Horoskooppi toukokuu. Toukokuu Horoskooppi 2020

Vesimies Päivähoroskooppi

Horoskooppi toukokuu

Joitain muutoksia kuukausi vielä tuo mukanaan mutta voit jo kokea mahdollisuuksiesi kasvavan ja uusien valintatilaisuuksien ilmestyvän. Työelämä tai muut velvoitteet voivat vaatia uudelleen organisoimisia ja uusia tapoja tehdä asioita voi olla vaateena. Älä ota käsikirjaa nopeasti, vaan luota terveen järkeen ja muistiin ja keskustele myös kokeneiden perheenjäsenten tai työtovereiden kanssa. . Nuo avustukset ovat niitä, jotka on päätetty ennen hallituksen tai eduskunnan käsittelyyn tuomista.

Next

Horoskooppimerkit

Horoskooppi toukokuu

Hieman myöhemmin vuonna 2020 loppupäänkin Kauriit näkevät talouspuolella jo enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Se voi myös olla merkki siitä, että siirrymme uudelle korkeammalle tasolle. Et saavuta tyyneyttä tällä kaudella. Ajankohtia on paljon ja jokainen niistä on jonkinlainen kosminen ydinlataus. Härkä Vuoden haaste: Voiko haaste olla positiivinen? Huhtikuun alussa kalojen on hyvä koettaa ylläpitää huolta ylenmääräisesti juoksevien asioiden hoitamisista, sillä olet nyt normaalia hajamielisempi. Hallitseva planeetta on Kuu ja elementti vesi. Vaikutus on vienompi kuin monella muulla merkillä, mutta kyllä Kaksonen kuitenkin tuntee olevansa syksyllä enemmän myötä- kuin vastatuulessa.

Next

Horoskooppimerkit

Horoskooppi toukokuu

Parisuhteessa elävä Kaksonen hiihtää lähinnä kumppaninsa perässä. Näitä merkkejä ovat alkupään Härät, Leijonat, Skorpionit ja Vesimiehet. Tänä kuukautena teillä on kuitenkin tähdet, jotka itse yhdistyvät maailmankaikkeuden näkymättömään energiaverkkovierailuun auttamaan sinua tavanomaisen kofeiinin ja teinin lisäksi. Hänellä on suuret suunnitelmat ja kun toteutuskin on realistinen, niin Skorpioni etenee tavoitteisiinsa näennäisen helposti. Miten arvioida oikein myytävän auton arvoa? Stressitasot ovat korkealla aina maaliskuulle asti, ja Oinaan läheiset saavat kärsiä mahdollisista kiukunpurkauksista, joihin he eivät ole syyllisiä. Rakkauselämän kannalta parasta aikaa Skorpionille on loppuvuosi.

Next

Planeetat

Horoskooppi toukokuu

Salaisuudet eivät tahdo nyt säilyä, joten jätä luottamukselliset keskustelut tuonnemmaksi. Alkamassa oleva lama näkyi jo vuonna 2019 kaikkialla Euroopassa raivokkaina kansannousuina köyhintä väestöä ja keskituloisia koskevia leikkauksia, tai veronkorotuksia vastaan. Epäilen vahvasti, etenkin, jos palkkasi ei kunnolla riitä nykyisenkään lainasi hoitamiseen. Niin joulu- kuin tammikuisetkin Kauriit ovat tehoihmeitä helmi- ja maaliskuussa, ja muut vain hämmästelevät heidän tarmokkuuttaan. He saavat idean päähänsä, suunnittelevat sitä tovin ja lähtevät sitten toteuttamaan sitä. Rauhallinen ote ja harkitut ratkaisut ovat nyt kyseessä.

Next

Vesimies Päivähoroskooppi

Horoskooppi toukokuu

Stressi tekijät tasaantuvat ja saat pikkuhiljaa kerättyä voimiasi takaisin. Sisusta kotisi uudelleen, jotta saat uutta harmoniaa kotiisi ja elämääsi. Se kantaa mukanaan sisäisen tiedon mysteeriä. Omat raha-asiat saattavat vaatia yhteydenottoa esimerkiksi vakuutusyhtiöön, verotoimistoon tai pankin sijoitusneuvojalle. Et jää vain yhteen paikkaan näinä päivinä. Toukokuun alkaessa irrottaudumme täysin tunteistamme — olivatpa ne sitten positiivisia tai negatiivisia. Nykyisissäkin suhteissa voi olla jonkinlainen kriisi ja aikalisä on tarpeen.

Next

Horoskooppi Härkä

Horoskooppi toukokuu

Tällä jaksolla, olet sanallisesti osaava, joten sinun tulee loistava puhuja. Oinailla on vuodelle 2020 suuria suunnitelmia, mutta kyllä alkuvuosi voi mennä heiltä lähinnä selviytymistaisteluksi. Katso että oikeudenmukaisuus toteutuu ja ei ole syytä nyt suostua aivan kaikkeen mitä sinulta odotetaan. Tässä kuussa on kuitenkin vielä joitain asioita syytä välttää, kuten suurempien ratkaisujen tekemisiä ja kovin riskialttiisiin hankkeisiin mukaan menemisiä. Vanhat tutut ottavat yhteyttä ja heidän kanssaan on mukava istua vaikkapa terassilla tai mökkilaiturilla menneitä muistellen ja iltamenoja suunnitellen. Aivan kuun alussa stressitekijät ovat kohonneita, joten omasta jaksamisestaan ja terveydestään on hyvä pitää huolta. Tämä ominaisuus ei ole hyvä tai huono niin paljon kuin se on perustekijä.

Next