Gulrotkake det søte liv. Det Søte Liv

Det søte liv

Gulrotkake det søte liv

Litt klissete, men veldig deilig! Jeg håper jeg klarer å formidle noe av dette på Det søte liv. Er det noen som har erfaring med å gjøre denne kaka mer diabetikervennlig? Akkurat nå som alle er hjemme og endelig har fått tid til å bake! Denne saftige gulrotkaken inneholder verken egg eller melkeprodukter og egner seg derfor godt for veganere, eller de som er allergiske for egg og melk. Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Ser for meg at dette gir en luftigere kake. Jeg har sett flere andre oppskrifter hvor man skal starte med å piske eggedosis, for så å piske inn oljen og alt det tørre. Gjærbakst er ideelt å servere enten det er hjemme i sofaen, på verandaen eller ute på påsketur. Trenger absolutt ikke være veganer for å digge denne kaken her, altså! Ha deigen i en stor, bakepapirkledd langpanne, ca.

Next

Gulrotkake

Gulrotkake det søte liv

Sunkost bakeglede gjør det enkelt å lykkes med smakfull og sunnere bakst! Steketiden blir da en god del kortere ca 30 min , sjekk med kakenål. Visp sammen sukker og olje i en stor bakebolle. Sett papirformer i muffinsbrett se tips og hell deigen i formene. Pynting av kaken: Bre ostekremen over kaken i et tykt lag. Jeg baker denne kaken i rundt 24 cm springform, men jeg deler oppskriften i to og får to kaker.

Next

Gulrotkake fra R.O.O.M.

Gulrotkake det søte liv

Stek kaken på rist midt i ovnen ved 180°C i ca 1 time sjekk med kakenål på slutten av steketiden. Jeg synes også oppskriften passer å publisere nå siden jeg kokte karamellsaus på scenen under Kake- og bakefestivalen både lørdag og søndag, og flere i etterkant spurte meg om hvor de kunne finne oppskriften på karamellen. La kaken imidlertid gjerne stå i romtemperatur en stund før servering, så ostekremen og karamellen blir bløt i konsistensen. Den smaker like godt, men ser jo ikke ut som den skal. Skal servere den i morra , tror nok det blir en smak på vennene også. Håper du liker det du ser : Jeg kan nås på mail: brandhaug hotmail. Det er også veldig godt med krydderkaker og varm gjærbakst.

Next

Gulrotkake fra R.O.O.M.

Gulrotkake det søte liv

Rør godt og la karamellen småkoke i ca 5 minutter under stadig omrøring. Hell deigen i en rund form 26 cm i diameter med bakepapir i bunnen. Som test av kaken måtte jeg og gubben skjære av kantene før å gjevne ho pent ut og samtidig smake. Stek kaken midt i ovnen på 175°C i cirka 40 minutter, til den er gjennomstekt. Du vil se at blandingen først tørker inn etter hvert som vannet fordamper, og at sukkeret deretter sakte smelter og blir flytende og lysebrunt. Her påfinner du alle tenkelige kakeoppskrifter og for enhver smak.

Next

Sånn helt privat!: GULROTKAKE

Gulrotkake det søte liv

Lag gjerne små groper i ostekremen med smørekniven. For de litt mer voksne har jeg laget supergode solskinnsboller med kanelfyll og hjemmelaget vaniljekrem. Jeg elsker å være kreativ når jeg baker og la innfallene komme mens jeg holder på, avslutter hun. Her har jeg laget søte kaninboller som er spesielt morsomme å servere til barna. Denne oppskriften er ikke opprinnelig ment å være glutenfri, det er så enkelt at jeg kun har byttet ut hvetemelet.

Next

Det Søte Liv

Gulrotkake det søte liv

Muffinsene er fine å fryse, også med ostekrem. Det handler ikke bare om mat, men også om å lytte til vakker musikk, reise og oppleve nye steder, klemme på de jeg er glad i og nyte synet av vakker sjøutsikt eller en nydelig blomsterbukett. Det viktige med hjemmebakt er å kunne nyte den ekstra gode smaken, og ikke at resultatet må se perfekt ut. Såklart helt sukkerfri, melfri og. Jeg har nettopp satt et brett av disse muffinsene i ovnen, men endte opp med mye færre muffins enn antatt. Marsipangulrøtter fås kjøpt i en del velassorterte matvarebutikker og i noen hobbybutikker f.

Next