Har du fyr lyrics. Har Du Fyr lyrics by Hekla Stålstrenga

Songtext von Hekla Stålstrenga

Har du fyr lyrics

Ei lampe som gløde i mørket, og lose dæ ut og frem. Et hus i havet som står han av, og gjør en seilar så glad, så glad. På havet i vær og vind, når skodde og mørke sett inn. A C m D A Ytterst i verden ytterst i vest, kan hende du seile di skute. Et landemerke førr håp og førr drøm, helst sku vi la det bemanne. Der skarven flyg og der seien svøm, ute på kanten av landet.

Next

Har Du Fyr lyrics by Hekla Stålstrenga

Har du fyr lyrics

Har du fyr, har du løkte langs din vei. E7 A Det é nokk at d står dær og brenn, E A en trofast gammel venn. Et hus i havet som står han av, Og gjør en seilar så glad, så glad. Men de som han glemte i skapningens gry, Va alle de som é dømt til å fly. Vår herre sa det når jorda vart te, la det bli lys, og det ble det. A F m Har du fyr, D E et signal om riktig lei.

Next

Har Du Fyr by Hekla Stålstrenga lyrics

Har du fyr lyrics

Har Du Fyr Lyrics Ytterst i verden ytterst i vest Kan hende du seile di skute kan hende du seile tilfeldig som gjest kan hende du går dær i rute uansett treng du et punkt som e fast dær du frakte di skjøre last d e nokk at d står dær og brenn en trofast gammel venn Har du fyr har du løkte langs din vei har du fyr et signal om riktig lei ei lampe som gløde i mørke og lose dæ ut og frem som tar dæ bort og hjemmefra men også tar dæ hjem Vår herre sa d når jorda vart te la d bli lys og d ble d så sette han sol og måne og stjerne opp sånn at vi kunne se d men de som han glemte i skapninges gry va alle de som e dømt til å fly på havet i vær og vind når skodde og mørke sett inn Har du fyr har du løkte langs din vei har du fyr et signal om riktig lei ei lampe som gløde i mørke og lose dæ ut og frem som tar dæ bort og hjemmefra men også tar dæ hjem et landemerke før håp og drøm helst sku vi la d bemanne dær skarven flyg og dær seien svøm ute på kanten av landet et hus i havet som står han av og gjør en seilar så glad så glad og rope så sjøen skvett æ vil bli sett Har du fyr har du løkte langs din vei har du fyr et signal om riktig lei ei lampe som gløde i mørke og lose dæ ut og frem som tar dæ bort og hjemmefra men også tar dæ hjem men også tar dæ hjem ---. A C m Kan hende du seile tilfeldig som gjest, H7 E kan hende du går dær i rute. Ei lampe som gløde i mørket, Og lose dæ ut og frem. If this song really means something special to you, describe your feelings and thoughts. Som tar dæ bort og hjemmefra, men også tar dæ hjem. Det é nokk at d står dær og brenn, En trofast gammel venn.

Next

Songtext von Hekla Stålstrenga

Har du fyr lyrics

Så sette han sol og måne og stjerne opp, sånn at vi kunne se det. Don't hesitate to explain what songwriters and singer wanted to say. . Og rope så sjøen skvett, æ vil bli sett. Uansett treng du et punkt som e fast, Dær du frakte di skjøre last. Har du fyr, et signal om riktig lei.

Next

HAR DU FYR Chords

Har du fyr lyrics

Provide quotes to support the facts you mention. Ytterst i verden ytterst i vest Kan hende du seile di skute kan hende du seile tilfeldig som gjest kan hende du går dær i rute uansett treng du et punkt som e fast dær du frakte di skjøre last d e nokk at d står dær og brenn en trofast gammel venn Har du fyr har du løkte langs din vei har du fyr et signal om riktig lei ei lampe som gløde i mørke og lose dæ ut og frem som tar dæ bort og hjemmefra men også tar dæ hjem Vår herre sa d når jorda vart te la d bli lys og d ble d så sette han sol og måne og stjerne opp sånn at vi kunne se d men de som han glemte i skapninges gry va alle de som e dømt til å fly på havet i vær og vind når skodde og mørke sett inn Har du fyr har du løkte langs din vei har du fyr et signal om riktig lei ei lampe som gløde i mørke og lose dæ ut og frem som tar dæ bort og hjemmefra men også tar dæ hjem et landemerke før håp og drøm helst sku vi la d bemanne dær skarven flyg og dær seien svøm ute på kanten av landet et hus i havet som står han av og gjør en seilar så glad så glad og rope så sjøen skvett æ vil bli sett Har du fyr har du løkte langs din vei har du fyr et signal om riktig lei ei lampe som gløde i mørke og lose dæ ut og frem som tar dæ bort og hjemmefra men også tar dæ hjem men også tar dæ hjem. Har du fyr, Et signal om riktig lei. Kan hende du seile tilfeldig som gjest, Kan hende du går dær i rute. Der skarven flyg og der seien svøm, Ute på kanten av landet.

Next

Har Du Fyr lyrics by Hekla Stålstrenga

Har du fyr lyrics

Men de som han glemte i skapningens gry, va alle de som é dømt til å fly. E7 A Uansett treng du et punkt som e fast, D A E dær du frakte di skjøre last. F m C m Ei lampe som gløde i mørket, D Hm og lose dæ ut og frem. A F m Som tar dæ bort og hjemmefra, D A men også tar dæ hjem. Som tar dæ bort og hjemmefra, Men også tar dæ hjem.

Next

Songtext von Hekla Stålstrenga

Har du fyr lyrics

På havet i vær og vind, Når skodde og mørke sett inn. A F m Har du fyr, D E har du løkte langs din vei. . . .

Next

Har Du Fyr by Hekla Stålstrenga lyrics

Har du fyr lyrics

. . . . .

Next