Engelska nationella prov åk 6. Engelska 6

Engelska åk 6

Engelska nationella prov åk 6

På bilden har vi gjort klart vårat vattendjur och vi har målat flaggor. Researchers and persons with specialist knowledge are also part of the construction of the tests in various ways. The test in this form, as in the 9th form, therefore also have the purpose of helping the teacher in grading the students. Slöjden: Några i textilen har gjort ormar och några i trä har gjort yxor. På geografin gjorde vi ett arbetsblad som handlade om att storleksordna vattendrag.

Next

Tidigare nationella prov

Engelska nationella prov åk 6

Efter det så testade vi samma sakar fast med en våg och se hur många gem de vägde. På matten i måndags gjorde vi tipspromenad utomhus en fråga var t. I onsdags på idrotten hade vi dans. With Hugh Jackman, Michelle Williams, Zac Efron, Zendaya. Current tests Please contact us on the page if you have questions or want to know more about the National Tests in Swedish and Swedish as a Second Language. Vi sjöng och vi körde typ en musik lek Jonas satte på en låt och då skulle man skriva vad låten kom ifrån och vilka instrument de fanns i den.

Next

ÅK 6: Nationella prov

Engelska nationella prov åk 6

I detta delprov förekommer olika texttyper, till exempel berättelser, beskrivningar och artiklar. Or are you tired of getting a bump on your head after trying to carry the board on your head Directed by Michael Gracey. Idag har vi haft ett test om dom 7 största sjöarna i Sverige, 10 olika hav och våra öar i Sverige. Musik: Det blev tyvärr ingen musik på fredagen för att Jonas skulle ha luciaträning på en annan skola. På idrotten så körde vi kinesiska muren och flaggan. Det är därför att det är ej så mycket alger i vattnet. Mening 2 ska inehålla: 2 adjektiv.

Next

Tidigare nationella prov

Engelska nationella prov åk 6

Man fick välja att skriva om Östersjön eller Medelhavet. In connection with the introduction of the new school system, grades was introduced in form 6. Sen så tog dom som hade lapparna med svarssiffrorna och Linda avgjorde vilket lag som var snabbast, det laget fick ett poäng. Det är av stor vikt att denna insamling av prov fullföljs då resultaten och synpunkterna används för att kvalitetssäkra och utveckla proven. Poäng ges även för svar innehållande språkliga fel, förutsatt att svaret bedöms vara begripligt och inte leda till missförstånd för en engelskspråkig person. Sen hade grupp 2 stationstränig och grupp 1 lek. Det har varit jättemånga som har haft träningsverk på insidan låret.

Next

Elever åk 6

Engelska nationella prov åk 6

Eleverna bör informeras om att svårighetsgraden varierar, att de kan ha lättare eller svårare för vissa uppgiftstyper och att det är viktigt att de försöker arbeta sig igenom samtliga delar. Delprovet kan också innehålla korta samtal där uppgiften är att matcha de olika samtalen med rätt beskrivning av vad de handlar om. De exempeluppgifter som finns för EnB är följaktligen också relevanta för En6. Den dagen som dom installerade det fick vi ha ute lektioner, det var ganska så kul. Vi erbjuder allt från klippkort till kontinuerliga träffar.

Next

Engelska 6

Engelska nationella prov åk 6

Bild: Den här veckan har vi inte haft någon bild. Vi vick se vad man inte skulle slänga i våra avlopp. Vi hörs och lycka till i skolan! I matten har vi startat en ny filmserie den heter spegeln och den handlar om en flicka som hittar en magisk spegel. På svenskan har vi skrivit faktatexter. I teknik håller vi på att skissa på hur farkoster ser ut i framtiden.

Next