Huvila ja huussi kausi 10. Suvun kesämökki säilyi 40 vuotta ennallaan

Huvila ja Huussi

Huvila ja huussi kausi 10

Somerolla kolmilapsisen perheen navetan vintistä halutaan tehdä lasten oma huvikumpu. Tehtävistä muutoksista muodostuukin jättimäinen urakka. Vanhahtavaan rakennukseen ja saunaan pariskunta toivoo päivitystä. Ennen kuin keittiötä lähtee hankkimaan, kannattaa hetken ajan miettiä, millaiseen käyttöön se oikeasti tulee. Viillot täytetään hiekalla ja näin nurmikko saa lisää tilaa hengittää. Päivän päätteeksi pariskunta jäi jumiin makuuhuoneeseen. Kuinka kauan aikaa yhteen remonttiin kuluu? Mökki on heti paljastuksen jälkeen valmis asiakkaiden käyttöön.

Next

Kuka maksaa Huvila & Huussi

Huvila ja huussi kausi 10

Siinä kun värkkäiltiin, nähtiin kaksi käärmettä! Joskus saattaa tulla eteen yllättäviä tekijöitä, kuten esimerkiksi hometta tai tuholaisia. Onko lopputulos oikeasti asiakkaalle yllätys? Ei olla ikinä nähty käärmeitä täällä! Myös ulkotilat ovat kokeneet järisyttävän muodonmuutoksen. Nurmikkoa voi hoitaa myös ilmaamalla eli niin sanotusti ilmastoimalla nurmialuetta. Remontit tehdään tiukalla aikataululla ja meillä tulee olla tiukasti homma hanskassa ja varmuus siitä, että remontit valmistuvat sovitussa ajassa. Maisemasuunnittelija Kati Jukarainen neuvoo, miten nurmikosta voi pitää huolta vuodenajasta riippumatta. Metti kertoo, että ensimmäinen matka mökille on jäänyt elävästi hänen mieleensä.

Next

Mökkeilijä, vältä virheostos! Vastaa näihin kolmeen kysymykseen ennen kuin hankit kesäkeittiön

Huvila ja huussi kausi 10

Saavatko kohdehenkilöt remontissa käytetyt tavarat itselleen? Rannan ja laiturin ominaisuudet kannattaa ajatella parina. Täällä perhe ei halua syödä sateella ulkona, silloin he siirtyvät sisälle. Asiakkaan ei tarvitse huolehtia mistään, eikä käyttää siihen omaa aikaansa. Kysymme heiltä heidän toiveistaan, unelmistaan ja selvitämme lempivärit ja -kukkaset. Hallitsemattomasti kasvavat kasvipenkit valtaavat tilaa, eikä pieni terassi ole paras paikka kokata ulkona. Sisustusarkkitehti Mikko Vesanen ja maisemasuunnittelija Kati Jukarainen toteuttivat Forsselleille unelmamökin.

Next

Huvila & Huussi ohjelmatiedot

Huvila ja huussi kausi 10

Mökillä ei ole juoksevaa vettä tai sisävessaa ja tilaratkaisut ovat osittain kömpelöitä. Huikealle näköalaterassille vie vanhasta sukellusveneestä tuodut portaat. Merenrannalla sijaitsevassa mökissä on kaikki puitteet kunnossa. Eva suosittelee miettimään vastauksia muutamaan kysymykseen ennen kuin kesäkeittiötä aletaan suunnitella. Kookasta laituriterassia voi käyttää perinteisen terassin tapaan oleskeluun sekä laiturin tapaan uimiseen. Myös talikko toimii hyvin työvälineenä. Omien tarpeiden lisäksi pitää muistaa miettiä tontin ominaisuudet, esimerkiksi tuuleeko siellä paljon.

Next

Huvila & Huussi (K10, J8)

Huvila ja huussi kausi 10

Reissulla asia toisensa jälkeen meni pieleen ja rentouttavasta lomasta tulikin varsinainen koettelemus. Annostelun suuruus riippuu siitä, onko kyseessä tavallinen nurmikko, hedelmäpuiden kasvualue vai esimerkiksi marjamaa. Unelmat ja raha kulkevat käsi kädessä ja toiveiden noustessa myös budjetti kasvaa. Mikael Forssell osti tontin vanhempiensa mökkinaapurista. Kömpelöt ja tummasävyiset sisätilat on remontoitu valoisiksi, moderneiksi ja avariksi.

Next

Huvila ja Huussi

Huvila ja huussi kausi 10

Joskus tarvitaan hetki tottua muutokseen. Vastaa näihin kolmeen kysymykseen ennen kuin hankit kesäkeittiön Perjantai 31. Pariskunta ei ole tunnistaa uudistunutta mökkiä vanhaksi lainkaan! Seuraava esitys: Nelonen Su 19. Uskoisin, että sponsoreita on suhteellisen helppo löytää, sillä suomalaiset ovat mökki-ihmisiä. Tässä vaiheessa on hyvä mahdollisuus kertoa, mistä erityisesti pitää ja mitä toivoo. Sitä suunnitellessa otettiin huomioon sekä tontin rakenne että perheen ruokailutoiveet. Emme halua vain ottaa remonttitilausta vastaan, vaan ratkaista oikeita haasteita.

Next

Näillä tuotteilla tehtiin tunnelmallinen mökkipihan muutos!

Huvila ja huussi kausi 10

Meillä omat vakiotiimit, jotka tekevät remontit. Pienemmät asiat, kuten lyhdyt, sohvatyynyt ja ulkoruukut ovat rekvisiittana ja kohdehenkilöt voivat ne halutessaan lunastaa. Joskus saattaa tulla eteen yllättäviä tekijöitä, kuten esimerkiksi hometta tai tuholaisia. Pihalle rakentui hurmaavat terassitilat, jonne saatiin myös Forssellien toivoma palju. Näen, kuinka paljon tullaan täällä viettämään aikaa. Tekovaiheessa suunnitelmia ei käydä enää läpi kohdehenkilöiden kanssa. Muutokset toteutetaan aina avaimet käteen -projektina.

Next