Falu rödfärg grå. Slamfärg

Kjøp Falu Rödfärg her

Falu rödfärg grå

Den gällande årsräntan är 19,90 % vilket motsvarar en effektiv ränta om 29,22 %. Falu Rödfärg innehåller pigment från Falu gruvas mineralisering. Tillverkaren märker alltid rullarna med ett särskilt batchnummer. Färgen skall vara ett offerskikt. Du har rätt att öppna varans förpackning för att kontrollera den. Vi kan inte heller komplettera en utförd beställning. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas.

Next

Falu Rödfärg Slamfärg

Falu rödfärg grå

Om en vara är slutsåld eller om en produkt har utgått, då vi hjälper dig att hitta en ersättningsvara alternativt annullerar din order om du önskar att göra det. Fordelene ved Falu Rödfärg er mange: — Malingen er diffusjonsåpen — Man trenger kun ett strøk — Miljøvennlig — Lange vedlikeholdsintervaller — God lysbestandighet Vi leverer Falu i fargene rød, lys rød, grå og svart. Då kommer du få en kopia på kreditupplysningen per post. Det innebär att du som kund har rätt till 14 dagars ångerrätt på ditt köp, utan speciell anledning. Den bildar inte något tätt skikt, därför kan träet fortfarande andas. Klarna Faktura Handla nu - betala efter leverans! Är lagersaldot lågt rekommenderar vi att Ni kontaktar vår kundtjänst 020 120 20 30 för att säkerställa lagersaldot innan Ni beger Er till varuhuset. Om reklamationen gäller en tapet måste både tapeten och etiketten från tapetrullen sparas.

Next

Inför målning

Falu rödfärg grå

Då kan den tyvärr inte användas. Lägsta dygnstemperatur för målning är +5° C. Vid kraftigt regn kan färgen rinna och färga husgrund och sockel. Vi kan inte ta emot beställningar via mail eller telefon. Nytt och obehandlat virke grundmålar du en gång med Falu Rödfärg som har förtunnats med 10—20% vatten. Precis som med de allra flesta fasadfärger måste Falu Rödfärg förvaras frostfritt, om färgen har frusit blir den grynig och går inte att röra slät. Under några decennier kring 2000 fanns också ljusare slamfärger från samma tillverkare, till exempel Falu Gul.

Next

Inför målning

Falu rödfärg grå

Om du har gjort en beställning av misstag måste du därför kontakta oss omedelbart via alt telefonnr 08-556 94 960. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte. En tillsats av linolja anses förbättra färgens bindande förmåga till underlaget och gör att den inte lika lätt smiter, det vill säga lämnar ifrån sig lösa partiklar och färgar av sig vid beröring. Byt batch vid en husknut för att undvika nyansskillnader. Det finns andra slamfärgstillverkare som använder liknande pigment och traditionella recept, och det finns också slamfärg som tillverkas av cellulosaklister och pigmenteras i valfri kulör. Den är lättstruken och täckande och finns i kvaliteter för penselstrykning eller sprutning.

Next

Falu Rödfärg, Grå 10 liter

Falu rödfärg grå

Trots färgens öppna struktur, eller kanske snarare på grund av den, ger slamfärg ett gott träskydd. Torktid Falu Rödfärg är yttorr på ca 1 timme. Karaktäristiskt är också den öppna strukturen, färgen är inte filmbildande. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med Personuppgiftslagen 1998:204. Pigment med bly- och kopparinnehåll motverkar tillväxten av mikroorganismer, men den slamfärg som är gjord på mjöl riskerar ändå att mögla om underlagsträet och vädret är fuktigt. Man försökte också använda som alternativ till importerade gröna pigment, och använde då kornmjöl för att göra slamfärg, men inte heller detta fick någon större betydelse.

Next

Falu Rödfärg, Grå 10 liter

Falu rödfärg grå

Vi arbetar bland annat med att uppdatera våra dokument och policyer för att kunna lämna dig den information du har rätt till. Ångerrätten gäller enbart artiklar av samma artikelnummer. Arkiverad från den 15 januari 2016. På detta sättet bygger du upp en yta på hyvlat virke med slamfärg. Resultatet är en färg med vacker matt yta med grova kiselsyrakristaller som bryter och reflekterar ljusets strålar.

Next