Godnat historie børn. Godnat historie

Fabler for børn » Godnathistorie

Godnat historie børn

Disney og Pixar står bag nogle af de allerbedste børnefilm gennem tiden, og nu flytter karaktererne ind i børneværelset! Verdens bedste drømmepilot Hvem er Vilter Ørngot Vilter Ørngot er verdens bedste drømmemager og drømmemakker ­og dit barns nye ven. Det er ofte en smagssag, men fælles for de fleste historier er såvel forhindringer undervejs som en lykkelig slutning. Sammen med sine forældre tager han en dag med på en guidet tur til et af Mumbais slumkvarterer. Invitationer til fis og ballade modtages med kyshånd! Farvel børnehave I mange måneder har Sofie glædet sig til at blive stor og stoppe i børnehaven. Den lille kanin lå og sundede sig et øjeblik.

Next

Godnathistorier til dit barn: Numsenapperen

Godnat historie børn

Det gør vores godnathistorier unikke, og vores undersøgelser viser, at børn er vilde med at være en del af Vilters historier. Hun kravler gladeligt over i sin egen seng, får godnatsang og sover. Munkene var kristne og troede på Gud. Når du udfylder dit barns navn, bliver det automatisk en del af historien sammen med barnets yndlingstøjdyr og bedste venner. En dag, da den lille kanins venner bøjede en stor gren af det tætte egekrat ned til den lille kanin, der strakte hals og bed godt til, skete det hverken værre eller bedre, end at den store gren smuttede og svirpede op med den lille kanin for enden. Eller om I vil variere hvilke af dit barns venner som er med i historierne.

Next

Godnathistorier til dit barn: Historien om Prinsesse Prut

Godnat historie børn

Morten listede nu igen rundt i udkanten af byen, for at finde et sted at gemme sig. Næste morgen klokken 6 stod han foran den store tunge port på byens kloster. Vi har derfor lagt vores primære indsats i at få nogle korte eventyr historier her på siden, ok det skyldes nok også lidt at der er en del arbejde i, at omskrive dem til et mere nutidigt dansk. Han tager dit barn med i en sjov og fantasifuld drøm og giver dit barn rigeligt at drømme videre om. Og så får han et kys, putter sutten i munden, trækker dynen op over øret, ligger sig om på siden og falder i søvn. Historier om dyr Da haren narrede løven Farfar fortæller Sofie en afrikansk myte om dengang, løven lavede en aftale med de andre dyr om, at den kun ville æde ét dyr om dagen - og at dyret til gengæld selv skulle komme og lade sig æde.

Next

Historien om den lille kanin, der ville være en giraf

Godnat historie børn

Hun havde ikke engang fået lov til at sige farvel til ham, selv om han var hendes bedste ven. Ingen andre end Esther og Sunniva. Vennernes første skoledag Søren Sørøver, Troels Trold og Sanne Superhelt skal alle tre starte i skole, men der er stor forskel på, hvordan det foregår. Dragen brugte nemlig dragehullet som toilet, og lidt efter fik Prinsesse Prut sit livs værste brusebad. Måske elsker du at læse de samme historier højt for dit barn, som du selv fik læst højt, da du var barn? Fisken Finn og havheksen Finn er ulykkelig, fordi han synger så grimt, og så gerne vil være en berømt sanger. April: Farfars aprilsnar Hvem narrer hvem, når det er første april? Og du kunne noget, som ingen andre kunne lige der: Du kunne springe i vandet og du kunne svømme med dine svømmevinger. Der er intet som en god historie lige inden sengetid, men det kan være svært at vælge imellem de mange spændende godnathistorier.

Next

Mortens aften

Godnat historie børn

Alt hvad der hedder historier og sange tager vi på andre tidspunkter af dagen. Med Fem minutter i jul er du garanteret at komme i julestemning, når nogle af de allermest elskede karakterer fra Disney og Pixars magiske univers tager på juleeventyr. Historien om David og GoliatEn genfortælling af bibelhistorien om den lille dreng, der overvinder den store kæmper. Du kan købe Fem minutter i godnat — Disney Prinsesser eller i din nærmeste boghandel. Når han bliver ældre vil jeg læse historie …. Mia-Luccas venner Mia-Lucca har svært ved at sige, hvem der er hendes allerbedste ven.

Next

Alle de bedste eventyr og fortællinger samlet ét sted.

Godnat historie børn

Så flere af dem gik ind i andegården og kiggede ind i det lille hus. Den lille kanins venner holdt meget af den og gjorde, hvad de kunne, for at den skulle være en giraf, når den nu så gerne ville. Fem minutter i godnat er korte historier, der passer perfekt til godnatlæsningen — eller til alle andre tidspunkter på dagen, hvor der lige er fem minutter tilovers. Men det er lang tid siden Morten boede i Ungarn, vi skal helt tilbage til de gamle, gamle dage. Morten havde aldrig troet på noget eller nogen, så han forstod ikke hvad det var munkene lavede. Når du vælger at prøve Vilters 3 gratis historier, modtager du dem med e-mail. Men hvad sker der, hvis drømmen bliver til virkelighed? Vil du også gerne læse mere med ungerne i hverdagen? Vi hjælper dig med at få lidt mere voksentid om aftenen til opvasken, den sidste arbejdsmail og en kop the et glas vin.

Next

Godnathistorier til dit barn: Find den rigtige historie

Godnat historie børn

Ned af bjerge, gennem skove og langs med søer. Morten boede i et land der hedder Ungarn. Fem minutter i godnat er en ny serie af bøger fyldt med hyggelige, korte historier, der tager omkring 5 til 15 minutter at læse højt. Der er også en spillevende juleand i historien. De fleste var med til at drille, fordi de selv var bange for at blive drillet. Med sig i godnathistorierne har dit barn Vilter Ørngot. Mus, heste, katte luskede ræve og andre spændende arter, repræsenterer i Disneys univers, godhed, venlighed og de mindre flatterende egenskaber også fundet i os mennesker.

Next

Godnathistorie

Godnat historie børn

Han fortsatte bare hen over søer, skove og bjerge, og heldigvis for prinsessen fløj han ikke særlig hurtigt. Og så skete det klammeste, der nogensinde var sket for prinsessen. En andegård er lige som en hønsegård, et lille hus, hvor ænderne kan sove om natten, og med hegn hele vejen rundt om den gård hvor de kan være ude om dagen. Det er vores skyld, fordi vi hjalp hr. Meget heldig Søren Zebra og den lumske leopard Søren Zebra havde set, hvad Zebra-far gjorde, når de ældre brødre blev voksne: Han råbte, at de skulle skride Hajen og søkoen Hanne Haj drømmer om at blive en lyserød haj - og Søren Søko vil være blå. Hej, Her læser vi også godnathistorie — for Selma er det noget, der kan overtale hende til at skulle i seng.

Next