Epassi hyvinvointi. Jumikamu

ePassi

Epassi hyvinvointi

Palveluihin kuuluvat klassinen hieronta, urheiluhieronta, akupunktio ja triggerpistehoito. Mahdollinen erotus loppusummassa maksetaan normaalisti Terveystalon kassalla. Nykyaikaisin maksuväline ilman investointeja uusiin laitteisiin ePassi on nykyaikaisin maksuväline ja mobiilimaksujen markkinajohtaja. Hoitoon ei kannata tulla kuumeessa, kovassa flunssassa, virustaudissa tai muussa tarttuvassa taudissa tai lääkärin ohjeiden vastaisesti. Meillä koulutetut ammattilaiset ovat valmiina auttamaan. Ladatun edun arvosta peritään maksu voimassa olevan.

Next

Hoitohuone Voima

Epassi hyvinvointi

Aukioloajat ajanvarauskalenterin tai sopimuksen mukaan. Palvelut Työskentelymenetelmiini kuuluu klassista hierontaa, triggerkäsittelyä, fasciahierontaa, imukuppihierontaa kuivakuppaus sekä ultraäänihoitoa ja käsien parafiinihoitoa. Kun sopimus on tehty, teemme yhdessä suunnitelman ePassin käyttöönotosta. Paketti on kevyt ratkaisu, joka on mitoitettu pienempien yritysten tarpeisiin. Palvelu aktivoidaan 1-2 pankkipäivän kuluessa.

Next

Asiakastuen yhteystiedot

Epassi hyvinvointi

. Hoitotulokset vaihtelevat ja mikäli ensimmäinen hoitokerta ei tuota riittävää tulosta, voidaan hoitoa jatkaa sarjana. Varaa aika alla olevasta painikkeesta. Suuhygienistimme neuvovat sinua mielellään palvelun käytössä maksaessasi SmileSpassa saamaasi hammashoitoa ePassilla! Kortilla voi ladata myös arvoa R-kioskeilla. Rekisteröidyttyäsi ePassin asiakkaaksi ja lisättyäsi työntekijöiden tiedot palveluumme, voit ladata heille etuja suoraan verkkopankistanne.

Next

Asiakastuen yhteystiedot

Epassi hyvinvointi

Alussa on tärkeää tutkia vaivan laatua testeillä ja tunnustelemalla. Lue lisää Edenred-kortista ja liikunta-ja kulttuuriedusta: Työmatkaetu Edenred työmatka -kortilla voi maksaa vain henkilökohtaisia matkalippuja eli esim. Akupunktion osalta neuloja ei tarvitse pelätä ja niitä voidaan kokeilla ensin yksittäisillä neuloilla. Ruokavalio on ehkä se suurin syy sairauksiin ja … Akupunktion ja hieronnan uudeksi maksuvälineeksi on lisätty epassi, joka on yleinen maksuväline mm. Etuja voi hallinnoida helposti verkkopalvelustamme ja automaattiset raporttimme antavat reaaliaikaista tietoa etujen käytöstä.

Next

ePassi Hyvinvointipassi

Epassi hyvinvointi

Siinä, missä esimerkiksi hieronta parantaa pelkän lihaksistosi hyvinvointia, on suulla kokonaisvaltainen merkitys terveyteen ja hyvään oloon: ientulehdus ei viihdy hoidetussa suussa, mikä saa kehosi ja mielesi suoriutumaan paremmin sekä töissä että vapaa-ajalla urheiluharrastuksissa ja ihmissuhteissa. Vaikka edun arvo maksetaan ennakkoon, käyttämätön osuus jää aina työnantajan edelleen käytettäväksi. Harmainkaan maanantai ei voi nitistää työmotivaatiotasi, kun olosi on terve ja suusi on kaartunut hymyyn! Maksuvälineenä käy kortti, käteinen ja ePassi Hyvinvointi. Lounas-kortilla ei voi ostaa esim. Avoin lounas, sopimusruokailu sekä näiden yhdistelmä mahdollisia. Asiakkaalle tehtävät passiiviset venytykset, nivelten mobilisointi ja itse kotona tehtävät venytykset, lihasten aktivointi, lämpöhoito tai muu ohje tukee hoitotulosta.

Next

Asiakastuen yhteystiedot

Epassi hyvinvointi

Toisaalta flunssaa voi hoitaa myös akupunktiolla. Käyttöpaikkaverkostomme kasvaa päivittäin - liity sinäkin mukaan ja kasvata myyntiäsi! Koulutettu hieroja toimii terveydenhuollon ammattihenkilöitä velvoittavan lainsäädännön mukaisesti. Olen näkövammainen, monen ammattialan osaaja. Yritysten on mahdollista tilata hierontapalveluja myös omiin toimitiloihinsa. Tyky on osa ja perinteisten seteleiden lisäksi myös alan edistyksellisin mobiilietu on valikoimassamme. Annosruoaksi katsotaan salaattiannokset, täytetyt patongit, täytetyt leivät esim. Itse käytän sitä kaikkiin mahdollisiin vaivoihin, sillä se on turvallista, mitään aineita ei tule elimistöön ja keho korjaa vain itseään.

Next

Meillä käy nyt ePassi! Maksa hieronta kätevästi ePassin hyvinvointiedulla

Epassi hyvinvointi

Kustannukset perustuvat etujen todelliseen käyttöön. Hoitola on Hyvinvointikeitaalla osoitteessa Hoitohuoneessa, joka sijaitsee Hyvinvointikeitaan alakerrassa, on myös ravitsemustuotteiden esittelyä ja joitakin myytäviä löydät lisätietoa hoidoista ja on hyvinvointi- ja terveysasioita. Ei enää kertakäyttöisiä paperilippuja, muovikortteja tai niiden siirtelyyn ja logistiikkaan kuluvaa hiilijalanjälkeä! Tämä kannattaa muuten kertoa myös työnantajalle, joka voi hyödyt nähdessään innostua tarjoamaan ePassi Hyvinvointi -palvelun sinulle ja kollegoillesi. Noston varmennus tapahtuu samalla tavalla kuin tavallisessa maksutapahtumassa. Tarvittaessa hieronnan lisäksi hoidon aikana voidaan käyttää triggerpisteitä, kinesioteippausta ja akupunktiota.

Next