Αεκ 365. ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ

Όλα τα nea της ΑΕΚ σε μία σελίδα

Αεκ 365

Και βρέθηκε η ΑΕΚ ένας αθλητικός σύλλογος να εκφράσει τα συναισθήματα του λαού. Πριν, μετά και κατά τη διάρκεια των αγώνων, αλλά και τις μέρες χωρίς αγώνα, οι χώροι εστίασης και αναψυχής θα είναι στη διάθεση όλων αυτών που θέλουν στη ζωή τους κάθε μέρα ΑΕΚ! ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Το μεγάλο όνειρο του κόσμου της ΑΕΚ. Η ενέργεια της ΑΕΚ ήταν ευθέως αντίθετη προς την κυβέρνηση που είχε ανοίξει τα πόδια και πέρναγαν οι νατοικες δυνάμεις από Θεσσαλονίκη φορτωμένος με βόμβες πλουτωνιου. Το Κέντρο Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού Αγιά Σοφιά έχει ήδη αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά, με στόχο να αποτελέσει πολύ σύντομα πραγματικότητα και να στεγάσει τα ξεσπιτωμένα εδώ και πολλά χρόνια όνειρα των εκατομμυρίων Ενωσιτών. .

Next

ΑΕΚ η ερώτηση, aek365 η απάντηση : aek365

Αεκ 365

Για σχεδόν οκτώ δεκαετίες, από την αλάνα του 1926 μέχρι την κατεδάφιση του ιστορικού γηπέδου το 2003, η ΑΕΚ μεγαλούργησε στη Νέα Φιλαδέλφεια. Δείχνει βέβαια και την αποφασιστικότητα αυτού του ανθρώπου του Μελισσανιδη. Πως λέμε Ολυμπιακός; Καμία σχεση. Τετοιες πραξεις δειχνουν οτι η ΑΕΚ δεν ειναι ενας απλος αναμεσα σε πολλους αλλους ποδοσφαιρικος οργανισμος, αλλα μια ΙΔΕΑ, που ποτε τους καποιοι δεν θα καταλαβουν! Η περηφάνια είναι ότι ενώ ολος ο λαός ήταν υπέρ των Σέρβων η κυβέρνηση έκανε το αντίθετο γιατί φοβόμασταν την μηνιν των ΗΠΑ. Το μεγάλο χρέος της ΑΕΚ προς την ιστορία της.

Next

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ

Αεκ 365

Το πανοραμικό εστιατόριο, από το οποίο θα φαίνεται όλος ο αγωνιστικός χώρος, θα είναι από τις περιζήτητες θέσεις για παρακολούθηση αγώνα. Εκεί είναι το σπίτι της και εκεί θα γυρίσει το συντομότερο δυνατόν. Και, μπορεί να λείπει ήδη 16 χρόνια, όμως η σφραγίδα της εκεί είναι τόσο έντονη, ώστε όλοι να αισθανόμαστε ότι δεν έλειψε ποτέ. Μια ομάδα που πάντα συμβολίζε την αντίσταση στην ηγεμονία, την υπεράσπιση της ελευθερίας και αξιοπρέπειας. Με αφορμη τη σημερινη ημερα και την επετειο 21 χρονων απο την επισκεψη της ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ στο Βελιγραδι, μπορω να πω ως ΑΕΚΤΖΗΣ απο κουνια και ως Ελληνας και Σερβος απο την μητερα μου αισθανομαι μονη υπερηφανεια για την ΟΜΑΔΑ μας, που αψηφησε νατοικες εντολες, υποταγμενες σε ξενα δυτικα συμφεροντα ελληνικες κυβερνησεις και βρεθηκε στη γειτονια των Βαλκανιων για εναν οχι ποδοσφαιρικο αγωνα αλλα ανθρωπινο αγωνα εναντια στον πολεμο. Η οικολογική καταστροφή για οποιον θυμάται ήταν ανυπολογιστή.

Next

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ

Αεκ 365

. . . . . .

Next

Όλα τα nea της ΑΕΚ σε μία σελίδα

Αεκ 365

. . . . .

Next

ΑΕΚ η ερώτηση, aek365 η απάντηση : aek365

Αεκ 365

. . . . . .

Next

Όλα τα nea της ΑΕΚ σε μία σελίδα

Αεκ 365

. . . . . .

Next

Όλα τα nea της ΑΕΚ σε μία σελίδα

Αεκ 365

. . . . . . .

Next