Det som göms i snö säsong 2. Det som göms i snö (TV Series 2018

Det som göms i snö med Gustafsson

Det som göms i snö säsong 2

Nu blir det åter nya avsnitt i serien om den självsäkra australiska läkarens knaggliga karriär och liv på sin gamla hemort. Nu ger man besked om en fortsättning. But the investigation is complicated by Wendel's messy privacy and unstable psyche. Inspelningarna kommer att pågå under våren 2020. Robert Gustafsson, som vann bästa manliga huvudroll för sin insats i succéserien vid Kristallen-galan 2019, är nu tillbaka i rollen som polisen Peter Wendel. Kriminaldramat var en stor tittarsuccé som hyllades av kritikerna och nominerades i tre kategorier på Kristallen-galan 2019.

Next

som göms i tillbaka med ny säsong

Det som göms i snö säsong 2

Det har gått ett år sedan vi träffade honom senast, och lilla Eliza fyller snart ett år. Dock är de, trots sina fel och brister, professionella poliser och de tar sig ann ett fall som leder rakt till justitieministern Johan Ulveson. Även i de nya avsnitten spelar Robert Gustafsson och Ia Langhammer sina rollfigurer Peter Wendel och Barbro Svensson. De flesta vill bara bli av med honom och ser ner på det han gör. Robert Gustafsson fortsätter i rollen som polisen Peter Wendel. Alexia Wennberg och Eiffel Mattsson producerar för Yellow Bird. Skådespelare är fantastiska i sina roller och deras karaktärer får tid att växa och mogna och känns rakt igenom genuina och äkta.

Next

Det Som Göms I Snö

Det som göms i snö säsong 2

Detta sträcker sig över hela serien vars rollista består av många erfarna och duktiga skådespelare. Om Det som göms i snö Peter Wendel, Kalla fall-gruppens ledare i Stockholm, kommer en rättshärva på spåren och anar att en oskyldig man dömts för mord. Säsongsavslutningen sänds i kväll, 9 oktober. Robert Gustafsson gör fortsatt huvudrollen som polisen Peter Wendel. Seriens heter Björn Stenius, spelad av , och har här klättrat upp till att bli justitieminister.

Next

Det som göms i snö med Gustafsson

Det som göms i snö säsong 2

Realismen är mer påtaglig i denna serie än många andra serier i samma genre. För sin insats i den första säsongen belönades han med tv-priset Kristallen i kategorin bästa manliga huvudroll. Bäst, för mig, är utan tvekan Robert Gustafsson. Huvudrollsinnehavaren Robert Gustafsson Hundraåringen, Torsk på Tallinn vann en Kristall i kategorin bästa manliga skådespelare för sin gestaltning av Kalla fall-gruppens ledare Peter Wendel. Det går bra för sjukhuset i Whyhope som snart ska knyta ett lukrativt samarbetsavtal med viktiga aktörer. Utöver Robert Gustafsson medverkar även Johan Ulveson, Louise Peterhoff, Erik Johansson, la Langhammer, Christopher Wagelin, Maria Sundbom och Peter Carlberg i serien. Det som göms i snö är en svensk dramaserie från 2018 i regi av och med i huvudrollen.

Next

Det som göms i snö (TV Series 2018

Det som göms i snö säsong 2

Var dessa diskussioner landar är lite för tidigt att säga — men vi kan utan tvivel konstatera att serien är en succé. Seriens heter Klas Lewén och sitter inlåst för mord han har erkänt. I skrivande stund finns inga bekräftade detaljer om handlingen eller vilka övriga skådespelare som ingår i ensemblen. Det jag gillar och som sticker ut, är att Robert Gustafssons spelar polisen Peter Wendel. Alexia Wennberg och Eiffel Mattsson producerar för Yellow Bird, Nordens största produktionsbolag med fokus på drama. Robert Gustafsson, som vann bästa manliga huvudroll för sin insats i succéserien vid Kristallen-galan 2019, är nu tillbaka i rollen som polisen Peter Wendel. Robert Gustafsson och Ia Langhammer fortsätter i sina roller som Peter Wendel och Barbro Svensson.

Next

Det som göms i snö, Säsong 1 Avsnitt 2

Det som göms i snö säsong 2

Vi har förstås diskussioner med produktionsbolaget och alla andra inblandade om en eventuell fortsättning. Seriens framgång tror han till stor del beror på att den är mer verklighetstrogen än många andra polisserier. Att utveckla Peter Wendel som karaktär vore naturligtvis oerhört spännande och intressant. Utredningen läcker till media vilket orsakar kaos. Serien sändes först på och därefter på , hösten 2018. Därefter kommer de nya avsnitten att sändas i Kanal 5 och på Dplay. Peter döljer att han har en personlig koppling till mordvapnet, samtidigt som han och Barbro får närkontakt med mördaren.

Next

Det som göms i snö med Gustafsson

Det som göms i snö säsong 2

En verklig dag för en polis består ju sällan eller nästan aldrig av stor spänning och biljakter, utan av saker som personliga draman, rädsla, beslutsångest och humor. Skådespelerskan Ia Langhammer Älska mig, Det stora experimentet är också tillbaka i rollen som Barbro Svensson. För mer, klicka er vidare på länkarna nedan! Björn Stenius har varit justitiekansler, precis som Lambertz och granskat fallen och satt sitt namn på dem, även det som Lambertz. Dock är det inte särskilt lätt att vara tillbaka då de flesta verkar hysa något agg mot honom. Hans advokat blir mördad tidigt i serien och mördaren har lämnat kvar ett meddelande. Robert Gustafsson is Peter Wendel, leader of the cold case group at the Stockholm Police who will be a legal guardian of the tracks. Officiella hashtags: detsomgömsisnö viaplayoriginal viaplay.

Next

Då kommer som göms i säsong 2

Det som göms i snö säsong 2

Robert Gustafsson fortsätter att spela Peter Wendel, samtidigt som det även är klart att Ia Langhammer återigen gör rollen som Barbro Svensson. . Bara den nya, ostyriga kvinnliga läkaren Tara bryter lugnet i vardagen. Förutom polisen Barbro Ia Langhammer , hittar vi här Caijsa Luise Peterhoff som har alkoholproblem, och Jorma Christopher Wagelin som inte ens vill vara polis. Den andra säsongen av Det som göms i snö är ett Viaplay Original och en samproduktion mellan Viaplay och Discovery Networks Sweden. Aron Levander och Hans Jörnlind har skrivit seriens manus, medan Kjell-Åke Andersson och Lisa Farzaneh regisserar de åtta avsnitten.

Next