Hyra husbil pris. Hyresvillkor vid hyra av husbil 2016

hyr husbil

Hyra husbil pris

Det finns en extra säng där fram. Det är inte helt likgiltigt vilket företag man hyr husbil hos, och var man ska hämta och lämna husbilen igen, då det kan innebära stora prisskillnader. Det är äldre, fräscha husbilar med skönhetsfel här och var, men givetvis fullt fungerande ändå. Bort från vardagen, ut på äventyr — Vi ger er möjligheten att över hela världen förvandla er semester till ett enastående äventyr genom att hyra husbil från McRent. Annars skulle andra inte få köra dem! I Stenungsund är vi är återförsäljare för Pilote och Le Voyageur, här finns även ett bra utbud av begagnade husbilar. Vanligtvis rekommenderar vi standard modellen eller den stora husbilen, speciellt om ni känner er trygga med att köra en större bil. Under högsäsong kostar de vanligtvis mellan 800 och upp mot 2000 kronor per natt.

Next

Hyra Husbil USA

Hyra husbil pris

Mekaniskt fel kan uppstå på alla fordon - oavsett ålder! Finbil - Västkustens Husbilscenter Vi finns i Stenungsund och Lödöse norr om Göteborg. Återlämning: Måndag och Fredagar 08. Camping tilltalar den moderna familjen, men man vill inte ge avkall på vare sig standard, service eller flexibilitet. Många är de som upptäckt fördelarna med att semestra i husbil. Jämför priser och hitta den mest prisvärda dealen på husbil uthyrning.

Next

Hyresvillkor vid hyra av husbil 2016

Hyra husbil pris

I vissa fall kan resa inom Nordentillåtas. Instruktioner und support Vid hämtning, ger vi en omfattande instruktion om husbilens alla funktioner. Weinsberg Bild 1 Riviera, 5,5 m, lagom för 2-3 pers. Om du kan nicka igenkännande till ovanstående kanske du skulle överväga uthyrning? Det är billigare än du tror att husbilssemestra i Europa. Lämnas husbil tillbaka på stängd depå eller tidpunkt då ej efterkontroll kan genomföras, påtager sig hyresmannen fullt kostnadsansvar för uppkomna skador och anmärkningar.

Next

Hyr husbil i Sverige

Hyra husbil pris

Priserna för envägshyra varierar men kostar ofta lite extra. Packa i mjuka kassar och stuva sedan in era saker i skåpen! Desamma görs vid återlämning tillsammans med uthyrningsansvarig. Bokning och betalningar En bokningsavgift på 2500 kr debiteras på ditt kreditkort vid bokningen. Tycker du också att husbilsskatten är för hög och det hade varit skönt att få den helt finansierad? Envägshyra Envägshyra är ett bra alternativ för att slippa köra tillbaka husbilen till samma ställe. Utöver försäljning av husbilar har vi även en fullt utrustad verkstad i vår anläggning i Stenungsund. Det ingår och behövs ej ersättas, tala bara om vad ni gjort av med, så vi kan fylla på till de som kommer efter! Med ett avbeställningsskydd på 500 kr avbokar du fram till en vecka före avhämtning, då erhåller du tillbaka 50 % av hyreskostnaden. Med c:a 200 enheter i lager har vi ett av Sveriges största utbud - något för alla! Det är ofta billigare att hyra en större husbil och den dyraste modellen är ibland märkligt nog den minsta.

Next

Hyra husbil

Hyra husbil pris

Du lär känna folk och länder på ett helt annat sätt. Självrisken är på 1000 kanadensiska dollar och den går inte att ta bort genom att betala extra. Att hyra en husbil betyder stor frihet att på ett smidigt sätt uppleva många skiftande miljöer under en och samma semester. Det är möjligt att ange ett dagspris och ett veckopris. På lågsäsong kan man hitta en husbil för under 500 kronor per natt. På så vis kan ni helt avslappnat och förberett påbörja er semester i en husbil. I hyran ingår inte: Sängkläder kuddar, täcke, lakan Handdukar Har tidigare hyrestagare skadat bilen så pass illa att den inte går att använda kommer ersättningsbil att erbjudas.

Next

Hyra husbil, husbilsuthyrning

Hyra husbil pris

För den med lite mindre budget är en och tält ett annat alternativ. Samtliga husbilar är utrustade för året-runt-boende! Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar. I Stenungsund hittar Ni hittar oss vid den södra avfarten nr 90 Stenungsund vid Cirkle K, Burger King och Subway, direkt vid E6. Uthyraren ansvarar för att bilen är försäkrad. Ytterligare en McRent station finner ni i , Norrlands största stad. Finbil — Västkustens Husbilscenter Jörlanda Berg 306 444 93 Spekeröd Tfn: 0303-196 00 E-post: kontakt finbil.

Next

Hyra husbil

Hyra husbil pris

När vi skulle hyra bil i Porto Covo blev det för dyrt till slut, så vi skippade det. Du avbokar via mejl eller enligt överenskommelse. Vår husbils-flotta omfattar praktiska alkover, eleganta halvintegrerade och lyxiga helintegrerade, välvårdade fordon från olika märken i Erwin Hymer Group koncernen. Skadan anmälde jag till Out2Camps försäkringsbolag, och fick information om att köra husbilen till en verkstad som jag själv fick välja. Det kostar dessutom en extra slant och tar framför allt tid att införskaffa när man behöver det! Att boka en husbil Hos oss kan du skicka en förfrågan på att hyra en husbil. Husbilarna har en allriskförsäkring och omfattande tillbehöver som markis, cykelställm gasolflaskor, nivåklossar, vattenslang och elkabel. Bilen ska alltid återlämnas till avhämtningsplatsen, annars tillkommer en hämtkostnad som du ska betala.

Next