Flybuss sandnes. SA Logo

Kundeservice i Stavanger/ Sandnes

Flybuss sandnes

Enkelt å bestille Vi ønsker deg hjertelig velkommen til en trygg og komfortabel reise på Preikestolbussen. Studenter under 31 år som studerer på heltid har rett til studentrabatt. Slik kommer du deg til og fra flyplassen Du kan reise til og fra Stavanger lufthavn med , eller fra Bryne. Eieren har ansvar for å sørge for at dyret ikke er til sjenanse for andre passasjerer. Rullestolen kan ikke overstige målene; lengde 120 cm, bredde 70 cm, høyde 109 cm og totalvekt 300 kg.

Next

Flybussen Sandnes

Flybuss sandnes

Rullestolbrukere må reservere plass senest kl. I 2020 har Jaerlines heller ikke avganger på følgende datoer: 1. Se også på Facebook for oppdatert informasjon. Av hensyn til sikkerhet og plassen om bord i bussen kan vi kun betjene manuelle rullestoler. Det innrømmes ikke rabatt til deltagere ved kortvarige kveldskurs eller språkkurs.

Next

Rutetider — Jaerlines

Flybuss sandnes

Se også Jaerlines på for oppdatert informasjon. Å komme seg til og fra flyplassen har aldri vært enklere! Skal du reise langt, kan du benytte deg av tilbudene nedenfor. Velg dato og , så sparer du tid, kø og penger. Hunder, katter og andre mindre kjæledyr kan tas med på Flybussen uten ekstra kostnader. Det samme gjelder kombibilletten for Flybussen og Preikestolbussen. Det kan forekomme endringer i rutetidene til flybussen i tabellene over.

Next

FLYBUSS Route: Time Schedules, Stops & Maps

Flybuss sandnes

. Eventuelle ytterligere forandringer i ruten i forbindelse med offentlige helligdager og jule- og nyttårshelgen vil bli informert om i god tid på våre nettsider. For studenter som studerer i utlandet er kun gyldig som studentbevis. Bestilling av reise må skje senest kl. Reisende med dyr må vike for allergikere. Reisen er billigst når du booker på nett.

Next

Rutetider — Jaerlines

Flybuss sandnes

Ta kontakt med busselskapet i din by på telefon eller e-post. Flybussen kjører reduserte avganger fra og med mandag 16. Ved reiser fra Stavanger lufthavn, Sola velger man tidspunktet man skal dra fra flyplassen. Rutetabellene inneholder kun ordinære rutetider. Verdt å merke seg: Ingen kjøring på lørdager og søndager. Oppdaterte rutetider finner du alltid på Les mer på.

Next

FLYBUSS Route: Time Schedules, Stops & Maps

Flybuss sandnes

Stavanger flyplass Sola - Bryne Nærbø Prekestolen Kjerag Sist oppdatert : 03. Beregnet kjøretid etter avgang: Kleppekrossen 5 min, Tjelta 15 min, Stavanger lufthavn 30 min. Billettene til reisen fra Stavanger mot den storslåtte naturopplevelsen booker du på. Vi kjører deg til stien som fører og en opplevelse for livet. All innenrikstrafikk vil gå som normalt. Sjekk trafikkmeldinger før reisen ved å klikke på din flyplass på framsiden - oransje feltet overst på siden. Altså, første avgang fra Tjelta er kl 06.

Next

Holdeplass

Flybuss sandnes

Beregnet kjøretid etter avgang: Tjelta 10 min, Kleppekrossen 25 min, Bryne stasjon 30 min. Ved reiser til Stavanger lufthavn, Sola velger man tidspunktet man ønsker å ankomme flyplassen, og vil da motta et varsel om når bussen henter deg når bookingen stenger dagen før avreise. Spar tid, penger og miljøet, og velg Henta. Rutetider viser avgang fra Bryne stasjon. Ruteendringer på hellig og høytidsdager blir oppdatert i rutesøket for din by. Preikestolen er det spektakulære turmålet som du kan nå på en dag. Dyr kan ikke oppholdes i bussens bagasjerom, da det ikke er tilrettelagt med hensyn til sikkerhet, ventilasjon, lys og varme.

Next