Jukka ja eevis. Big Brother: Eeviksen ja Jukan akti takaapäin näytettiin suorassa lähetyksessä: ”Ei se vahinko ollut”

Big Brother: Eeviksen ja Jukan akti takaapäin näytettiin suorassa lähetyksessä: ”Ei se vahinko ollut”

Jukka ja eevis

Big Brother Suomi -kisaajia nähdään tulevalla Haluatko miljonääriksi? Alla video kiihkeästä tilanteesta, jonka Kristian sammutti shokkihoidollaan. Helmeri ei vaikuta järkyttyneeltä vaan kertoo arvanneensa, mitä Elina Kottonen kolmikolle kertoo. Big Brother -talossa Helmerin ja Anun välillä nähtiin ihastumista ja kaksikko viihtyi talossa paljon keskenään. Nykyään Jeevis joutuu nukkumaan muiden asukkaiden kanssa makuuhuoneessa, jossa seksi on kielletty. Kristian kuunteli rakastavaisten ongelmia sohvalla maaten.

Next

Big Brother: Eeviksen ja Jukan akti takaapäin näytettiin suorassa lähetyksessä: ”Ei se vahinko ollut”

Jukka ja eevis

Kaikkien reality-ohjelmien äiti ja isoveli Big Brother palaa tulevana syksynä kiinnostavampana kuin koskaan! Big Brotherin katsojien sydämet valloitti syksyn aikana ohjelmassa vieraillut Helmerin Pablo-koira. Tänään Big Brother -talosta kotiin lähtee joko Mira, Timo tai Ville. Eihän tonne mee sillä fiiliksellä, että voisi ihastua. Tuleva Big Brother -kausi on viime syksyllä nähtyä pidempi, sillä tällä kertaa talon tapahtumia seurataan 12 viikon ajan. Asukkaiden ja muun työryhmän terveys ja turvallisuus ovat ensiarvoisen tärkeitä. Tuleva Big Brother -kausi on viime syksyllä nähtyä pidempi, sillä tällä kertaa talon tapahtumia seurataan 12 viikon ajan. Mira ja Kristian päättivät ottaa tilanteesta ilon irit.

Next

Eevis ja Jukka harrastivat jälleen seksiä Big Brotherissa

Jukka ja eevis

Jukka sanoi, ettei halua leikkiä kenenkään tunteilla. He avasivat kylpyhuoneen oven, jotta Jukka ja Eeva-Leena luulivat heidän poistuneen. Mukaan toivotaan jälleen hakemuksia aivan kaikenlaisilta ja kaikenikäisiltä tyypeiltä! Alma Hätönen ja Kimmo Vehviläinen säikäyttivät kaksikon saapumalla hakemaan heidät studioyleisön ja Elina Kottosen eteen. Asukkaat sopivat tänään, että Eeva-Leena ja Jukka saavat nukkua makuuhuoneessa vierekkäin, mutta kiellettyä on kuitenkin intiimi kanssakäyminen. Jukka ja Eevis ovat viihtyneet tiiviisti yhdessä koko viikon. Big Brother on välillä kieltänyt nukkumisen yhdessä, mutta se ei kaksikkoa haittaa vaan seksiä on sitten harrastettu muualla, kuten vessassa.

Next

Jukka harrasti seksiä Big Brotherissa vain viiden päivän jälkeen

Jukka ja eevis

Päivän Big Brother -asukkaat joutuivat viettämään käsiraudoissa sääntörikkomuksen vuoksi. He muun muassa pohtivat muiden asukkaiden suhtautumista heidän tekemisiinsä. Big Brother Suomessa nähtiin perjantain 6. Eevis itse otti nimetyksi joutumisen raskaasti, ja hän avautui asiasta Jukalle. Tilanteen etenemistä seurataan niin Nelonen Median kuin tuotantoyhtiö Endemol Shine Finlandin toimesta jatkuvasti ja uusimpia viranomaisohjeita noudatetaan tuotannon kaikissa vaiheissa. Ohjaaja Janne Virtasen mukaan seksillä ei ole mässäilty eikä sillä mässäillä jatkossakaan. Perjantaiaamuna makuuhuoneessa loikoilivat Eeva-Leena, Jukka sekä Kristian.

Next

Vessaseksiä?! BB

Jukka ja eevis

Kiihkeä pari sai kuitenkin yhtäkkiä kylmää kyytiä, kun Kristian hiipi salaa heidän luokseen ja pelästytti heidät pahanpäiväisesti kovalla huudollaan muutaman sentin päästä. He ovat tietoisia siitä, että vessassa voidaan kuvata, jos tekee jotain poikkeuksellista, sanoo Kaarre. Verkostosta löytyy sekä voimakkaassa kasvussa olevia viihdemedioita että vankan lukijakunnan omaavia urheilumedioita. Big Brother -talon asukkailta on kielletty nukkuminen muualla kuin makuuhuoneessa. Jukka ja Eevis kävivät syvällistä keskustelua suhteensa tilasta ja pohtivat, mitä tehdä jatkossa. He seisovat selin screeniin, johon voittajan kuva ilmestyy.

Next

Big Brother: Eeviksen ja Jukan akti takaapäin näytettiin suorassa lähetyksessä: ”Ei se vahinko ollut”

Jukka ja eevis

Helmeri paljastaa vain sen verran, että aikoo pyytää Anua treffeille. Erityisesti Jodelissa paria kutsutaan yksinkertaisesti Jeevikseksi. Kevään aikana tapahtuva rekryprosessi tapahtuukin pääosin netissä. Luvassa on entistä enemmän dramatiikkaa ja yllätyksiä sekä tietysti mielenkiintoinen kirjo erilaisia asukkaita. Big Brother Suomi nähdään jälleen syksyllä 2020, ja asukashaku on kevään ajan käynnissä osoitteessa nelonen. Ohjelma alkaa syksyllä, jolloin myös pahimman koronaviruskriisin toivotaan taittuneen.

Next

Peitto heiluu BB

Jukka ja eevis

Eevis ja Jukka viihtyvät hyvin yhdessä. Helmeri paljastaa, että on tapaillut Anua ohjelman jälkeen, ja että suhde on edennyt seurustelutasolle. Lopulta voittajaksi julistetaan Kristian 57 prosentin ääniosuudella. Tämän jälkeen peiton alla alkoikin tapahtua ja Eevis näytti olevan hekuman huipulla. Ohjelma alkaa syksyllä, jolloin myös pahimman koronaviruskriisin toivotaan taittuneen. Siitä huolimatta pari muhinoi keskiviikkoaamuna kaikkien edessä.

Next

Big Brother

Jukka ja eevis

Taloon kaivataan asukkaita mahdollisimman monista erilaisista lähtökohdista, erilaisista ammateista, eri puolilta Suomea ja eri ikäryhmistä. Lopulta he siirtyivät pihalle peiton alle kuhertelemaan. Häätöäänestyksen lopputulos kerrotaan Nelosella klo 21 alkavassa Big Brother Suomi -lähetyksessä. Pari kuherteli ensin sisätiloissa muiden silmien alla, mutta huomasi ettei muhinointi oikein ollut toisten mieleen, joten he siirtyivät pihalle kahdestaan peiton alle. Helmeri saapuu Elina Kottosen haastateltavaksi hihkuen.

Next