Dekoratør uddannelse. Dekoratøruddannelse og kursus i dekoration og visual merchandising.

Karriere

Dekoratør uddannelse

Bemærk: Du skal altså have gennemført i alt 8 fag på c-niveau på grundforløbet. Undervejs er der masser af visuel inspiration, så den nye læring er praktisk og nemt forståelig, og tager form med det samme. Med eux kombinerer du erhvervsuddannelsen med en gymnasial eksamen. Øvrige fag skal gennemføres, men uden krav om en bestemt karakter. Du får viden om butikkens økonomi. Det betyder blandt andet, at det er er afgørende for dit salg, at du arbejder med butikken som et professionelt salgsværktøj, og ud fra hvad vi véd virker salgsfremmende bl.

Next

Dekoratør/visual merchandiser

Dekoratør uddannelse

Hvilke kvalifikationer skal du have for at blive optaget på dekoratør uddannelsen? Hvert grundforløb varer 20 uger. Skolepraktikken foregår i et praktikcenter. Skoletilmelding: Arbejdsgiveren sender din uddannelsesaftale eller Ny mesterlæreaftale til erhvervsskolen. Så kan du allerede, i starten af din uddannelse, påbegynde de første forberedelser til den forretning du skal i gang med at bygge op — eller videreudvikle og styrke den forretning du måske allerede har. Her er ligepræcis hvad en butiksansat eller dekoratør skal bruge. Få viden om betjening af kasseterminaler, e-handel, økonomi og afsætning.

Next

Dekoratøruddannelse og kursus i dekoration og visual merchandising.

Dekoratør uddannelse

Stines mangeårige og alsidige indblik i detailbranchen, har resulteret i en effektiv og moderne dekoratøruddannelse, med et skarpt blik for, hvilke elementer der er vigtige for branchen i dag, så du på alle måder er godt rustet til at skabe en forretning efter uddannelsen. Kurset har helt sikkert inspireret mig og gjort mig yderligere bevidst om vigtigheden af dekoration i vores egne forretninger. Du kan søge optagelse på videregående uddannelser på samme vilkår som personer med en gymnasial uddannelse. Hos private og virksomheder, der ønsker hjælp til indretning, farvesætning og styling af en bolig eller erhvervslokaler. Er du i skolepraktik, er ydelsen ca. Du kan tage uddannelsen med eux og blive faglært inden for detailhandel og student samtidig.

Next

Blomsterdekoratør

Dekoratør uddannelse

Kigget på dine værdier samt de faglige og personlige kompetencer, her er der tale om: Motivationen, værdierne og optimismen 3. Uddannelsen tager udgangspunkt i Stine Grubbes mange års praktiske erfaring med at rådgive omkring visuel branding, konceptudvikling og visual merchandising og forretningsudvikling. En høj grad af personlig opgaveløsning Der lægges vægt på at udvikle en høj grad af personlig og kreativ opgaveløsning, for den enkelte, så du efter uddannelsen, kan skille sig ud fra mængden, i både opgave løsning for kunderne, og i markedsføring af egen virksomhed. Herudover er det altid sundt og rart at gøre et stop, og få nye øjne og vinkler på verden — både kreativt og på forretningsdelen — og netop forretningsdelen er et kæmpe plus ved netop denne dekoratøruddannelse. Efter de første 20 uger skal du beslutte, hvilken uddannelse du vil gennemføre. Jeg holder meget af det høje niveau, den skæve, kreative tilgang til opgaven, farvesansen, de internationale input jeg også får med i købet , de interessante blogs hun skriver…. Aflyser I mere end 14 dage før det aftalte starttidspunkt for ydelsen, får I refunderet 50 % af det fulde beløb.

Next

Vil du arbejde sammen med os?

Dekoratør uddannelse

Hvis du ikke kan finde en praktikplads, kan du komme i skolepraktik, som foregår i et praktikcenter. Kurset er godt til fortsat udvikling — og skabe nye ideer og fuld af gode værktøjer, til at dygtiggøre sig i arbejdet i hverdagen, og kan helt sikkert forbedre arbejdet med butikken. Det har også været super interessant og brugbart at lære. Du modtager fagprøvebevis og eux-bevis erhvervsfaglig studentereksamen. Ønsker I at afslutte samarbejdet undervejs i en proces, afregnes både de leverede og planlagte ydelser. Du skal også være praktisk anlagt og have lyst til at bruge dine hænder.

Next

Detailhandelsuddannelse med speciale i Randers og Mariagerfjord

Dekoratør uddannelse

Vær dog igen meget opmærksom og tjek skolens hjemmeside. En fleksibel uddannelse skræddersyet til dig. Dekoratøruddannelsen er skræddersyet til personer der vil arbejde professionelt med visuelle, kreative koncepter og projekter i virksomheder eller for private. Oplæringen i praktikperioden foregår efter en praktikplan som virksomhed og elev gennemgår sammen. Jeg er ikke helt afklaret med hvad jeg vil efter uddannelsen endnu, der er mange spændende opgavetyper og muligheder. Derudover skal du regne med at der vil være op til 37 timers arbejde i forbindelse med de mange opgaver og ting du skal undersøge og forberede til næste gang.

Next

Dekoratør uddannelse med kreativitet og business

Dekoratør uddannelse

Men de kan også være sprudlende, energiske, charmerende, spændende og vække nysgerrighed. Derfra laver vi en plan der passer på dig, hvor der vil være 22 rådgivningstimer fordelt ud over nogle uger. Hvis du allerede har en gymnasial eksamen, kan du ikke tage uddannelsen med eux. På introduktions modulet, introduceres du til visual merchandising teorien, så du allerede nu begynder at se butikker og inspiration på en helt får en forståelse for visual merchandising og elementerne der hører til faget. Udvikling af de gode ideer, her taler vi om: hvad skal du sælge og til hvilken pris, branding, salg og markedsføring, brug netværket 7. . Undervisningsformer På uddannelsen til kort- og landmålingstekniker får du klasseundervisning, der kombinerer teori og praktiske øvelser.

Next

Vil du være landmåler?

Dekoratør uddannelse

Jeg mærker, at der er blevet åbnet op for de kreative sluser og at kreativiteten bobler frem i mig på ny. Du lærer også om virksomhedsdrift, økonomi og budgetter samt ledelse m. Der er frokostsandwich, eftermiddagskage og vand inkluderet på undervisningsdage, og te-køkken hvor der kan laves te og kaffe, i løbet af dagen. Ansvar Alle ydelser og materialer er baserede på Stine Grubbes erfaringer og på den viden, jeg har tilegnet mig via uddannelse, tidligere opgaver og praktisk erfaring. Derfor bakker vi dig op — sammen står vi stærkere. Er du kreativ og hænderne godt skruet på, drømmer du om at arbejde med indretning, design og dekoration samt skabe rumlige oplevelser og værdiskabene butikskoncepter. Hvordan tager du en dekoratør uddannelse? Du skal dog først gennemføre grundforløbet, hvis du er under 25 år.

Next