Hvordan døde emilie meng. Medie: Ny mistænkt i Emilie Meng

Emilie Meng

Hvordan døde emilie meng

Funnstedet ligger 65 kilometer, en kjøretur på cirka 35 minutter, øst for Korsør, hvor 17-åringen forsvant fra. Så bliver tøjet taget af, i overværelse af politiet, og undersøgt for for eksempel blod, siger Jørgen Lange Thomsen. Ved Korsør Station holder en taxa klar til at fragte dem det sidste stykke vej hjem til deres forældre. En anden gik på, at hun var konverteret til islam og derfor måtte forsvinde. Opdatering: Emilie Meng fundet død. Emilie og hendes veninder ankommer til Korsør Station klokken fire om morgenen søndag Den dengang 17-årige Emilie Meng forsvandt fra Korsør Station natten til 10. Og på den anden side er det lige så klart, hvorfor man afviser hjælp fra åndeverdenen: Den er ubrugelig, eftersom den kommer fra fantaster, der ikke har nogen relevante informationer at bidrage med, men som aner en chance for at komme i offentlighedens søgelys og opnå en smule berømmelse ved at trampe ind i en sag, der har mediernes aktuelle bevågenhed.

Next

Her ble Emilie Meng (17) funnet drept

Hvordan døde emilie meng

Omtrent 2500 mennesker var med i toget, som ble avsluttet med en minnemarkering. Desuden oplyser politiet, at Emilie Meng var tynget af kærestesorger, efter en kæreste slog op med hende lørdag. De kommer op til overfladen uden resultat. Forklaringen med kærestesorger bliver dog senere trukket tilbage. Det nye spor omhandlede en overvågningsvideo fra Korsør station, hvorfra den dengang 17-årige Emilie Meng sidst blev set.

Next

OVERBLIK: Jagten på 17

Hvordan døde emilie meng

Folk samles og lægger blomster ved Korsør Station, hvor hun sidst blev set i live. En 67-årig mands hjem i Korsør er blevet ransaget flere gange Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Fredag den 14. Juleaften samme år blev hendes lig fundet i en sø nær Borup på Sjælland, mere end 60 kilometer fra hvor hun forsvandt. Den 17-årige piges forsvinding og uvisheden om, hvad der skete den nat, hun forsvandt, plager hendes far, Nicolai Skovgaard, der ofte ligger vågen om natten og spekulerer. Det kan være en ekskæreste, eller en person, hun har mødt i byen, og som har troet, at de skulle noget mere, end hun var villig til. Red så kan man blandt andet se det ved mærker på halsen i form af blødninger og måske også brækket brusk, siger Jørgen Lange Thomsen. Og i forhold til den måde, det hele er foregået på i tidsrummet, hvor hun sagde farvel til sine venner på stationen, er det klart, at vi rykker ud hurtigt, udtaler Flemming Jensen.

Next

Hva skjedde med Emilie Meng?

Hvordan døde emilie meng

Sagen fik opmærksomhed i medierne og en efterforskning af både politi og civile. I slutningen af juni i år kom det frem, at politiet havde varetægtsfængslet en 42-årig mand i forbindelse med en anden sag om drab på to ældre mennesker. Tror stribevis af henvendelser fra borgere er det aldrig lykkes politiet at finde føreren af bilen, som heller ikke selv har kontaktet politiet. Når de bliver konfronteret med deres misgerninger forsøger de ofte at bagatelisere dem eller bortforklare dem. Politiet meldte ud, at den unge pige havde været udsat for en forbrydelse.

Next

Emilie Meng

Hvordan døde emilie meng

Fra vinduet kan man se rett på funnstedet. Mit primære mål er bare at finde Emilie. Emilie Meng forsvandt 10 juli 2016 efter en bytur med nogle veninder. Død lenge Politiet mener Meng ble drept kort tid etter at hun forsvant. Det kvindelige vidne kørte bag ved en traktor, så politiet håber blandt andet, at traktorføreren vil melde sig. På bare én natt mottok politiet 45 henvendelser.

Next

Emilie meng dødsårsag, da liget af emilie m

Hvordan døde emilie meng

Campingplassen ligger i andre enden av veien der Emilie ble funnet drept. Samme dag opretter familien en pengeindsamling til en dusør, som skal gives til den person, der leder dem på sporet af Emilie Meng. »Det sker en sjælden gang i mellem, at psykisk syge begår drab, fordi deres lidelse får dem til at slå ihjel. Han peker over familiens gårdsplass og ut over jordet foran huset, mot et punkt noen hundre meter lenger fremme. Jeg vil ikke udelukke noget som helst. »Jeg tror mest på, at der ligger et seksuelt motiv bag. Emilie blev funde her omkring seks måneder efter hendes forsvinden.

Next

Retsmediciner: Emilies obduktion er færdig

Hvordan døde emilie meng

. Foto: Privatfoto - Det lader til, at hun ser sine beskeder. Foto: René Lind Derfor vælger politiet at afspærre området, så uvedkommende ikke ødelægger eventuelle spor. Var den første retsmediciner i verden som valgte at anvende retsmedicin til international dokumentation af tortur, myndighedsvold og andre overtrædelser af menneskerettighederne. Meng hadde da vært savnet siden juli. Man slipper det aldrig,« fortæller hendes far Nicolai Skovgaard i. Derfor undersøger politiet, om rygterne er sande.

Next

Emilies far: 'Jeg vil vide, hvordan min datter døde'

Hvordan døde emilie meng

Det ble lett over alt etter Emilie, og flere personer i nærområdet som tidligere var dømt for seksuell vold ble én etter én sjekket ut av saken. Ifølge Søren Ravn-Nielsen har politiet løbende registreret henvendelserne, men på nuværende tidspunkt kan efterforskerne ikke sige, om en hvid kassevogn har betydning for sagen om Emilie Meng. Et halvt år senere blev hendes lig fundet ved Regnemarks Bakke nær Borup. »Jalousi og hævn er de mest almindelige motiver til drab. Da Emilie Meng var omkring seks år gammel, blev Nicolai Skovgaard skilt fra Emilies mor, og efter nogle år i Korsør flyttede han til Aalborg.

Next