Dplay influenserne. TV

TV

Dplay influenserne

Det finnes mange av dem i Norge, og de er ikke bare bloggere. De engasjerer tusenvis av mennesker på sine foretrukne digitale plattformer, og vi har fått lov til å komme tett på noen av de kuleste. Her handler det ikke om platekontrakt eller popkarriere, det handler om å finne folk som evner å «ta scenen» umiddelbart og få de 100 musikkekspertene i dommerpanelet opp av stolene og med på allsang. «Influensere» på Dplay Av nye konsepter som kommer til våren kan kanalen blant annet frist med et comeback for en av høstens store Discovery-profiler, Melina Johnsen fra «Ex on the Beach». For meg er det viktig å kunne hjelpe andre, fortsetter Turmo. Hun returnerer til skjermen i programmet «Influenserne». If you're looking to address Norwegians, but need to write in English, you might be looking for.

Next

PREMIERE: Influenserne

Dplay influenserne

Denne uken ble hun presentert som «fitnessdronningen på Snapchat med over 600. Hun har et bevisst forhold til hvordan hun bruker de forskjellige plattformene. Turmo påpeker at hun selv har vært gjennom en alvorlig spiseforstyrrelse da hun var yngre. Et reddit på norsk for norske redditører og norske saker. For å veie litt opp for dette prøver jeg så godt jeg kan å vise både opp- og nedturer til mine følgere. Jeg tror det regjeringen foreslår, med mer åpning av samfunnet, men samtidig spissete smitteverntiltak, er en fin mellomting mellom Corona-mortalitet på den ene siden, og arbeidsplasser og folkehelse på den andre siden.

Next

Discovery

Dplay influenserne

I samme sjanger dukker også serien «Havna» opp — der vi skal få bli flue på veggen ved noen av Norges aller travleste havner. Men trenden blir nok mer spissede tiltak etter påske. Mer humor Humorsatsingen skal fortsatt stå sterkt, og vi får et gjensyn med Thomas Giertsens «Helt perfekt», «Neste sommer», «Praktisk info med Jon Almaas» og Harald Eia-ledede «Brille». Hun er en av de unge stjernene programdirektør Eivind Landsverk håper skal ta med seg flest mulig av sine følgere til Dplay til våren. For meg er det viktig å ta opp problemstillinger som spisevegring og depresjoner. Hvis du ønsker å lenke til ting du har laget selv, så skal det postes i. Det aller viktigste er at man har det bra med seg selv, og om en holder på med trening er det viktig å gjøre det fordi du synes det er gøy og det gir deg noe positivt i hverdagen — ikke at man gjør det for å oppnå en viss type kropp, fortsetter hun, før hun understreker: — Men alt i alt tenker jeg at jeg må få lov til å være stolt av resultater som kommer av at jeg gjør det jeg elsker — trening.

Next

Nellie Krokstad (@nelliekrokstad)

Dplay influenserne

Og hvis Nordmenn fortsetter å være nordmenn ala god sosial distansering , så skal vi nok klare å beholde både liv og økonomi. Tanken er ifølge kanalen å ta «seerne bak fancy filtre og catchy captions og vise hverdagen til noen av Norges mest populære internettprofiler». Discovery har tidligere avslørt at de nå entrer true crime-sjangeren, og den første produksjonen blir å se til våren. Når man holder på med fitness handler det jo mye om å bygge kropp og kosthold, så for min del er det naturlig å dele bilder av resultatene jeg klarer å oppnå. Ny er også serien «Ras», der det handler om hverdagen til de som lever av å holde veier, jernbanespor, hus og hjem trygge for fjellras. Mia Gundersen og Ola Conny Wallgren skal måle krefter med kjente idrettsprofiler i vårens «71° nord — Norges tøffeste kjendis». Hun er både stolt og gleder seg til å være med i «Influenserne».

Next

VG Logo

Dplay influenserne

Jeg mener også at alle kropper er like vakre uansett form og farge, sier hun. Det blir et feelgood-program for hele familien, sier Landsverk i meldingen. Selv om primært er ment for posting på norsk, så er våre nordiske venner hjertelig velkommen hit. Serien er skrevet og produsert av Harald Zwart. Se de første klippene fra serien Maren er med i her: Det er ikke bare på snapchat hun har mange følgere. Kanskje det, men tiltakene vi har er ikke økonomisk bærekraftig i 1-2 år til.

Next

TV

Dplay influenserne

Programdirektør i Discovery, Eivind Landsverk, sier at det blir en blanding av kjente klassikere og noen nye sprell. Samtidig vet jeg at dette kan påvirke andre i negativ retning og skape kroppspress. Det blir true crime, talentshow og flere av vårens «Ex on the Beach»-profiler returnerer til skjermen. Hun er klar med et nytt talentshow — som skal være løsere i snippen enn The Voice og Idol, skal vi tro pressemeldingen. Det optimale er vel å slå smitten helt ned 100 % , og deretter åpne, men det er ønsketenkning. Av nyskapninger på dokuseriefronten merker vi oss «Ambulansen», hvor vi får bli med på innsiden av ambulansetjenesten.

Next