Doro puhelin. Doro

Doro

Doro puhelin

Koskee kaikkia Doro-matkapuhelimia Takuuaika ja rajoitukset Takuu on voimassa siitä päivästä lähtien, jolloin käyttäjä ostaa tuotteen. Valitse oikea liittymä Valitse liittymä käyttötarpeen mukaan. Kuten odottaa saattaa, Liberto 820 ei paini markkinoiden teknologisesti kovimmassa kärjessä. Voit myös kiinnittää puhelimen takakanteen Popsocketin tai vastaavan pidikkeen, jonka helpottaa puhelimen pitelemistä. Käyttäjän tarpeen mukaan Heikko näkö? Tehdashuolletut älypuhelimet ovat ulkoisesti uudenveroisessa kunnossa. Nappula auttaa hädässä Ulkomuodoltaan Liberto 820:n suurin ero muihin nykyaikaisiin kosketusnäyttöpuhelimiin on se, että puhelimessa on useita fyysisiä nappuloita kosketusnäytön lisäksi. Ensimmäisellä käynnistyksellä puhelin käy läpi perusteellisesti älypuhelimen toiminnallisuuksia ja käyttöä.

Next

Doro 7031 käyttöohje suomeksi

Doro puhelin

Senioripuhelinten numeropaneelin painikkeet ja tekstit ovat suurennettu jotta ne on helpompi nähdä sekä toiminnallisuutta suoraviivaistettu jotta niitä voi käyttää nopeasti kuka tahansa. Puhelimet ajavat Iltalehden arvion mukaan hyvin suurimman osan ikäihmisten tarpeet. Useimmissa senioripuhelimissa on myös säädettävät pikavalintamahdollisuudet jotta numerovalintaa ei tarvitse aina käyttää. Yksinkertaistamisen toisena puolena Androidiin kuuluvat säätömahdollisuudet on puhelimessa piilotettu melko tehokkaasti, mikä saattaa vaikeuttaa puhelimen käyttöönottoa. . Puhelimien muotoilu on voittanut palkintoja, ja Doron puhelimissa yhdistyvätkin nämä kaikki ominaisuudet tehden niistä markkinoiden innovaativisimpia mutta todella helppokäyttöisiä.

Next

Esittelyssä

Doro puhelin

Tutustu myymälässä Voit käydä tutustumassa erimallisiin pöytäpuhelimiin ja senioripuhelimiin sinua lähimpänä olevassa Veikon Koneen myymälässä. Doro on perustettu jo 1974 ja ensimmäinen puhelin julkaistiin 2007, joten Dorossa on kyse vankasta osaamisesta sekä vuosien kehitystyöstä. Lisäksi, voit muokata puhelinta käyttötarpeittesi mukaisesti. Jos puhelin ei ole yhteensopiva kuulolaitteen kanssa, on se käännettävä pois päältä silloin kun halutaan puhua puhelimessa. Suuret painikkeet ja avunpyyntöpainike tekevät Doro 8040:sta oivan apurin myös varttuneemmalle käyttäjälle. Esimerkiksi, jos et tarvitse internet-yhteyttä, ei sinun ole syytä maksaa liittymästä, johon se sisältyy. Lisäksi mukana tulee tuki kuulolaitteille ja kätevät fyysiset nappulat.

Next

Puhelin huollot ja näytön vaihdot kaikkiin merkkeihin. · Puhelinhuolto

Doro puhelin

Tästä syystä monet vanhemman ikäluokan edustajat haluavat helppokäyttöisen puhelimen. Saat viestin, kun paketti on noudettavissa valitsemastasi automaatista. Itse asiassa puhelimet kelpaisivat ominaisuuksiensa puolesta monesti nuoremmillekin. Senioripuhelinten näppäimet ja näytön kirjasinkoko ovat usein isot. Jos käyttäjällä on nivelvauvoja, kannattaa harkita pienemmän puhelimen ostoa.

Next

Tuki

Doro puhelin

Perusominaisuuksien lisäksi lähes kaikista Doro-kännyköistä löytyy myös esimerkiksi turvanäppäin, jota painamalla puhelin ottaa yhteyttä ennalta määrättyihin turvahenkilöihin. Myönnämme korjaukselle 36 kk laatutakuun. Ammattitaitoiset puhelinkorjaajamme vaihtavat rikkoontuneet osat, herättävät laitteesi uudelleen toimintaan, auttavat valitsemaan parhaat lisätarvikkeet sekä kierrättämään vanhan laitteesi ympäristöä kunnioittaen. Myös laitteen takaa löytyy erityinen nappula, jonka tarkoituksena on lähettää avunpyyntöviesti valituille ihmisille puhelimen yhteystiedoista. Tekstareiden pituus on rajoitettu vanhan maailman malliin 160 merkkiin, eikä puhelin anna kirjoittaa merkkiäkään yli.

Next

Doro

Doro puhelin

Doron peruspuhelimet ovat nimittäin selkeästi esimerkiksi Nokian peruspuhelimia kalliimpia. Jos et löydä jotain älypuhelinmallia tai peeusouhelinta valikoimasta, se tullaan sinne lisäämään. Kaikissa Doron malleissa tulee mukana puhelimen pöytäteline, jolla puhelimeen saa perinteisen pöytäpuhelimen tuntua. Voit valita monista eri malleista, kuten yksinkertaisemmista vaihtoehdoista, joilla voi soittaa tai älypuhelimista monilla toiminnoilla. Doron puhelimet ovat toimivia ja yksinkertaisia Dorossa ei ole kyse uusimmasta muodista, vaan Doron peruspuhelimet sekä älypuhelimet ovat henkilöille, jotka haluavat yksinkertaisia mutta toimivia puhelimia.

Next