Ida fladen instagram. idafladen User Profile

Ida Fladen lager ravioli i SPLITTER NY episode av vegg

Ida fladen instagram

Vil bare nevne at vi i Bloggføring kom frøken Fladen kraftig i forkjøpet. Hei Cathrine, du har tydeligvis gått og irritert deg over dette en stund, why bother? Og hva er vitsen på å hate på gammel dritt på dancke? The first one is and the second one is , the third one is. I motsetning til andre klarer du å være saklig og konstruktiv, og du har helt rett i kritikken av både Ida og den slappe kuken med bemerkningen om puppene. Eller ligger det i hip hop-blodet ditt å bjeffe tilbake uansett hvem som bjeffer først? This profile belongs to Ida Fladen with user name idafladen. Også snakker vi litt om hvordan vi fremstiller oss totalt forskjellige i sosiale medier. Blir litt flau på Ida sine vegne, trodde hun var bedre. Tragisk at en skal hate på en annen for å si meninga si om en skive og at andre folk skal begynne å blande seg å komme med usaklig piss.

Next

Ida Fladen lager ravioli i SPLITTER NY episode av vegg

Ida fladen instagram

Fuck anonyme som ikke tør å stå fram med det dem sier. Så hvorfor skal du gi det et halvhjertet forsøk nå, Ida? Det fremstår bare som litt, tja, teit. Skjønt, arbeidere, ble ikke de byttet ut med opplærte aper for et par år siden? Vi andre som jobber i media var ferdig med denne diskusjonen for tre måneder siden. Beviser bare at dere ikke har noe nyere dritt tydeligvis. Platebransjen er vinn eller forsvinn!.

Next

Måtte fjerne bilde fra Instagram

Ida fladen instagram

Hun går med på at det er det svakeste albumet hans til dags dato duh , men mener at Christine Dancke ikke er kvalifisert til å mene noe om rævva musikk fordi Dancke selv nærmest har bidratt til å definere begrepet. Hva med å heve seg over slikt bullshit? Og tenk at du kommenterer disse tragiske jentene i tillegg, da. Gå og lek på Bygdøylokket, ugle. Norsk media er overfylt av mennesker som har større talent enn deg, og faktisk mener logiske, rasjonelle og viktige ting. Rick Ross er myyye kulere enn Timbuktu. Plus her blog is funny, honest, cute and sometimes a little bit crazy.

Next

Ida Wulff & Marie Amanda & Ida Fladen

Ida fladen instagram

The profile of Ida Fladen idafladen is private so the user is not sharing their data with people other than their friends. Ida Fladen Instagram User Id is : 24054057 forteller om hvordan hun og Jørgen gikk fra å være venner til å bli kjærester og innrømmer at det har vært tungt å være gravid. Kan du ikke skrive noe mer da, siden du er så vonbroten. Det er gnåling om anmeldelser også. Vi elsket da Ida Fladen la ut på Instagram at hun hadde snoket i Jacob Oftebro sin Instagram, og by accident liket et 37 uker gammelt bilde - og følte seg som en stalker.

Next

Instagram

Ida fladen instagram

Ta sluttpakka di og hold kjeft, søta. Alle vet at hun er avstandsforelsket i fyren men det må vel være grenser. Ikke nok med at det snart er jul, nå har det klikka for den ene Hoera, også! Hele Oslo ler bak ryggen til Silje ja. Ida Fladen shared 2711 media since joining Instagram. La horer være horer, de har det gøy, og det er godt for oss. Ta med deg skrivefeilene dine og still deg i kø på Livingroom, der kan du meanmugge folk, snakke dritt og være selvhøytidelig, og tro alt det der egentlig betyr noe. Har du fått skrivehjelp, eller har skrivekurset gjort nytta? All photos, stories, videos posted by Ida Fladen can be discovered from here.

Next

Ida Fladen lager ravioli i SPLITTER NY episode av vegg

Ida fladen instagram

Det er vel nettopp derfor jeg er kvalifisert, lille venn. Plus they both seem to enjoy life, and I really like people who enjoys life, plus they are beautiful. Vi ble sultne på flere kjendisflauser i sosiale medier, og dro på kjendisfest for spørre om akkurat det: Hva er det flaueste du har gjort på sosiale medier? Du får ikke jobb noe annet sted selvom du forsøker å gå ut høyt og være breial. Du har egentlig tapt allerede, Dancke. Forstår ikke hvorfor Ida kommer med et personangrep på Christine på grunn av en plateanmeldelse som ikke var til henne selv. Du og hele den jævla fittegjengen din er så fuckings lowlife alle sammen at jeg allerede hater meg selv for at jeg brukte 35 sekunder på å skrive disse setningene så dere føler at noen bryr seg om livet deres. Det er vel ikke tilfeldigvis du som er sjalu fordi Silje er, og kommer alltid til å være, penere og mer vellykka enn deg? I like Marie Amanda for the same reasons and the fact that she keeps it really real and she loves fashion.

Next

Måtte fjerne bilde fra Instagram

Ida fladen instagram

I have always liked their blogs. Bloggføringsduoen rødmer og ler om hverandre, mens de spruter Vikingfjord inn i kjeften på hverandre med ti-millilitersprøyter. Her sitter jo til og med ordelingen! It showed me another side of her. Artikkelen fortsetter under annonsen As a blogger I have to tell you about three blogs I have to go to everyday. Partneren hans, Ida Fladen, er nemlig patetisk forbanna etter at jeg den siste Timbuk-skiva. Ida Fladen is following 973 and followed by 175309 users on Instagram. Dancke og, for den saks skyld.

Next