Danmarks bedste portrætmaler 2019. Aksel Riber

Populær tv

Danmarks bedste portrætmaler 2019

Siden fulgte et kursus på Holbæk Kunsthøjskole, og en uddannelse som grafisk designer på Danmarks Designskole. Interessen for at tegne og male fik Rasmus Aagaard først gennem nogle kurser på Københavns Kommunes Ungdomsskole, hvor underviseren Iben Aagaard, som han deler efternavn, men ikke slægtskab med, præsenterede en lang række muligheder. Hans værker er meget energisk med frit og kraftfulde strøg. Når man så inviterer os til at være medbeskuere og måske endda blive tændt af at male, er det overordentlig beskæmmende, at vi ser så lidt til malerierne under udførelsen. Klassisk kunst har meget mere tilfælles med musik og dans, end f. Så jeg fik travlt med at øve mig.

Next

Radio&TV: Danmarks bedste Portrætmaler

Danmarks bedste portrætmaler 2019

Optakten I Guldalderen fjerner man penselstrøgene, men dem står man ved i Impressionismen, som jeg finder betydeligt mere inspirerende, som kunstner. Når vi alle går rundt med et mesterkamera i lommen, så skal det malede portræt kunne noget andet. Hun skriver blandt andet klummer for Berlingske om lørdagen, og hun laver podcasten 'Succeskriteriet' for Berlingske Media. At male er som at tage en lyserød pille og dykke ind i et ukendt rum. Det var en stor overraskelse og gave i finalen da den fantastiske skuespiller Ghita Nørby kommer for at være modellen for os. Danmarks bedste Portrætmaler var - igen - en udsendelsesrække med konkurrencemoment. Ikke så meget på familiens medlemmer, men en god nabo sad og så cykelløb i flere timer i træk.

Next

Kell Jarner Kunst

Danmarks bedste portrætmaler 2019

Det eneste, vi bare ikke ser ret meget af, er billederne, mens de males. Rasmus Aagaard stod derimod og arbejdede direkte, energisk og frit i kraftfulde strøg på lærredet. Jeg maler indefra og ud, digter med farver, er bestemt ikke skønmaler. I mine værker er jeg ofte inspireret af nogle diskurser i samfundet, som jeg på pragmatisk vis fortolker og udfolder på min egen måde. Ekspertpanelet som består af kunstkritiker Bente Scavenius, direktør og galleriejer Jesper Elg og kunster og pilot Simone Aaberg Kærn.

Next

Hvem er Danmarks bedste portrætmaler?

Danmarks bedste portrætmaler 2019

Og skabe et univers, som er let genkendeligt og helt igennem personligt og unikt. Har de en mørk opstilling foran sig, så er de ikke derfor tvunget til at tegne mørket. Så dem ser og hører vi også en hel del til. Der var mange spørgsmål, der kunne være interessante! Det var virkelige fornøjelse at være sammen og få dem at kende. Gennem menneskers ansigter kan man fortælle alt: Verdens historie, filosofi, personlige oplevelser og lidelser, årstider og meget mere.

Next

At have vundet // at blive fundet

Danmarks bedste portrætmaler 2019

Hvordan skildrer man et andet menneske? Og det er sjældent, at jeg maler virkeligheden ind på mine lærreder. Rasmus Aagaard på Glyptoteket i Kbh, 2018 Udfoldelse Blandt sine forbilleder nævner han kunstneren Søren Behncke, også kendt som Papfar, og begrunder, at Behncke er en dygtig håndværker, som fortolker vilde ideer i forskellige stilarter, både når han arbejder med pap og ligeledes i malerier på lærred. Først dagen efter opdager jeg, hvad jeg fandt: Sære dyr, blasfemiske optrin, skrigende halse, hvad betyder mon det hele? Disse saloner startede hun op i 2015, hvor hun tiltrådte chefstillingen. Det var på opfordring fra produktionsselskabet Mastiff, at maleren og reklamemanden Aksel Riber kom med i konkurrencen. Her lyttede jeg til reaktionerne på Instagram, hvor folk fik lov at tilkendegive, hvilket motiv, de bedst kunne lide, uden at jeg fortalte nærmere om, hvad det skulle bruges til.

Next

Populær tv

Danmarks bedste portrætmaler 2019

Vi fik en snak om det malede portræt, talent og klassisk dannelse. Som det var tilfældet med oldtidens portrætter, er portrætterne fra Jacobsens samtid også karakteriseret ved idealisering. Den slags kuturelle oplevelser, inspireret af guldalderens kunstneres måde at tilgå kultur, er der ikke plads til i den nye store designmastodont. Selskabet havde set nogle af Aksel Ribers billeder på Instagram. Det er jo det, jeg synes, er allersjovest, så på den måde er det held i uheld, men det gør mig ondt for de mange mennesker, der mister deres job på grund af opkøbet, for jeg er jo ikke den eneste, det går ud over. Det var en drømme opfyldelse at møde og portrættere Ghita Nørby og oplever 4 timer hendes stærk personlighed og varm givende udstråling. I klassen stod vi om formiddagen og tegnede, og så malede vi om eftermiddagen.

Next