Keuruu ralli 2020. Suomussalmi

Kilpailut

Keuruu ralli 2020

Kilpailu kuuluu R-rallisarjaan, mukana kaikki R-sarjan luokat sekä muutama lisäluokka. Testipäivän aikana tie on vapaasti osallistujien käytössä 09. Harjoituskilpailussa käytettävä tie-osuus on yhteensä 3,7 kilometriä pitkä, ja tarjoaa sopivan vaihtelevan testitien osallistujien käyttöön. Tapahtuman toteutuksessa säävaraus, eli mikäli olosuhteet eivät mahdollista testin järjestämistä, järjestäjä pidättää oikeuden sen perumiseen. Perjantaina tykitetään nopealla toistolla erikoiskokeita Jyväskylän läheisyydessä, lauantaina reitin laskeutuessa puolestaan alemmas Keski-Suomen kartalla. Maksimissaan mukaan otetaan 30 autokuntaa.

Next

MM

Keuruu ralli 2020

Japan Motors Cupin 2020 alku antaa odottaa itseään koronaviruspandemian takia. Juhlavuoden rallikansa saa todellista herkkua teiden laidoilla!. Kilpailukeskus sijaitsee Ruukinkankaan koululla osoite Ruukinkatu 5 Kilpailun lähtö tapahtuu Suomussalmen torilta , jossa suoritetaan autojen turvallisuus tarkastus lähtöjonossa. Mikäli perut osallistumisesi perjantaihin 13. F-Rallisarjan virallinen testipäivä sunnuntaina 5.

Next

MM

Keuruu ralli 2020

Haluamme olla ympäristövastuullinen tapahtumanjärjestäjä ja huolehtia siitä, että tapahtumamme, Neste Ralli, aiheuttaa mahdollisimman vähän ekologista kuormitusta ympäristöllemme. Testipäivä toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 20 autokuntaa. Tämän jälkeen peruneille ei palauteta maksua ollenkaan. Lisäksi nykyisten rallisäännöistä huolimatta, pala nostalgista Ouninpohjan erikoiskoetta on saatu sisällytettyä reittiin. Keskisuomalaisissa metsissä ja Jyväskylän kaupungissa rallia on tekemässä tuhansia talkoolaisia ja vapaaehtoisia sekä pitkälti toista sataa eri autourheiluseuraa ja yhdistystä.

Next

F

Keuruu ralli 2020

Sarjaan ilmoittautuneet kilpailijat ovat etusijalla mahdollisessa karsintatilanteessa. Testipäivän aikana käytössä on alueella myös luokkahuone, jossa järjestetään mahdollisesti nuotti- ym. Yksi kutsutuista, kokenut iRacing-kuljettaja Sami-Matti Trogen ei hätkähdä maailmanluokan vastustajistaan. Sarjan ulkopuolisten sijoittumien luokassa ei vaikuta sarjapisteisiin. Luokkien ajo järjestys on sama miten ne näkyy ilmoittautumisessa, kun valitset luokkaa eli nuotit ensin jne. Lisätiedot osallistujille testistä toimitetaan maanantaina 30.

Next

F

Keuruu ralli 2020

Klassikoiksi muodostuneet kaupunkierikoiskokeet, Harju ja Laajavuori, tarjoavat vauhdin hurmaa ja seremoniallisuutta aivan Jyväskylän kaupungin sydämessä pitkin viikonloppua. Tarkemmat tiedot kilpilusta ja lähtölista julkaistaan kilpailija tiedotteessa rallitulokset. R-sarjan luokkiin voi osallistua myös sarjan ulkopuoliset kilpailijat ,heidän lähtöpaikka sarjalaisten jälkeen luokan lopussa. Alun perin huhtikuusta heinäkuuhun suunniteltu Suomen ainoa kokonaan asfaltilla ajettava rallisprintsarja, Japan Motors Cup, on saman tilanteen edessä kuin kaikki muut maailman urheilutapahtumat ja -sarjat eli yleismaailmallisen tilanteen vuoksi suunnitelmat ovat menneet uusiksi. Lisätiedot: Lajipäällikkö Henrik Frank, , 040-5349977. Tapahtuma toteutetaan Keuruulla, puolustusvoimien entisellä alueella. Lomautukset toteutetaan osa- ja kokoaikaisina.

Next

Keuruu

Keuruu ralli 2020

Kilpailussa ajetaan 5 erikoiskoetta joista kertyy n. Maksu tulee olla suoritettuna Ralli Team Kainuu ry. In Motorsport Heroes, the full-length feature film by Manish Pandey now available on Motorsport. Kilpailun järjestää Ralli Team Kainuu ry. Ralli alkaa ja huipentuu kilpailun historiallisiin kivijalkoihin Harjun ja Laajavuoren kaupunkierikoiskokeilla, jossa sunnuntaina juhlitaan myös podiumseremoniat. Huom maksun viitteeksi ykkösohjaajan nimi. Lomautukset toteutetaan suurimmalta osin kokoaikaisina.

Next