Känd artist misstänkt för mord. Känd rappare misstänkt och häktad för mord på nyårsafton

Känd rappare misstänkt och häktad för mord på nyårsafton

Känd artist misstänkt för mord

Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Under natten mot julafton mördades 20-årige rapparen Aiman Qabli i Stockholmförorten Alby efter att ha attackerats med kniv. Nu befinner han sig på flykt och enligt Expressen har han under tiden uppdaterat sociala medier flera gånger. För två veckor sedan hittades en död man på en gräsmatta i Knivsta — skjuten i huvudet. Tillsammans med en annan man misstänks han ha utdelat flera slag och sparkar mot kroppen och huvudet på en medfånge. Den mördade mannen hittades i ett mindre samhälle utanför Knivsta. Åtgärden är sällsynt och används endast när Kriminalvården bedömer att en fånge har misskött sig allvarligt under tiden i fängelse.

Next

Framgångsrik artist misstänks för mord

Känd artist misstänkt för mord

Varför personen är misstänkt kan polis och åklagare inte bekräfta i dagsläget. I den framgångsrike artistens låtar uttrycker han att han vill skjuta sina fiender i huvudet. I flera låtar säger han att han kommer att fortsätta leva samma liv till den dag han antingen blir dödad eller dömd till livstids fängelse. Vid tidpunkten var artisten påverkad av både amfetamin och kokain. I en dom framgår det att artisten vid ett polisingripande riktade slag mot en polismans huvud. Efter att brottsoffret tagit ut 10 000 kronor i kontanter och lämnat över till honom lät han honom gå.

Next

Mordmisstänkt artist gripen i Norrköping

Känd artist misstänkt för mord

I intern kommunikation beskrivs artisten som farlig och potentiellt beväpnad med skjutvapen. Frivilligt bidrag istället för betalvägg Flashback har ingen betalvägg. Den första är dock ny, den kom häromdagen. Mordet uppdagades den 12 oktober då en hundägare upptäckte en mördad 26-årig man på sin gräsmatta. När Expressen når en person som tidigare samarbetat med artisten säger han att han inte känner till uppgifterna om att artisten söks av polis. Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. När polis grep in slog artisten flera slag mot huvudet på en polisman.

Next

Svensk artist jagas

Känd artist misstänkt för mord

Mannen åtalades, skriver En välkänd Tv-profil körde motorcykel i hög hastighet. Det brukade vara den dag då Sovjetunionen arrangerade sina stora parader: Sin militära maktdemonstration. Även en kvinna häktas, på sannolika skäl misstänkt för skyddande av brottsling samt brott mot griftefriden. Den 12 oktober hittades en död man på en gräsmatta i ett litet samhälle utanför Knivsta. Flera har en försäkring via Länsförsäkringar som ska täcka olika typer av avbrott som exempelvis vid en brand — men också smitta. Polisen ska hittat artisten i en lägenhet i Norrköping.

Next

Känd artist gripen misstänkt för mord

Känd artist misstänkt för mord

Aimans bror Mustafa säger vidare till Aftonbladet att de inte känner till att en person misstänks men tycker det är bra om en förrövare kan gripas för mordet. Han är tidigare känd för flera grova brott och under tiden på flykt har han uppdaterat sociala medier flera gånger. Om du ska ha rätt att uttrycka dig som du vill vilket du har , så ska väl Expressen ha det också? Polisen vill inte svara på om det är någon fara för allmänheten enligt Aftonbladet. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Jensen Og så taler vi ikke om den kommunistiske politistat Hvem der for nylig anbragte et mundbind på havfruen, skal jeg ikke kunne sige, men mundbindet er om noget blevet symbolet for den tid, vi lige nu gennemlever.

Next

Våldtäkt och mord

Känd artist misstänkt för mord

En annan samarbetspartner till artisten har sagt till Expressen att han har svårt att tro att artisten är skyldig. Han spårades till en lägenhet i Norrköping — och mitt på dagen slog tungt beväpnad polis till. Det står i strid med alla principer för en demokratisk ordningsmakt. Artisten hotade butikspersonalen med kniv medan två maskerade medhjälpare plockade på sig varor värda drygt 120 000 kronor. Det var på förmiddagen lördagen den 12 oktober som en förbipasserande hundägare slog larm efter att ha gjort upptäckten. Enligt media är den döda personen bränd. Nu jagas han av polisen, som anhållen i sin frånvaro misstänkt för mordet.

Next

Död kropp funnen i Ledinge i Knivsta, 2019

Känd artist misstänkt för mord

De fyra misstänkta greps efter en insats i stadsdelen Sätra i Gävle. Vad Sverige idag är, det har döda och levande svenskar gjort det till, och ingen annan. Rattfylla, narkotikabrott, våldtäkt, bedrägeri och till och med mord. De skriver knappt något på polisens hemsida heller: 12 oktober 11:19, Övrigt, Knivsta Polisen utreder allvarligt våldsbrott i Ledinge. Polisen fick in larmet strax efter klockan åtta på torsdagskvällen och när en polispatrull kom fram hittades en avliden man i 65-årsåldern. I efterdyningarna av det arbetet sitter tre personer sedan tidigare häktade i ärendet, två män och en kvinna.

Next

Framgångsrik artist misstänks för mord

Känd artist misstänkt för mord

Utredningen är numera samordnad och leds från Stockholm. Men för att detta ska bli verklighet krävs större intäkter. Bildkälla: Stella Pictures En välkänd 22-årig Instagramprofil häktades i maj 2018, på sannolika skäl Den manliga profilen är misstänkt för att ha mördat en kvinna som hittades död i ett badkar. Men med frivilliga donationer kan allt bli verklighet. Det har på senare tid blivit allt svårare att finansiera verksamheten enbart genom annonsintäkter.

Next