Fiskars paistinpannu. Fiskars

Paistinpannut

Fiskars paistinpannu

Niiden käyttäminen, puhdistaminen ja säilyttäminen on helppoa, joten ihastut niihin varmasti! Pannu on uunin kestävä 240 asteeseen asti. Selvittyään 1930-luvun lamakaudesta ja toisesta maailmansodasta Fiskarsin johto pääsi viimein toteuttamaan suunnitelmansa yhtiörakenteen uudistamisesta massatuotannon aloittamiseksi. Pinnoitettu paistinpannu on usein kuitenkn edullisempi vaihtoehto verrattuna valurautapannuihin. Ainutlaatuinen Thermiummineraalikäsittely antaa tuotteelle luonnollisen non-stick -ominaisuuden myös korkeissa lämpötiloissa. Valmisteluista aina lautaselle saakka keittiötyövälineemme tekevät ruoanlaitosta nautittavampaa. Jos lämpö laskee voimakkaasti, ruoka ei välttämättä paistu kunnolla paistinpannussa.

Next

Fiskars Hard Face paistinpannu 28cm

Fiskars paistinpannu

Hyvin huolettu paistinpannu kestää todella kauan. KitchenTime verkkokaupasta hankit kaikki keittiötarvikkeet nopeasti ja helposti verkossa! Uniikki Thermium -mineraalipinnoite emaloidussa valurautapannussa antaa luonnollisen non-stick -efektin kuumissakin lämpötiloissa. Esimerkiksi paistaessasi lihaa, parhaan lopputuloksen saa viimeistelemällä lihan uunissa jolloin uuniin sopiva paistinpannu on ehdoton. Ruoanlaitto Uskomme, että keittiö on jokaisen kodin sydän. Thermium-pinnan ansiosta voit myös esipaistaa ruoan pannulla ja siirtää sen sitten uuniin kypsymään.

Next

Fiskars Norden paistinpannu 26 cm

Fiskars paistinpannu

Vuonna 1832 Fiskars perusti Suomen ensimmäisen hienotaepajan laajentaakseen tuotantoaan haarukoihin sekä saksiin, joista myöhemmin tuli maailman suosituimmat. Rotisser-paistinpannuissa on alumiinirunko, joka jakaa lämmön tasaisesti ja nopeasti. Samaan sarjaan kuuluu myös erikokoisia kattiloita ja patoja. Irrotettavalla puukahvalla varustettu Fiskars Norden -paistinpannu kuuluu Fiskarsin korkealaatuiseen keittiövälinesarjaan, joka ammentaa innoituksensa pohjoismaisista keittiöperinteistä ja suomalaisten veitsentekijöiden taidoista. Paistinpannu on varmasti käytössäsi joka päivä tehdessäsi ruokaa, joten suosittelemme, että hankit laadukkaan paistinpannun, joka kestää pitkään. Functional Form -tuotteita on helppo käyttää, puhdistaa ja säilyttää.

Next

Hard Face Steel paistinpannu 28 cm

Fiskars paistinpannu

Fiskars valmistaa laadukkaita työvälineitä kotiin, puutarhaan ja ulkoiluun. Pata varaa erinomaisesti lämpöä ja soveltuu hyvin hitaaseen ruoanlaittoon. Vuonna 1649 Peter Thorwöste sai luvan perustaa masuunin ja sepänpajan pieneen Fiskars-nimiseen kylään. Fiskars Rotisser on sarja Suomessa valmistettuja paistoastioita kaikille intohimoisille kotikokeille - ja kaikille liesityypeille. Mahdolliset palautukset käsittelemme aina ilman lisäkuluja! Lopputuloksena syntyi Norden: Suomessa valmistettu keittiövälinesarja, joka yhdistää perinteisiä, ensiluokkaisia materiaaleja sekä nykyaikaista huipputeknologiaa ja viimeisteltyä, tyylikästä ja toiminnallista muotoilua. Inspiraatiota sarjan suunnitteluun on ammennettu myös Fiskarsin lähes 370 vuoden historiasta ja käsityöperinteistä. Fiskarsin tavoitteena on valmistaa tyylikkäitä, käytännöllisiä, kestäviä ja ergonomisesti muotoiltuja työvälineitä jokaisen käyttöön ja se pyrkii jatkuvasti kehittelemään uusia tuotelinjoja ja -mallistoja, jotka vastaavat sen hetken muotoilutrendejä.

Next

Osta laadukkaat paistinpannut KitchenTime verkkokaupasta!

Fiskars paistinpannu

Energiatehokas Energy Base -pohja kuumenee jopa 50 % nopeammin keraamisilla liesillä. Brändi on parhaiten tunnettu saksistaan, veitsistään ja puutarhatyökaluistaan. Pohjan alueella oli runsaasti metsää, valjastamatonta vesivoimaa ja hyvät vesitiet, mikä teki alueesta ihanteellisen keskuksen suomalaiselle rautateollisuudelle. Maammekaupan myymälä Vihtorinkatu 6 Toistaiseksi myös ilmainen kotiinkuljetus 5 km säteellä Laitilan keskustasta! Upeat aterimet ovat sopivia sekä lahjaksi että omaksi iloksi. Ainutlaatuisen Thermium-mineraalikäsittelyn ansiosta ruoka ei tartu pataan kiinni korkeissakaan lämpötiloissa.

Next

Norden

Fiskars paistinpannu

Siksi on tärkeää, että paistinpannu säilyttää lämpönsä, jos esimerkiksi laittaa pannulle kylmän lihapalan. Fiskarsin keittiötarvikkeet ovat olleet suomalaisen kodin vakioesineitä jo vuosikymmenien ajan ja nykyään yrityksen tuotteita on saatavilla jo yli 60 maassa. Laadukas, hyvin hoidettu paistinpannu voi kestää monia vuosia, joten on myös tärkeää, että paistinpannusta pidetään hyvää huolta!. Jos pannun kahva on lämmönkestävä, pannun voi laittaa tarvittaessa myös uuniin. Siksi suunnittelemme tuotteita, joiden avulla ihmiset voivat nauttia elämän herkullisimmista hetkistä.

Next

Ruoanlaitto

Fiskars paistinpannu

Energy Base -pohja on optimoitu 50 % nopeampaan lämpenemiseen ja säästää 30 % energiaa keraamisella liedellä, mutta toimii kaikilla liesillä. Tarttumattomalla pinnoitteella ja kuumenemattomalla kahvalla varustettu paistinpannu toimii kaikilla keittotasoilla, sekä kestää myös astiapesukoneessa pesun. Fiskarsin ansiosta arjen askareet taittuvat helpommin ja viihtyisämmin niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Pohjoista luonnetta Fiskarsin uuden Norden-sarjan juuret ovat Pohjolan luonnossa ja ruoanvalmistuksen perinteissä. Jos ruoka palaa pohjaan pinnoitetussa paistinpannussa, se menettää non stick -kykyään, koska palaneen ruoan hiukkaset tarttuvat pinnoitteeseen.

Next