Hemnet luleå villa. Mäklare Luleå

Mäklare Luleå — Bjurfors

Hemnet luleå villa

Therese startade sin karriär som fastighetsmäklare 2011 i Härnösand. Urstyckningen hette då Skogslund 1 därav namnet på gården. I det helkaklade utrymmet finner vi handfat med kommod och väggfasta skåp, spegel med belysning, handdukstork, dusch och bastu. Enligt Hemnet finns det hundratals villor som varit till salu i mer. Noggrannhet, kreativitet och passionen är Maries verktyg - nöjda kunder är resultatet.

Next

​Extravagant villa i Stocksund, mest klickad i landet

Hemnet luleå villa

Maskinell utrustning som återfinns är; spishäll, ugn, fläktkåpa, fullstor kyl och frys, diskmaskin, inbyggd microvågsugn samt kaffemaskin. Ny information från Hemnet som är bra att veta för dig som säljare av fastighet. Kaisa har alltid arbetat med människor i olika sammanhang, vilket återspeglar hennes serviceinriktade inställning. Samtliga fönster och tak är extra ljudisolerade. Sedan 2013 har Therese varit verksam i Luleå där även vägen till fastighetsmäklare påbörjades på Luleå Tekniska Universitet 2009.

Next

Bostäder till salu

Hemnet luleå villa

Vatten är nästan gratis i Gäddvik, man betalar tryckavgift till Luleå Kommun på ca 500 kr per år samt en årsavgift på ca 1500 kr till Gäddviks samfällighetsförening. På entréplan möts du av en inbjudande och välkomnande hall med härligt ljusinsläpp och tjusig pardörr. Utrymme för mindre matplats vid fönsterparti med glasade dubbeldörrar som leder dig ut till rymlig uteplats i perfekt söderläge med fin utsikt över gården. Hon jobbar alltid med nöjda kunder som fokus och målsättningen är att maximera säljarens affär och samtidigt göra sina köpare nöjda och glada över sitt nya hem. Mäklare Luleå - köp eller sälj bostad med Fastighetsbyrån - Fastighetsbyrå På Hemnet finns massor av fina hus och lägenheter till salu. Varmt välkommen till Skoglunda Gård och dessa fantastiska och genomtänkta ytor! Driftskostnad avseende försäkring gäller hela gården och hästverksamhet.

Next

Mäklare Luleå — Bjurfors

Hemnet luleå villa

Som mäklare kan Marie kombinera sina kunskaper inom försäljning och inredning vilket ger varje försäljning de bästa förutsättningarna. Senaste Slutpris för hus i Luleå hittar du på Booli. Separat varmvattenberedare som servar stallet ny 2017 Utomhus ridbana med belysning på ca 1000 kvm, vatten och el utdraget till samtliga hagar. Län Kommun Klick Pris Länk 1 Stockholm Danderyd 22780 23995000kr 2 Västmanland Hallstahammar 15527 1950000kr 3 Västergötland Vårgårda 14604 990000kr 4 Östergötland Finspång 14212 2995000kr 5 Västergötland Vänersborg 12522 795000kr 6 Kalmar Kalmar 12283 6975000kr 7 Västra Götaland Göteborg 12159 6300000kr 8 Stockholm Nacka 12000 26000000kr 9 Örebro Örebro 10996 9750000kr 10 Kalmar Nybro 10847 1175000kr För ytterligare information vänligen kontakta: Staffan Tell, pressansvarig och talesperson Hemnet 073-367 66 85 Om Hemnet: Hemnet är Sveriges största bostadsportal. Allt går att sälja med anpassning till den marknad som råder Slutpris för bostäder i Smedsbyn Smedsbyn är ett område i Luleå kommun. Villan som byggdes år 2000 har en parkliknande trädgård med fontän och gedigen poolanläggning. E-post Sveagatan 6 441 32 Alingsås Mäklarhuset Luleå 0920-22 22 04.

Next

Mäklare Luleå — Bjurfors

Hemnet luleå villa

Varje affär är lika viktig för henne och hennes största fokus ligger på att du ska bli nöjd, oavsett om du säljer eller köper. Sök då bland alla våra bostäder som just nu är ute till försäljning för att hitta ditt nya hem. Hennes kunder beskriver henne som mycket positiv och glad, lyhörd och alltid närvarande. Brand i pumpstation på Björkskatan Under natten till söndag har en. Det finns 113 objekt som matchar ditt val Objekten presenteras efter senaste inkommet. Filtrera efter rum, boarea och boende typ. Med 3,1 miljoner besökare i veckan är Hemnet en av Sveriges största sajter och appar - och sett till befolkning är vi den mest populära bostadsportalen i världen.

Next

Mäklare Luleå

Hemnet luleå villa

I köket finns det plats för en matgrupp invid glasade balkongdörrar som leder ut till en rymlig uteplats i perfekt söderläge. Hitta slutpriser för enskilda bostadsobjekt runtom i landet. Vattenburen golvvärme i hela huset utom gavelsovrummen på övre plan som har varsitt oljefyllt el element. Från entréhallen kommer du in till den inre hallen där det finns trappa upp till övre plan. Här finner du ett urval av de ca 2000 bostäder som vi haft förmånen att förmedla under våra 35 år i området. Välkommen till din lokala mäklare i Luleå! Marie skräddarsyr ett passande upplägg inför varje försäljning för att passa just ditt behov oavsett marknadsläge. Med våra smarta filter hittar du snabbt bostäder som passar dig Hos oss på Hemverket hittar du bostäder så som lägenheter, villor, radhus, tomter och fritidshus som vi förmedlar.

Next

Mäklare Luleå — Bjurfors

Hemnet luleå villa

Vi erbjuder hyresvärdar en smidig förmedling av hyreslägenheter. Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. På många ställen i Sverige säljs inte hus före visningen och till skyhöga priser. Hennes mål är att du som kund oavsett säljare, köpare eller spekulant känner dig trygg och sedd genom hela affären och är så pass nöjd att du med glädje rekommenderar henne vidare till dina vänner och bekanta. Tillsammans har vi på kontoret 27 års erfarenhet i branschen och vi har sålt 100-tals bostäder i framför allt Luleå men även i grannkommunerna Boden och Piteå. På bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus. Allt i 900 välarronderade hektar utan hål i kartan.

Next