Hapro jobb og karriere as. Om Hapro

Fagkonsulent

Hapro jobb og karriere as

Søkere må ha førerkort kl B og disponere egen bil i arbeidet. Ahus Barnehage 2 og Barnehage 4 søker pedagogiske ledere og barnehagelærere. . Vi jobber tverrfaglig med pasientsikkerhet og forbedringsarbeid og bruker det Grønne kors som verktøy i avvikshåndtering. Selskapet har 145 ansatte og vil i 2018 omsette for 100 mill.

Next

Jobbkonsulenter

Hapro jobb og karriere as

Du innehar faglig tyngde og du kan inspirere og skape oppslutning om en felles retning for personalet. Du er samlende og kommersiell i dine handlinger. Informasjonskapsler blir også vanligvis brukt til innloggingsfunksjoner. Alle våre tjenester baserer seg på tett samarbeid med ordinært arbeidsliv. Postoperativ har 66 årsverk for intensivsykepleiere, sykepleiere, hjelpepleiere og sekretær.

Next

Avklaring

Hapro jobb og karriere as

Hapro er en av Norges ledende produsenter av profesjonell elektronikk, og er også blant Norges ledende innen yrkeskvalifisering. Alle barnehagene er avdelingsbarnehager og har egen styrer. Arbeidsoppgaver Delta i seksjonens gjøremål og utvikling Fokus på helhetlig sykepleie Delta i målrettet miljøterapi Bidra til at seksjonen driftes faglig forsvarlig Dokumentasjon med utarbeidelse av behandlingsplaner Medikamenthåndtering Delta på organisert trening i fysisk konflikthåndtering Samarbeide internt og eksternt med aktuelle samarbeidspartnere Jobbe i tverrfaglige team rundt den enkelte pasient Kvalifikasjoner Søkere med relevant videreutdanning oppfordres til å søke Det kreves autorisasjon i henhold til stilling Ønskelig med erfaring fra akuttpsykiatri Vi ønsker oss engasjerte kollegaer som liker å jobbe i et hektisk miljø, som kan være med på å utvikle seksjonen videre. Vi ser mulighetene fremfor begrensningene. Vi mener at det er en jobb til alle, det gjelder å finne ut hva og hvor mye.

Next

Avklaring

Hapro jobb og karriere as

Engasjerende jobb hvor du har mulighet til å gjøre hverdagen bedre for andre. Du har gjennomføringsevne og er trygg i din ledergjerning. Alle søkere må søke elektronisk for å bli vurdert. Illustrasjon: Christine Johannessen Målsetting og innhold Sammen med deg vil vi finne ut av mulighetene dine på arbeidsmarkedet, og utarbeide en plan for hvordan du raskest mulig skal komme i jobb eller tilbake i den jobben du allerede har. Visjonen vår er: Vi har tid til undring, utfordringer og utvikling sammen med ditt barn. Avdelingen har 290 årsverk fordelt på sykepleiere leger, hjelpepleiere, sekretærer og teknikere. Stillingen er midlertidig, med mulighet for fast.

Next

Hapro Jobb og Karriere

Hapro jobb og karriere as

Bedriftsidrettslag med variert tilbud Mulighet for hjelp med bolig og barnehageplass Stor mulighet for personlig utvikling Seksjon F Akuttpsykiatrisk avdeling er Norges største, og er en del av Divisjon for psykisk helsevern ved Akershus Universitetssykehus. Tiltaket kan ved særlige behov forlenges med inntil 4 + 4 uker Hvordan få plass i avklaring? Våre kjerneverdier er omsorg, raushet og likeverd. Ikke minst jobber du hardt for at resultater skal skapes gjennom eget og andres arbeid. Det forventes at du er en lagspiller, evner å tenke ut over egen enhet samt bidra til at en samlet enhet når sine mål. Ahus eier og driver 5 personalbarnehager som alle ligger i tilknytning til sykehuset på Nordbyhagen i Lørenskog. Dehli tror det vil være mulig at alt fylles opp allerede tidlig neste år, siden det er konkrete interessenter på alle de ledige lokalene nå. I vår avdeling står faglig kvalitet i fokus og kulturen bærer preg av tillit, godt humør, sosialt samhold og fokus på kunden.

Next

Om Hapro

Hapro jobb og karriere as

Håndtering av avansert medisinteknisk utstyr knyttet til intensivbehandlingen. Vi vil også flytte hele administrasjonen og staben til Granstunet, slik at vi til sammen blir om lag 35 ansatte. Avdelingen og seksjonen er en spennende og utfordrende arbeidsplass i stadig utvikling. Du må kunne oppdage hva barnet ønsker å formidle til deg og kunne justere deg selv i forhold til det. Alle stillinger innebærer arbeid hver 3. Dette krever relasjonskompetanse, arbeidsglede og evne til å arbeide både på strategisk og operativt nivå. Varighet Avklaring kan vare i inntil fire uker.

Next

Fagkonsulent

Hapro jobb og karriere as

Vi er etablert med 17 kontorer i fire fylker Oppland, Akershus, Oslo og Buskerud. Vi er stolte av vår historie, og nettopp vår lange erfaring i bransjen gjør oss i stand til å tilby tjenester til et bredt spekter av bedrifter og organisasjoner, og vi kan hjelpe personer i alle ulike faser av sitt arbeidsliv. De inneholder ikke noe personlig informasjon og blir automatisk slettet når du lukker nettleseren din. Trives du med: Faglige utfordringer og varierte arbeidsoppgaver? Denne brukes av en nettserver når du søker på visse nettsider som du har besøkt før. Med forbehold om endring i stillingsstørrelse. When it comes to volume we are scalable and flexible.

Next