Gøttsche herning. C. H. P Gøttsche

Slagter drejer nøglen om efter 113 år i Herning

Gøttsche herning

Vi glæder os til at lave årets sidste festmåltid. Italiensk salami, vesterhavsost og tomatpesto Italiensk pate med syltede rødløg, cornishons Hjemmebagt brownie med karamel og bær. Gøttsche ankommer med masser af gåpåmod til Herning fra Fredericia, for at prøve lykken, som faglært slagtersvend. Konkursen blev - som tidligere oplyst - en realitet på grund af en stærkt nedadgående omsætning, mens omkostningerne gik i den modsatte retning. Gøttsche, skulle man næsten tro, at denne artikel er en nekrolog.

Next

C.H.P. Gøttsche lukker efter 113 år

Gøttsche herning

Stegte krydrede tigerrejer på skøn kaviartcreme med sprøde salater, tomat, skovsyre og frisk dild. Blodpølselauget Midtvest kan fortælle dig lidt om denne herlige spise, og hvordan man finder frem til bedste årets blodpølse, blandt deltagerne. Du er god til logistik og arbejder godt, både selvstændigt og sammen med dine kollegaer. Prøv vores juleplatte for 2 pers. Efterslæbet blev ikke forbedret i 2019, men mærket af nye udfordringer og et stort pres på fødevarepriserne - med udsigt til markante ændringer i fremtidens handels- og forbrugsmønstre og med en stigende husleje i 2020 må vi erkende, omkostningsniveauet er blevet for højt til at drive rentabel slagter- og produktionsvirksomhed,« skriver Gøttsche, der slutter opslaget af med: »Vi vil samtidig sige 1000 tak til alle kunder og faste kunder, der kom igen og igen efter hjemmelavede specialiteter. Det er vigtigt, at du stadig har lyst til at lære nyt, lære fra dig og deltage i udviklingen af køkkenet. Delikatessen tilbyder friskstegte fiskefrikadeller og lækre hjemmelavede pålægsspecialiteter med hjemmelavede pålægssalater.

Next

Efter Gøttsches konkurs: Planer om videreførsel er feset ud

Gøttsche herning

Firmaet får nu for alvor vind i sejlene, og bliver kendt i hele landet, for de gode hjemmelavede produkter, der nu fremstilles og præmieres i mange nationale fagkonkurrencer. Facebook-opslaget slutter af med en tak til butikkens kunder. Ifølge Facebook-opslaget har slagteren indgivet konkursbegæring, fordi butikken efter flere negative år ikke er lykkedes med at skabe overskud i slagterfirmaet. Rosastegt Oksetykstegsfilet Confiteret kartoffel, kraftig glace, aspargesbroccoli. Den omfattende renovering af gågaden og efterfølgende renovering af ejendommen, hvori firmaet ligger, har naturligt påvirket og mindsket den daglige kundestrøm, og heraf manglende indtjening. Efter 113 år er nøglen drejet - C.

Next

Steen Gøttsche taler ud: Vi er gået konkurs, fordi vi blev fanget i en tidslomme

Gøttsche herning

Vi søger en dygtig, frisk og udadvendt medarbejder, som kan servicere vore kunder og præsentere vore mange delikatesser - faglært eller ufaglært. På Facebook deler herningenserne deres minder om slagterbutikken, der både bliver rost for sine pÃ. Du og dine kollegaer arbejder sammen om, at opbygge vore salgs- og pålægsdiske samt klargøre forretningen til dagens salg. I året 1997 bliver svigersønnen, Steen Gøttsche, optaget som medejer af firmaet. Slagteren mener, at fremtidens forbrugsmønstre og en stigende husleje i 2020 gør det svært at drive en rentabel forretning. Børge Gøttsches søn, også døbt C. Efterslæbet blev ikke forbedret i 2019, men mærket af nye udfordringer og et stort pres på fødevarepriserne, skriver slagterfirmaet på Facebook.

Next

113 år med Gøttsche i Herning: Et ton pølser om dagen og en ekspeditrice på 83 år

Gøttsche herning

Vi vil samtidig sige 1000 tak til alle kunder og faste kunder, der kom igen og igen, efter hjemmelavede specialiteter. Forbered anden, skyl og rens, og fyld med æbler og svesker — drys med groft salt. Lad anden stege færdig, nu i 110-120 min. Over 350 mennesker har kommenteret på opslaget. Det er dagvagter, med en lørdagsvagt hver 3. Friske rejer, æg og mayo · Brieost med druer. Tag andestegen ud og lad den hvile i 5-10 min.

Next

Steen Gøttsche taler ud: Vi er gået konkurs, fordi vi blev fanget i en tidslomme

Gøttsche herning

Steg din and dagen før din middagsservering. I tæt samarbejde påbegynder Peter og Steen renoveringen. Gem æbler og svesker i en skål, som sættes i ovnen ved opvarmning. Firmaet er i en positiv udvikling med stigende omsætning. Du er derfor velkommen til at ringe eller kigge forbi forretningen, og lave din julebestilling i god tid - og få råd og vejledning omkring håndtering eller hjælp mht. Forbered anden, skyl og rens, og fyld med æbler og svesker — Gnid anden med lidt groft salt.

Next

C.H.P. GØTTSCHE as, Bredgade 25, Herning (2020)

Gøttsche herning

Stegeanvisning for vore ænder til Mortens aften og Julen. Du får kendskab til kassefunktion, veksel- og kasserapportering. Generationsskiftet på pølsemageriet begynder i 1999, hvor pølsemester Carlo Petersen, med 40 års kompetence, deler ud af sin store erfaring til firmaets nye pølsemester. Frisk fra pølsemageriet, fra den 13. Slagterbutikken ligger i Hernings gågade og er ejet af Steen Gøttsche. Du er også velkommen til at ringe på 96271500 10 stk. Sådan lyder meldingen fra advokat Jens Paulsen, der er kurator i boet efter C.

Next

Steen Gøttsche taler ud: Vi er gået konkurs, fordi vi blev fanget i en tidslomme

Gøttsche herning

De vælter det gamle køkken og bygger nyt i 1998. Den 113 år gamle slagterforretningen har været lukket, siden slagtermester Steen Gøttsche mandag 13. Peter Gøttsche vælger i 1992 at lave firmaet om til et aktieselskab, C. Du skal være bevidst i arbejdet med fødevarer mht. Vælg mellem alm, tomat eller hvidløg 29, Krydret kartoffelmos med bacon 29, Bagekartofler og smør 20, Kartoffelsalat 25, Sovse, vælg mellem whisky, rødvin eller bearnaise 15, Salatbar med dressing 29, Tzatziki 19, Pastasalat 19, Broccolisalat 25, Tomat mozzarella salat 25,- Bondesalat med bønner, rucola, rødløg og cherrytomater 25,- Marinerede bønner eller marinerede carotter 20,- Kiks og smør 10,- Brød og smør 20,- Flutes og smør 10,- Brød, boller og smør 20,- Møllehjul og smør 20,- Skal du holde fest, børnefødselsdag eller bare en hyggeaften? Det bliver svære og turbulente år for firmaet, og Børge Gøttsche må erkende at behovet for de eksisterende slagterfilialer er aftagende, så disse afhændes, bl. Efterslæbet blev ikke forbedret i 2019, men mærket af nye udfordringer og et stort pres på fødevarepriserne — Med udsigt til markante ændringer i fremtidens handels- og forbrugsmønstre, og med en stigende husleje i 2020, må vi erkende, omkostningsniveauet er for blevet for højt, til at drive rentabel slagter- og produktionsvirksomhed. .

Next