Gugguu pipo. Gugguu Pipo

Pipot ja päähineet

Gugguu pipo

Turvallisuus — Lasten ja tuotteiden turvallisuus on Gugguulle tärkeää. Emme hyväksy myyntiin tuotteita, joissa on pienikin reikä, ratkennut sauma, kellastunut kaulus tai vastaava virhe. Ainut huono puoli lakissa on koon arviointi, suosittelen tekemään ensin pipon ja etsimään sen jälkeen siihen sopivan pään. Kesällä lapsen pää kannattaa suojata joko lippiksellä tai aurinkohatulla. It normally takes 2-3 business days to deliver the order. © 2015-2020 Emmy Clothing Company Oy Y-tunnus 2693438-9 Hemmolankatu 19, 08150 Lohja info emmy. Pipot ja päähineet Pipot ja päähineet ovat tärkeä osa lasten pukeutumista.

Next

Gugguu Bear pipo nauhalla

Gugguu pipo

Takaamme toimitukset, kuitenkin viimeistään 5 arkipäivän kuluessa. Reklamaatiot Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset Jos tuote on vaurioitunut kuljetuksessa, tee postikonttorissa heti asiasta vahinkoilmoitus. European deliveries should reach you within 5 working days. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäiskunnossa ja käyttämättömiä. Asiakas voi myös noutaa tilauksensa liikkeestämme Oulun Kauppakeskus Valkeasta, jolloin toimituskuluja ei tule. Yli 100 euron tilaukset toimitetaan ilmaiseksi. En ole koskaan ollut sen suurempi Gugguu -tuotteiden fani ja enkä siis näin ollen edes omista yhtään Gugguu -vaatetta.

Next

Pipot

Gugguu pipo

Testauksessa on kiinnitetty huomiota kestävyyteen, istuvuuteen ja käytännöllisyyteen. Asiakaspalautukset paketti postilla Palauta Alle 300 g lähetykset pikkupakettina ja sitä painavammat postipakettina. Toimitusaika Pääsääntöisesti arkisin klo 12:00 mennessä tulleet tilaukset lähetetään jo samana päivänä. Jos olet valinnut maksutavaksi laskun, Klarna, Jousto, Collector, Mash summa jää laskulle maksettavaksi. Hyvin on pysynyt myös kuosissaan, eli pipo ei ole lörvähtänyt. Jos tilaamasi tuote tai koko puuttuu, ilmoitamme siitä 12 tunnin sisällä ja rahat palautamme 24 tunnin sisällä.

Next

Ratkiriemu lastenvaatteet

Gugguu pipo

Jos korvaava tuote on eri hintainen, teemme joko rahojen palautuksen tai laskun erotuksesta. Yhteystiedot pikkuOtus oy Lehtomäentie 15 34130 Ylinen info pikkuotus. Veloitamme noutamatta jätetyistä paketeista toteutuneet postikulut 10 euroa. Varmaan nuo tupsut tekevät pipoista todella söpöt. Ota tämän jälkeen yhteyttä meihin Virhe tuotteessa Jos tilaamassanne tuotteessa ilmenee materiaali- tai valmistusvirhe, vastaamme tuotteen virheistä myös yllä mainitun 14 päivän jälkeenkin. Viikonloppuna tulleet tilaukset lähetetään maanantaina. Liitä aina palautukseen lähetyslista, johon on merkattu palautettavat tuotteet.

Next

Ratkiriemu lastenvaatteet

Gugguu pipo

Maksutavat Verkkokaupassamme voit maksaa monella eri maksutavalla: Klarna Checkout -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Maksutavat Tilaukset maksetaan ostosten teon yhteydessä Klarna checkout- maksupalvelun kautta. Tänä aikana tilauksia lähetetään alku- ja loppuviikosta. En ole oikein päässyt jyvälle siitä, miten jollakulla on varaa ostaa liki viisikymmentä euroa maksava pipo tenavalle. Lankana käytin Baby Merinoa, joka on aivan ihana lanka. Voit tarvittaessa olla yhteydessä maksunvälittäjämme Klarnan asiakaspalveluun laskun eräpäivän siirtämiseksi joko sähköpostitse info klarna. Kieltämättä olisi tullut kivemmat kuvat jos olisin saanut kuvattua pipon ihan oikean mallin päässä, mutta täytyy todeta, että on aika haastavaa kuvata reilu 2-vuotiaan kanssa jo muutenkin niin sitten vielä niin että pipokin pysyisi päässä.

Next

Gugguu Bear pipo nauhalla

Gugguu pipo

Tuotteiden tulee myös olla edelleen myyntikelpoisia. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun puh. Onhan nämä Gugguun pipot ihan hirmusöpöjä lapselle ja nyt on todellakin aika trendikästä panostaa lapsien vaatteisiin. Palautukset käsitellään 14 vuorokauden sisällä palautuksen saapumisesta keskitetysti perjantaisin. Tilaajan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Next

Gugguu

Gugguu pipo

Tällaisissa tapauksissa mahdollisesti maksetut maksut palautetaan asiakkaalle. Chechout Finland on myös maksun saaja. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää, mihin tahansa liittyen, vastaamme niihin mielellämme sähköpostilla Jos sinulla on ideoita tai toiveita, otamme niitä mielellämme vastaan. Eteneminen tapahtuu ohjelman ohjeiden mukaisesti ja lopuksi voitte valita maksutavan. Voit myös tulostaa palautuslomakkeen toimitusvahvistuksesta.

Next

Gugguu lastenvaatteet

Gugguu pipo

Tuotteiden täytyy olla alkuperäisissä pakkauksissa laput kiinni, pesemättömiä ja käyttämättömiä. Sen jälkeen tilatut tilaukset lähtevät seuraavana arkipäivänä. Kiva tästä tuli ja tykkään kyllä! Gugguun ja Metsolan pipot, hatut ja asusteet sekä Miniland nuket , jos palautusohjeita on noudatettu! Paketissa tulee aina olla osoitteemme. We design great quality and ecological kids clothing that last time and use. Pyydämme Teitä ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme 14 päivän sisään vian havaittuanne, sivustomme tai sähköpostimme kautta tai puhelimitse.

Next