Ikke visste jeg at disse dagene som kom og gikk var selve livet. alle disse dagene som kom og gikk

Alle disse dagene som kom og gikk…

Ikke visste jeg at disse dagene som kom og gikk var selve livet

Og dette var på jobben min, en kollega. Du får med deg det du gjør ut av det, selv om det er aldri så trivielt og hverdagslig. Mye styr ifht kommunen og ny stilling til at jeg i slutten av året føler meg ganske så godt innarbeidet i ny jobb i Kommunen jeg trives i. Plutselig slår deg meg at vi kan spare mye penger på å gjøre dette selv. Hva skal være min og din plass oppi det hele og i den store sammenhengen? Men nå er kroppen så sliten og nervene så tynnslitt og masken er nå kasta. Men jeg kjenner virkelig alderen på kroppen, og jeg føler jeg har mye livsbagasje også.

Next

Alle disse dagene som kom og gikk..

Ikke visste jeg at disse dagene som kom og gikk var selve livet

Og ditt liv er hva du gjør det til. Beste sjakktrekket jeg har gjort. Alltid trådd til og stilt opp fra dag 1 og har stilt sæ som en bauta når livet har vært vanskelig. Vi har også begge jobbet en del i jula og det har for meg egentlig vært det fineste på en måte, for året i fjor ble så mye mer annerledes enn det startet med et fullstendig kaos, med avslutning av butikkdrift og det som fulgte med det. Så her kommer dages dose bilder fra meg.

Next

Alle dagene som kom og gikk.. Ikke visste jeg at det var selve livet..

Ikke visste jeg at disse dagene som kom og gikk var selve livet

Tenk på den gamle damen så satt der i gyngestolen og ikke hadde fått med seg at det er dagene som går som er livet vårt. Noe eget med dette å gå ut i skogen for å finne årets juletre selv. Som regel er det ingen som gidder å gå sånn i dybden i samtaleemner med meg heller. Treffer dette dumme dikte deg. Jeg hever meg over sånn dritt for jeg og de som betyr noe vet hva som har foregått og hva slags kamp vi fortsatt kjemper for å få alt helt bra. Jeg kjemper hver dag for å komme tilbake helt i forhold til konsekvenser som det har etter mange år uten inntekt så blir både trist og forbanna når jeg får slengt på meg av folk hva som har skjedd og ikke. Og hun har så rett så rett, vi higer etter helgen for da har vi fri.

Next

Alle disse dagene som kom og gikk..

Ikke visste jeg at disse dagene som kom og gikk var selve livet

Det må være godt å gå gjennom livet uten feil og uten noe problemer og bare sitte å dømme andre og deres liv og problemer. Jeg har et stort arr på venstre side av hodet som et bevis på at sykehuset i Namsos har flinke folk, Det bærer jeg med ydmykhet for folkene på sykehuset i Namsos de jobber for å redde liv. Livlig og alltid en utfordring å gå tur med. Men alltid der med en trøstenede snute, når livet har vært tøft å leve det siste året. Og bildene dine er virkelig vakre, dyktig er du! Når man går sjuk, uten inntekt og ikke noe som helst mulighet til å forsvare feks studielån, som jeg måtte ha da jeg skulle få meg en utdanning i 04-07. Jeg synes det Olivero smøret med ekte smør og Oliven olje er så godt nå så det bruker jeg til alt for tiden.

Next

Alle disse dagene som kom og gikk..

Ikke visste jeg at disse dagene som kom og gikk var selve livet

Timene og dagene blir til uker, måneder og år. Ikke ha så store krav til oss selv, lev litt iblant. Ventelistene var så lange at det var helt sykt. Mens tiden mellom dette lar vi ofte være en ventetid, et tomrom, et mørke. Duvet, jeg fant ikke ut helt av meg selv, for jeg måtte spørre den ivrige som virkelig kan Photoshop. Det er jo tross alt noe som funger! Det har skjedd og vil skje mye rundt denne bursdagen. Livet er mer en pakker, familie trenger tid sammen og det er ikke noe selvfølge, så vi tar vare på all den tid vi har sammen.

Next

Ikke visste jeg at disse dagene som kom og gikk, var selve livet.

Ikke visste jeg at disse dagene som kom og gikk var selve livet

Og det er bare dyktige og omsorgsfulle folk som gjør sitt aller beste for at behandlingen skal være bra og at opplevelsen av ¨være på sykehuset skal være positivt som mulig. De siste ukene har vært helt surrealistiske. Tror vi lærer å sette mer pris på alle de små tingene etterhvert som vi blir eldre. Shila, min gode turvenn,psykolog og nå fysioterapaut. I nord kommer ikke varmen og lyset fra sola helt fram til oss i desember. Ja, hvitt på svart er bedre, ble litt tungt å lese med rødt :- I dag er den store dagen da jeg skal teste det nye objektivet, men tenkte å vente til litt lengre ut på dagen, sånn at lyset blir bedre : Synd de gikk ut, det koret var litt annerledes enn de andre. En kopp te og en prat med en venn kan forandre en hel verden for noen som har det vondt.

Next

Randis verden og livets gleder: Alle disse dagene som kom og gikk…ikke visste jeg at de var selve livet

Ikke visste jeg at disse dagene som kom og gikk var selve livet

Samfunnet preges av stengte butikker og mange permiterte. Send meg en mail så kan du høre mer om det. Jeg synes det er så fint med kreative løsninger for at de eldre kan få se sine barnebarn om det bare er på facetime etc eller om de kommer utenfor vinduet. Tilogmed Namsos er som en spøkelsesby. Jeg har pga det opplevd så mye. Det du kan endre på for å skape mer mening i livet ditt er hvordan du opplever denne friksjonen.

Next

alle disse dagene som kom og gikk

Ikke visste jeg at disse dagene som kom og gikk var selve livet

Det er ganske sterkt og rørende å høre på en 16 år gammel jente som står å gråter ved sin fars grav og trygler folk om å ikke ta livet sitt for det er håp, søk hjelp og det er så mange som er glad i deg og tenk på de som står igjen. Hev til deigen er dobbelt så stor gjerne med et klede over. Om noen er innom så befinner jeg meg med bildene mine på Instagram for det meste. Å det finnes hjelp,Nei det er det slettes ikke alltid det gjør. Staten skal ha skatteinntekter, og staten skal ha lånekassepengene som jeg ikke fikk betalt for at staten og samfunnet svikta og da sitter jeg igjen med nesten ikke noe lønn og slettes ikke nok til å betale regninger med å leve for.

Next