Hvordan få hvite tenner. Hvite flekker på tennene

hvitere tenner av bakepulver?

Hvordan få hvite tenner

Her snakker vi om kaffe, te, , juice og ikke minst vin. Bruk gjer­ne tann­pir­ker etter hvert mål­tid. Må jeg undersøke mine tenner før tannbleking? Underholdning, mote og engasjement som gir deg energi Informasjon om amming fra Ammehjelpen. Jeg prøvde i dag bakepulver på tennene og merket hverken svie eller blødninger. Maria skrev: For å si det sånn så driver jeg å bruker bakepulver for å få hvitere tenner, og ja, jeg vet at det fjerner emaljen. Dette er noe av det mange velger å prøve aller først. Her kombinerer man bruken av tannblekingspenn med strips.

Next

Hvite tenner

Hvordan få hvite tenner

Jeg ser ikke noen annen måte å gjøre tennene hvitere på. Begrense mengden av søtsaker som du spiser på en dag. Unngå misfarging Den enkleste måten å unngå misfarging av tenner, er å holde seg unna typiske matvarer og produkter som kan gjøre tennene gulere. Den siste dagen av turen bestod hovedsakelig av 600 km fra Kjøbenhavn hjem til Oslo. Så jeg lurer bare på: Trenger vi egentlig emalje? Hvor hvite tenner man får er litt avhengig av utgangspunktet.

Next

Tenner: Få hvitere tenner på naturlig vis

Hvordan få hvite tenner

Puss tennene opp og ned, og ikke sideveis. Annonser Listen med klisjéer som skal få deg inn er like lang som selve køen. Produktene vi selger på Hvitetenner. Marit skrev: Jeg har ikke prøvd bakepulver, men har prøvd natron og det funker helt supert. Selv om du ikke kan bleke tennene hjemme, er det mye du kan gjøre for å gjøre tennene hvitere.

Next

Hvite flekker på tennene

Hvordan få hvite tenner

Tannregulering skrev: Kan man gjøre dette med tannregulering? Vær på utkikk etter mat med naturlige farger, som for eksempel frukt og grønnsaker. Legg dette til din daglige rutine, og du vil ikke være bekymret for dårlig ånde. Har du behov for white­ning-tann­kre­mer som er mer skån­som­me, kan du prø­ve eller. Ved Colosseum Tannlege Apollonia tilbyr vi tannbleking som både er ufarlig, og som ikke. I noen tilfeller velger barnetannlegen å trekke ut den skadede tannen, da en større traume på en melketann kan skape en betennelse og forstyrre dannelsen av den kommende tannen. Bruk fluor daglig og unngå mat og drikke med sterk farge - som for eksempel rødvin, blåbær og kaffe.

Next

hvitere tenner av bakepulver?

Hvordan få hvite tenner

Man er fortsatt ikke sikker på årsaken bak denne mineraliseringsforstyrrelsen, men regner den for å være miljøbetinget eller multifaktoriell. Det er dessuten meget gunstig for deg som røyker, snuser eller drikker kaffe, og på den måten får mye slitasje på emaljen. Men det er også visse matvarer, drikker og til og med tannpleieprodukter som kan gjøre at tennene blir misfarget. Smilelab-stripsene er også emaljevennlige, og fjerner i tillegg plakk og dårlige bakterier. Om du har litt ekstra penger å bruke så er klinikkbleking hos en tannlege eller skjønnhetssalong den beste investeringen du kan gjøre for å få et hvitere smil 60% Rabatt på tannbleking! Har du drømt om å få det hvite, flotte smilet som tannpuss og tannkrem ikke klarer å få frem? Tannlegen kan også lage porselensfasader på tennene dine som behandling av hvite flekker. Selv om du ikke kan ble­ke ten­ne­ne hjem­me, er det mye du kan gjø­re for å gjø­re ten­ne­ne hvi­te­re.

Next

Hvordan kan man få hvitere tenner uten tannbleking?

Hvordan få hvite tenner

For å få et kjempefint, selvsikker smil, er det enkelt: ta godt vare på munnen din. Det hjelper dessverre ikke å pusse med kull. Lano skrev: Det er ikke rart tannlegene ikke anbefaler bakepulver med mer. Det kan også tannbørsten gjøre, bare mer skånsomt. Ten­ne­nes natur­li­ge far­ge kan være fra det hvi­te til det gule, og med åre­ne blir ten­ne­ne mør­ke­re for alle.

Next

Hvordan du kan få hvitere tenner

Hvordan få hvite tenner

Lille skrev: Alle som spør om det skader tennene og om det funker osv. Puss tennene når du tar av blekeskinnen, og bruk fluor. Hvordan virker tannblekingsmateriale på tennene? Husk også å gå til tannlegen for regelmessige undersøkelser og for en skikkelig tannvask. Reguleringsbehandling bør kun igangsettes ved god munnhygiene. Hvi­te ten­ner kre­ver god pleie av munn og ten­ner. En litt dyrere tannkrem med aloe vera eller kalsium som motvirker sink vil være svært gunstig for tennene dine.

Next

Hvite tenner med bakepulver

Hvordan få hvite tenner

Husk også at smaken av bakepulver ikke er så veldig god. Det bidrar til at flekker på tenner blir vasket bort. Tannsjekken er viktig fordi tennene må være friske og sterke før de blekes, og tennene dine må renses rene for plakk og tannstein for et jevnt resultat. Tanntråd er viktig for å få fjernet matrester som blir liggende og mater bakterier og fører til både hull og misfarging. Cola, snus og kaffe er typiske produkter som motvirker hvite tenner. Teksten ble opprinnelig skrevet til an svensk trafikksikkerhetskampanje.

Next