Jordskokker i ovn. Bagte jordskokker

Bagte jordskokker i ovn med citron og timian

Jordskokker i ovn

Rodfrugtens milde og nøddeagtige smag gør sig godt i retter som supper, rå i salater eller som jordskokkechips eller bagte fritter. Jordskokkerne kan laves både i ovn og på grill. Jeg fulgte opskriften, og så vidt jeg kan der på billedet, havde mine jordskollestykker samme størrelse. Rå jordskokker er skønne i papirstynde skiver med f. Så har de stadig et sprødt knæk, men giv dem fem minutter mere hvis du ønsker dem møre. Tilberedt bliver jordskokker bløde og milde, med en sød og jordagtig smag.

Next

Bagte jordskokker i ovn med citron og timian

Jordskokker i ovn

Har du nogle spørgsmål, så kontakt Samtalerne på eller tlf. Server jordskokker som tilbehør til frikadeller, skiver af steg eller oksetournados til gæster sammen med grøn salat. Og hvis jeg selv skal sige det, så smager det faktisk ret godt. Til sammenligning er der næppe noget helbredsfremmende ved mit alkoholindtag nytårsaften — haha! Giv besked om nye indlæg via e-mail. Bag skokkerne i ovnen i 10—12 minutter, til de er møre og gyldne, men stadig sprøde indeni.

Next

jordskok

Jordskokker i ovn

Næste mulige leveringsdag for nye bestillinger er onsdag d. Så deeeeet… Godt, jeg kan lide at stå i køkkenet, hva? Hvor nemt tror du, det ville være at gå ned i vægt, hvis madfokuseringen forsvandt? Del kyllingelårene ved leddet, og læg grøntsager og kylling i en bradepande. Vask og skrub jordskokkerne med en stiv børste, flæk dem i grove kvarte, og vend dem med lidt æblecidereddike, salt og rapsolie. Steg hele balladen ved 200° i ca. Vær opmærksom på, at jordskokker hurtigt bliver mørke når skæres over ligesom med æbler , og derfor skal de forarbejdes hurtigt. Server de gratinerede kartofler og jordskokker til kødretter, f. De har stået i idébanken i et stykke tid, og i dag har jeg lavet dem.

Next

Gratinerede kartofler og jordskokker

Jordskokker i ovn

Her er holdbarheden flere måneder. Og det kan altså godt anbefales. Bland hvidløg, fløde, timian, revet parmesan, salt og peber sammen og kom blandingen over jordskokkerne. Jeg har så ikke lavet alle dem på billederne herunder, men lav så mange du har lyst til. Jordskokken kan spises i såvel rå som i tilberedt tilstand, men smagen og konsistensen på dem er markant forskellige.

Next

Koteletter i fad med jordskokker, æbler og salvie

Jordskokker i ovn

Husk at koge kartofler med til mosen for at få noget stivelse. Mens de kogte kan fremtrylle englebløde, cremede supper og puréer. Jeg håber, at bloggen kan være med til at inspirere dig i køkkenet, hvad enten det er til den store gourmetmiddag i weekenden, eller til det simple hverdagsmåltid. Jeg kan mærke, at jeg kører i et alt for højt gear, og jeg bliver helt rastløs, hvis det hele pludselig går for langsomt. Jordskokker er nemme at håndterne, selvom de ser besværlige ud. Jordskokker kan også gratineres i ovn med parmesan, rasp og olivenolie.

Next

Bagte jordskokker

Jordskokker i ovn

Og så kan nyopgravede jordskokker fint erstatte de kogte kartofler på middagsbordet. Friter jordskokkerne lidt ad gangen, til de er gyldne og sprøde. Men større mængder går ikke så godt. Bag dem i ovnen ved 185 grader i 45-50 minutter. Rå jordskokker er friske og knasende sprøde, med en sød og nøddeagtig smag.

Next