Dubbelmord arlöv. Polsk man, 76, häktad misstänkt för dubbelmord i Arlöv

Dubbelmord i Arlöv

Dubbelmord arlöv

Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Förundersökningen har övergått från jourverksamheten till ordinarie verksamhet med en organisation för det fortsatta utredningsarbetet. Så din utgångspunkt är självbevarelsedriften. Han är misstänkt på sannolika skäl, vilket är det högre misstankegraden. När hemtjänstpersonalen sedan gick därifrån såg de en okänd person som höll sig nära lägenheten. Nu efteråt verkar många rädda, flera jag pratat med vill inte längre gå ut på kvällarna, säger en av grannarna. Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 olika banker har olika system , Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem.

Next

Så ska polisen lösa dubbelmordet i Arlöv

Dubbelmord arlöv

Polisens tekniker arbetar kvar i området med att söka bevis. Morgan Johansson missar inte ett tillfälle att påpeka detta närhelst skjutningar, gängkriminalitet och sprängningar kommer på tal. Nu har en äldre man gripits misstänkt för dubbelmordet på paret, bekräftar spaningsledare Mikael Björk för Kvällsposten. Den 13 oktober fanns flera resurser i Arlöv för att samla in information. Kan ha ekonomiskt motiv Åklagaren vill inte heller gå in på hur utredningen går vidare.

Next

Dubbelmord i Arlöv

Dubbelmord arlöv

Enligt kammaråklagare Lars Morand är det sedvanligt, bra genomfört, polisarbete som lett fram till gripandet. Du kommer från ett ställe som kännetecknas av blodiga strider mellan en lång rad grupper. Det kommer fram senare när dem börjar spendera pengar. Men säkert intw någon som gick till offer. Enligt uppgifter till Kvällsposten ska det även ha varit stor oreda i lägenheten med utdragna lådor och uppställda garderobsdörrar. I Lexbase finns flera att börja med chefer. Den misstänkta mordplatsen hålls alltjämt avspärrad.

Next

Tystnad råder om misstänkt dubbelmord i Arlöv

Dubbelmord arlöv

Maken ska ha anträffats död i sin rullstol och hustrun ska ha legat delvis dold på golvet en bit därifrån. Uppgifter finns att det varit rörigt i bostaden och att lådor och skåpdörrar stått öppna. Polisen har sedan tidigare undersökt om paret utsatts för stöld, sedan flera lådor hittades öppna i deras hem. På golvet och delvis dold under ett täcke ska hustrun, den pensionerade barnläkaren Grazyna Schumann, 79, ha legat död. Han häktades, mot sitt nekande, på sannolika skäl misstänkt för dubbelmordet. Delar av lägenheten ska ha varit täckt av blod.

Next

Arlöv: Misstänkt för dubbelmord i Arlöv släppt

Dubbelmord arlöv

Regeringen har beslutat om 10 000 fler poliser till 2024. Strax innan hade hemtjänstpersonal från kommunen vid ett av sina ordinarie besök gjort den hemska upptäckten. Parets lägenhet är fortfarande avspärrad och den tekniska undersökningen pågår. Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Det är den personen som polisen nu söker efter. Tidigare grannen Lisbeth Spanowsky har bott i närheten av paret i drygt 30 år och har tidigare beskrivit paret för Kvällsposten: — Det kunde hända att de ringde till mig och berättade att någon ringde på deras dörr.

Next

Tystnad råder om misstänkt dubbelmord i Arlöv

Dubbelmord arlöv

Jag tyckte inte längre att det fanns sannolika skäl för misstanken, säger Lars Morand. Polisen har knackat dörr i området, undersökt hur det ser ut med övervakningskameror i området samt bedriver ett omfattande inre spaningsarbete. Fastigheten är avspärrad i väntan på teknisk undersökning. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen. Misstänkt släppt ur häktet — Jag har precis hävt häktningen på honom.

Next

Polsk man, 76, häktad misstänkt för dubbelmord i Arlöv

Dubbelmord arlöv

Kommunens krisledningsteam Det mördade paret hade besök av hemtjänsten vid 10. Vad Sverige idag är, det har döda och levande svenskar gjort det till, och ingen annan. Polisen har hållit över hundra förhör och nu har ett genombrott alltså skett. De diskuterar och snackar och på nätterna spelar man spel. Polisen har varit förtegen om händelsen men sagt att man misstänker mord utifrån omständigheterna i den lägenhet där paret hittades. Vid tillfället ringde det på dörren, men när Grazyna gick för att öppna var ingen där. En man född 1943, med tolkbehov på polska har häktats misstänkt för dubbelmordet i Arlöv tidigare i höstas.

Next