Gode quiz spørsmål. 50 Personlige spørsmål

40 gode spørgsmål, du kan stille én, du vil lære at kende

Gode quiz spørsmål

Legg merke til ting som du synes galt i quizer du tar for dine personlige rekorder. En sjov alternativ Oscar quiz. Her er det bare å prøve seg frem - test gjerne på et mindre publikum først, råder han. Det er svært, medmindre man er Afrika ekspert - eller bare god til hovedstæder Flere sjove spørgsmål for børn om alt muligt. Men, jo flere assosiasjoner du får til en spesifikk informasjon, desto enklere er det å huske dette senere.

Next

❓ 100 Quiz Spørsmål Og Svar

Gode quiz spørsmål

Svar: Østrig Hvornår var Berlinmurens fald? En mann går ti dager uten å sove, hvordan er dette mulig? Hjemmelaget ender opp med seiren, men ingen av gutta fra noen av lagene har vært i nærheten av å score. Men kan du svare på alle quizspørgsmålene her? Husk at på rettsmøter, de fortsatt bruker stenografi. Personlighetstrekk Årsaker En interessant artikkel om Internett-avhengighet bemerker at noen mennesker kan være disponert til online avhengighet; mye som en kan være disponert for en alkohol avhengighet. Den norske rapduoen Karpe Diem har endret navnet sitt. Hva kan blir brutt uten noensinne ha blitt holdt? Morsomme spørsmål til quiz — Spørsmål 1 av 24 1. Så her er lidt af hvert at gå i gang med. De er gode til å holde på hånden under lange bilturer eller når som helst når en gruppe ønsker å spille et spørrespill.

Next

Kviss / Quiz

Gode quiz spørsmål

Tre tall har det samme antall bokstaver som tallets valør dersom de skrives. Er du opvokset i en lille eller stor familie? Quiz spørgsmål om kunstnernes navne, musik, udgivelser. Mens det er leger som kan hjelpe deg ut hvis du bestemmer deg for at tuber bundet reversering er for deg, det kommer til å bli dyrt, og på toppen av det, vil reversering ikke være en sikker ting. Gratis Pop Music Quiz - Round One - Generelt Trivia Spørsmålene i denne runden er generelle musikk trivia spørsmål og får stadig vanskeligere. Pub-quiz og konkurranser for lag Mange kjenner til pub-quiz, enten ved å ha deltatt selv eller lest om det i avisene.

Next

50 Personlige spørsmål

Gode quiz spørsmål

Josef Stalins fødested er ikke lenger en del av Russland. Quiz vet jeg om han liker deg Folk elsker å vite hvordan andre føler om dem. Hvilket år døde Thor Heyerdal? Man kan selvfølgelig vælge at justere her og inkludere flere eller færre svarmuligheder alt efter hvor let quizzen skal være. Hadde det vært jord der, ville det jo ikke vært et hull. Dette adverb quiz hjelper deg å lære å identifisere adverb og hvordan du plasserer dem i de riktige stedene i setninger. Hvilken amerikansk præsident blev skudt og dræbe i 1865? Hvilken af disse øer er størst: Sjælland, Bornholm eller Fyn? En ren, konsise sport artikkelen vil ha sine fakta rett. Hvilken type musikkinstrument er en mandolin? Med denne type av prøven, blir hvert svar tilordnes en numerisk verdi.

Next

Slik lager du quizen alle på festen vil elske

Gode quiz spørsmål

Norge Fanaost fra Ostegården 7. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Melk, gulost og yoghurt er spesielt rikt på et. Din jobb som reporter er å rapportere den grunnleggende kronologi - begynnelse, midt og slutt, av sportsbegivenhet - med detaljer om de store øyeblikkene: vendepunkter, store skuespill, store feil, momentum-byggere. De kan velge mellom køller, bånd og tau. Sjekk innlegget forhåndsvisning for å sørge for at det ser riktig, og deretter dele dine gode, morsomme eller bare ren merkelige quiz resultater med verden. Hvilken elv er Danmarks lengste? Så der er plads til at eksperterne kan blære sig. Artikkelen ville fortelle historien om spillet, men ledelsen ville introdusere spillet med det viktigste eller interessant faktum om det, at det er fortsatt en fryktelig strek, og ville utdype det faktum i artikkelen.

Next

Morsom quiz

Gode quiz spørsmål

Disse konkurransene, kontrollert av en buzzer system, er tilgjengelig for både videregående skole og studenter. Sørg for å ha et solid grep om sporten du dekker før du begynner å dekke det. Hvis du skulle have en superkraft, hvad skulle det så være? Jeg måtte alltid sove med nattbordslampen på. Hjemme 4 Hvilket yrke har personer som er oftest for sent ute til legetimer? En svær geografi test for børnene, men måske kan de klare den. Foto: Skjermdump Kahoot Finn på gode spørsmål Kom opp med gode spørsmål. Tennis 47 Hvilken populær fitness-aktivitet ble oppfunnet av en Tysker? Det handler om udenlandske film og skuespillere med klar overvægt på de amerikanske.

Next