sterke merkevarer og god kommunikasjon gjør en forskjell. En liten oppfordring til dere alle: Ta godt vare på hverandre og tenk over håndhygienen. Vi rekrutterer og beholder talenter ved å tillate dem å vokse, sørge for treningsmuligheter og belønning for deres bidrag. Tannleger til klinikker i Drammen og i Vestby Til hver av våre klinikker i Vestby og Drammen søker vi en nyutdannet tannlege eller tannlege med noen års erfaring og som ønsker å arbeide i team.

Next