Hr konsulent. BrandFactory Danmark A/S

Mercer

Hr konsulent

Det skal være sjovt at gå arbejde, men vi er her ikke for sjov. Du arbejder selvstændigt, tager ansvar og følger dine opgaver til dørs. Det er vigtigt for dig at forstå dine medarbejdere således at din virksomhed opnår størst mulig succes. Og måske en passion for podcast og lyd. Du tager ejerskab for den opgave, der lander på dit bord, og går selv i kølvandet på den næste. Så kan denne stilling være det rette for dig.

Next

Lej en HR konsulent

Hr konsulent

Porteføljen er tilpasset størrelsesmæssigt, så der er tid til hver enkelt kunde. Du er vant til at tage ansvar og er god til at følge opgaver til dørs. Du bliver en del af et nyt team, som ansættes samtidig, og du er med til at bygge arbejdspladsen op fra bunden. Konsulenten tager i en søgefase diskret kontakt til personer, som har ansøgt tilsvarende stillinger og som der ligger anbefalinger på. Vi stræber efter høj faglig kvalitet og medarbejdere med et højt vidensniveau, så du bliver en vigtig del af holdet allerede fra første dag, hvor du får plads, uddannelse og sparring til at udvikle dig i dit tempo.

Next

HR konsulent

Hr konsulent

Som kunderådgiver hos 3 er det naturligt for dig altid at give dig selv 110% for at sikre, at kunderne får en professionel behandling og en fantastisk oplevelse hver gang, de er i kontakt med os. Du skal kunne arbejde struktureret og målrettet med deadlines og trives med frihed under ansvar, idet din daglige leder har delt arbejdssted mellem Aarhus og København. Den anden halvdel går med sparring med lederne, udviklingstiltag og administrativ drift. Konsulenten gennemfører eller medvirker ved en række individuelle, coachende samtaler med fokus på medarbejderens afklarings-, vejlednings- og jobsøgningsproces. Claus ved om nogen, hvordan kommunikation kan gøre den afgørende forskel i en rekruttering, og hans stille og lyttende facon gør Claus til en værdsat kollega. Personaleadministration er et jobområde i vækst, hvad der giver job til flere medarbejdere.

Next

Lej en HR konsulent

Hr konsulent

Fleksible service Vi er indstillet på at yde en fleksibel service med øje for din virksomhed specifikke behov. Du skal derfor være forberedt på, at uddannelsen vil tage meget af din tid og der vil blive stillet krav til din indsats. Derfor har Københavns Kommune brug for ekstra hjælp til forskellige rengøringsopgaver, så vi passer godt på vores børn og medarbejdere. Som elev i Kundecentret vil du komme i telefonisk og skriftlig kontakt med vores kunder, når vi udsender aflæsningskort, regninger og rykkere, men også når kunderne skal melde flytning, har skiftet navn eller har spørgsmål af mere teknisk karakter. Ansættelse af en videnpilot kan give det input, der giver virksomheden nye muligheder. Om personalemedarbejdere ansat i virksomhedernes personaleafdeling, se.

Next

BrandFactory Danmark A/S

Hr konsulent

Ansøgninger sendt direkte til en mail, vil straks blive slettet jf. Er du frisk på ansvar fra første dag? Kilde: Danmarks Statistik Se forklaring til. Accountor har mange års erfaring i udlejning af konsulenter. I går på skole sammen, arbejder sammen og har det sjovt sammen. Du skal sørge for, at kunden får en god og professionel oplevelse. Et job, hvor du gør en helt konkret forskel for de beboere, som du rådgiver? Derfor udgør tætte relationer en essentiel rolle for forretningen, og det mærkes ved arrangerede familieture, gourmetaftener og sportslige aktiviteter på tværs af afdelinger, som bringer organisationen tættere sammen. De kan også være ansat i vikarbureauer som kundekonsulenter, se Arbejdsformidling og vikarbureauer.

Next

Mercer

Hr konsulent

Derudover vil du i samarbejde med dine nære kollegaer få ansvar for udviklingen af næste generations Proces CoE. Vi har brug for dig, uanset om du kan arbejde 35 timer om ugen eller kun har mulighed for at arbejde færre timer. Virksomheden vil være den bedste, lokale speditør indenfor branchen, uanset om opgaven. Konsulenten kan beskæftige sig med lønforhandlinger, efteruddannelse, arbejdsmiljø samt med ansættelser og afskedigelser. Det kan være udarbejdelse af en personalehåndbog, gennemførsel af trivselsmålinger, ledersparring eller lignende. En videnpilot har en uddannelse på kandidatniveau som minimum. Du kommer gerne fra en tilsvarende rolle med indsigt i ansættelsesretslige forhold.

Next